Göra något man måste

God morgon god morgon.
Vaken, pigga? Känner ni hur livet leker i er och att det här kommer bli en riktigt bra dag? Fredag och allt.

Nehe, nej inte jag heller riktigt så här tidigt på morgonen. Men förhoppningsvis kommer det senare.
Emmah ska vara på dagis, nu. Men vi är alltid 15 minuter sena så vi kör snart istället. Senare kommer jag med en dagens outfit och lite annat smått och gott.

Upp med er nu om ni inte redan är uppe och gör något ni måste idag, för att sedan känna känslan av hur skönt det är att ha det gjort och sedan kunna njuta mer av det roliga ni sedan vill göra. Kram.

Kommentarer
Postat av: johanna♥

vaken, men inte mycket mer än så! haha

härlig blogg! :)

2010-02-19 @ 09:59:47
URL: http://joohaannaao.blogg.se/
Postat av: beata

härlig blogg!

2010-02-19 @ 10:21:31
URL: http://selmahenrietta.blogg.se/
Postat av: Madde

Haha jaa den soppan är så lätt den kan bli. Hacka bara upp rotfrukter av alla sorter (billigt nu ju!) kålrot, rotselleri, morötter, potatis, palsternacka och lök. Fräs i en stor gryta och häll på lagom med vatten, så att rotfrukterna täcks och lite till. Lägg i buljongtärning som matchar vattenmängden, och en klick tomatpuré. När det kokar lägg i köttfärs eller falukorv (båda är gott) och krydda med timjan, lagerblad, salt och peppar. Låt koka tills köttfärsen är klar och rotfrukten är lagom mjuk :)

2010-02-19 @ 11:19:54
URL: http://pixiebob.blogg.se/
Postat av: Erika - 18 år - Miliam och Miltons mamma <3

sv: Hej :) Det är min mamma som kontaktat henne åt mig och bokat en tid till mig. Vet att hon bor mot skåne hållet, mer änså vet jag inte. Men om du vill så kan jag höra med min mamma :)

2010-02-19 @ 12:55:57
URL: http://eriikabjoorkman.blogg.se/
Postat av: Clara

svar:

Hej! läs här först: http://collman.blogg.se/2010/january/resa-utomlands.html



10000 låter ganska tajt. Det beror jättemycket på hur kräsen du är med boende. Jag betalar ca 4000 kr i månaden för en delad lägenhet, så vill du ha en egen lägenhet, räkna med minst 8000 kr. Boende är inte svårt att hitta men det är dålig standard och höga priser. Det mesta är delade lägenheter. Jag hittade mitt boende på gumtree.com.au. Om du är beredd att betala lite mera rekommenderar jag dig att gå till ett real estate kontor och få hjälp att hitta en hyreslägenhet. Det låter inte som om min typ av boende(delat) riktigt är aktuellt för dig. hoppas du fick någon hjälp av mitt svar! kram

2010-02-19 @ 12:56:07
URL: http://collman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0