På spa

Så, vi ska snart iväg på en sak till, men jag måste bara berätta vad han gjorde! Han tog med mig på ett spa med massage först:)  Han är faktiskt riktigt härlig, och gullig! Omtänskamt av honom:) tänk vad underbart att jag skulle träffa honom.. =) 
Iallafall, ska nu vidare på annat:) Så Spännande ! Skriver mer imon !



sistership.


The one and only, Therese!

Godkväll !
Jag såg att Rebecca hade skrivit nåt inlägg om att vi kanske skulle slå ihop bloggen. Hon kom o frågade mig det igår faktiskt. O visst :) varför inte ?
Om vi slår ihop våra kloka huvuden så kanske det blir en kick ass blogg! Den kanske rent av blir lite rolig :)

Nu är Rebecca på den där dejten med hennes amerikanska kille David. Jag kan bara gissa vad dom gör nu :) hehe, David ringde mig i veckan och berättade allt han skulle göra med henne, frågade mig om tips och ideér på vad Rebecca tycker om. Visst låter det bra ? :) Är det inte en sådan kille man vill ha ?
Jag tror faktiskt hon har hittat en redig karl denna gången , hehe.

Nu kommer Emmah och skriker i mitt öra. ( är barnvakt åt henne ikväll )
Hon vill att jag ska läsa åt henne. det är allt hon har tjatat om hela dagen. Rebecca tog henne till bibblan igår så hon har ungefär 75 böcker hemma nu. Nu ropar hon - Kom nu älskling! ( hahah, hon e ju bara för go!! )

Jag och Rebecca föddes i en lite speciell familj :) Vi har efternamnet Grönlund, som bara det är lite speciellt .

Våra föräldrar kommer ifrån Norrland, Rebecca är även född i norrland. Men vi har varit bosatta i Halland den större delen av våra liv. Jag och Rebecca har bott i en lägenhet i Helsingbiorg (skåne) i två år. Det var både roligt och jobbigt.

Ni kan säkert själv tänka er hur det hade blivit att bo med sin syster i en lägenhet. Klart man bråkar ! Vi tjafsade för det mesta om städning och disken. men iallafall, vem vill veta om det.

Men det jag vill komma fram till är att jag o Rebecca har ett speciellt band (inte bara systerband) utan vi är faktiskt bästa vänner! Vi har gjort så mkt roligt ihop och hon är den människan som jag först och främst kallar min bästa vän !
Och vi har likadan humor ! Sjukt rolig humor !

Ska ta ett litet smakprov ;) (på vår humor alltså)

Tänk er att ni sitter i baksätet på en bil. så kör ni igenom ett industriområde på en 50 sträcka. Så ser ni en lumpen lastbil, stor och klumpig, på världens tunnaste hjul, som kommer framfarandes med världen fart. Så kommer det en tant med rullator ut på vägen framför lumpenlastbilen. Så ser ni hur lastbilen får bromsa in kraftigt och göra en tvärsväng för att inte köra på tanten.
HAHAHAHAH.

Tjao !




Date, Jehovas vittnen, hästar

Så, nu alldeles strax ska jag till stallet, ska försöka hinna rida idag med för en gångs skull tänkte jag:) sedan ska jag hämta emmah, och sticka direkt till David. Tydligen ska jag duscha där, så slipper tänka på det innan.
Vet bara inte riktigt vad jag ska ha på mig, för det första vi ska göra innebär att jag ska ha något bekvämt på mig, så har med mig jeans, två olika tröjor och en skjorta jag tänke man kanske skulle kunna ha över om ifall jag kanske inte är tillräckligt fin.
Sedan har jag med mig ett par finare jeans, med antingen en tröja som visar hela ryggen, den är rätt fin och elegant eller en lite 6-igare tröja med bar rygg men med djupare uringning (inte för att jag har några bröst att visa upp med iallafall) och lite kortare över magen.
Tar med mig båda så får han väl kanske välja ut det som är mest lämpligt.
Jag är nervös, och nar jag är nervös vill jag bara strunta i alltihop för att krypa ner i soffan med en bra film. Men det ska bli kul och spännande, haha, känner mig inte som 23, känner mig som 16,17 ungefär.

Lovar att jag berättar när jag kan vad som hänt och sätter in bilder:) så länge får ni något annat att titta på, hehe
Kram kram

Ps, kom på, jag och mamma (som är ett Jehovas vittne) satt och tittade på hur många vittnen det fanns världen över, faktiskt rätt många, i USA är det 1 på 275, i Sverige var det nog 1 på 400 någonting och i Mexiko var det 1 på 175 eller något.
Berättar mer om religionen och vad det innebär en annan gång, men jag ör inget Jehovas vittne. Uppvuxen i den religionen bara, och har respekt för människorna i det.
Dock finns det positivt och negativt med allt

Puss

Sne bild på mig, hehe, vrid på huvudet


Utsikt utanför mig- Fint va:)?

jag gillar att sova

jätte mycket, men suck, man måste ju upp idag igen. Känns som om man aldrig får sova. Emmah tvingar alltid upp en.
Jag önskar att jag var en sån där som bara behövde sova 6 timmat er natt och vaknade runt 7 utan problem varje morgon, pigg och utvilad, men sanningen ser annorlunda ut. Jag behöversömn, 8 timmar är inte tillräckligt, och jag är mer utav en kvälls människa än en morgon männska. Suck

Fast kaffe är gott, dricker det nu medans Emmah kollar på barn tv nu på morgonen.

Idag ska David göra något för mig, undrar vad.. Thess sa att jag kommer bli så glad och att ingen av mina förra killar har gjort något liknande och kommer framstå som töntar i jämförelse.

Min mössa börjar snart bli färdig som jag stickar på, då har jag bara att sticka till Thess och Emmah kvar sedan med.

Nu ska jag sätta upp håret i en toffs, på med långkalsonger och slappebyxor och sedan klä Emmah. Glamorjag ska skjutsa dottern till dagis.

Riktigt dålig kvalite på bilden, men här e jag, i sängen, men kaffekoppen bredvid, och Emmah har bäddat ner sin docka för jag ska tydligen passa den idag.


High school musical och om att bryta mönster, politik eller något

Satt och tittade igenom ettan och tvåan lite snabbt, tog typ en timme att titta igenom båda, men åh vad bra de är (båda två är så grymt enormt snygga med) Kan typ varenda sång med, haha, det är nästan pinsamt att erkänna, men men, thats me;)

Idag har jag verkligen inte gjort något vettigt med mig själv, jag gick upp klockan 8, körde emmah till dagis klockan 9, kom hem, drack kaffe, läste tidning, David vaknade och vi tittade på Obamas rösta-på-mig-reklam-film och så började vi ha en diskution om samhället. Jag läser ju social psykologi och tycker att det här samhäälet börjar bli alltmer individualiserat, människan i samhället blir bara mer och mer egoistisk och också mer och mer olycklig. Jag tycker man borde hjälpa och stötta varandra mer i samhället, tänka på varandra, även dem man inte känner., gillar Obama för det, han ser till de små. David däremot tycker att man ska tänka på sig själv ocg sin familj först, sedan kan man tänka på andra, men återigen här menar jag att egoismen kommer in. Förresten när ens liv väl börjat snurra på, är det nästan för sent för att hoppa av och kanske börja göra något annorlunda.
Iallafall förstår jag hans tankegång, självklart måste jag tänka på att betala saker för mig och Emmah först, innan jag tar en halv förmögenhet och skickar till någon välgörenhet, och samhället är tyvärr uppbyggt på egoism och individualism, varför tänka på någon annan licksom??
Men samtidigt tror jag på att bryta mönster, vissa någon som minst anar det att man finns där, och att försöka få bort indivualismen, varför är så många så olyckliga nu för tiden? och varför tror vi fortfarande att bara för att folk ler på korten vi ser, betyder de att de verkligen är lyckliga?

Så, nu ska Rebecca läsa böcker och försvinna i en annan värld:)
Kram på er alla

Här e jag, smartot själv:)


Här har ni de tre smarta syskonen, hehe.. djup finns det i oss, kanske, eller...

Biblioteket

Så, jag och syster fick ett ryck att åka till biblioteket nu så här mitt i natten. Eller mitt i natten, det är ju fortfarande bara kväll, men det är så mörkt att man börjar fundera. Hade glömt hur tidigt det blir mörkt nu denna årstid, men det har sin charm även det.

Har börjat uppskatta Sverige mer och mer sedan man funderat på att kanske kanske bosätta sig i USA. Årstiderna, naturen, svenska språket, godis (lakris och marabou)

Böckerna jag lånade var Fantasy, Sanningens svärd, thess sa att man blev helt fast i boken. Lånade även Blixt Jacksons öden och äventyr (får se om den är bra) och lilla huset på präriens bok Farmarpojken, gammalsdags, men man får sån lust att baka pajer och bo på landet i en liten stuga med vedeldad kamin, haha.

Thess ska npg också börja blogga på min blogg, så vi börjar tillsammans:) Just nu heter hon thisoneday.blogg.se, men sedan skriver hon nog här, hehe.
Jag och Thess kan nog bli något bra tillsammans:) Hon har grym humor den bruden, och tillsammans är vi oslagbara, var bered på lite rå humor bara, haha

Jag och syster Thess som glöder

stallet gjort, städningen och räkningarna är betalda.

Hunnit med en massa idag, bland annat betalat räkningar, usch, när jag såg hur lite jag hade kvar sedan blev jag gråt färdig, men men, man får helt enkelt leva snålt och kämpa på. Försöker ju spara till USA resan med, men denna månaden går inte det att lägga undan något så får försöka nästa månad, är ju bara det att nästa månad ska ju julklappar börja köpas.
Suck, alltid att det ska gå så plus minus noll varenda månad, men det är jag säkert inte ensam om här i Sverige så.
Man får bita ihop och kämpa helt enkelt, varje dag, och hoppas att man en dag kan få in lite mer i inkomst.
Ska sluta klaga nu:)

Min syster är på väg hit, ska bli så skönt att få ha en lugn kväll med henne ikväll, det var länge sedan. Har ju redan hunnit städa idag, vilket jag annars brukar göra på kvällarna, samt fixa tvätten och allt annat, eller så är jag med David på kvällarna.
Han är så gullig, haha, imon har han tyligen världens grej planerad och jag är så nyfiken så jag hatar det. Vet också att det är hallowen fest imorgon.
Vill komma på någon bra överraskning till honom, men jag har inga pengar så vet inte riktigt vad jag ska göra:S Ngt förslag?

Skriver mer sedan så..

Tenta gjord

Så, det var jobbiga 5 timmar.. Oj vad trött i huvudet man blev, jag var helt slut, hade huvudvärk och kunde lätt somnat. Men nu börjar det blir bättre. Vet inte hur det gick. men det märker jag om tre veckor. Vet iallafall en sak, gör inte gärna om det på ett tag iallafall.

David har visat mig en massa bilder från hans hemstad, Tampa Bay, i ett försök att få mig riktigt intresserad av att flytta dit. Det är riktigt fint, och vi får väl helt enkelt se hur det går med den där flytten:)

Här kommer lite bilder iallafall på bland annat Emmah med lockigt hår och annat.
Ska bli mycket bättre på att ta bilder nu hädanefter






Önska mig lycka till

Ska försöka sova nu, sedan tenta imorgon så önska mig lycka till nu:)

Godnatt allihopa och försök sova lite på rygg under natten, det är bra (även fast jag typ aldrig gör det) (tror jag)

Elle i Legally blond

Så, håller på att lägga Emmah nu, vi ska ju upp tidigt imorgon så, plus att hon också är påverkad av tidomställningen. Blir så grymt mörkt tidigt nu.
Tänkte på vad jag åt innan, mamma hade rört ihop något på kycklig och lite wook och matlagningsgrädde. Vad ofta man äter mat som faktiskt bara smakar så där. Vi äter mer för att vi måste än för att det faktiskt är grymt gott.
Aja, de är djupa tankar från mig

plugg ja, Känner mig rätt mycket som Elle i Legally blonde  (tror det är Elle hon heter) Fast hon har snyggare skor än mig, så får väl investera i skor lite gran snart, vilket jag inte har något emot alls:) Problemet är att hon har gulliga små sommarskor, vilket inte funkar här av en anledning, jag hatar att frysa, och det kommer jag göra i sånna skor på grund av vädret, men det finns fina varma skor med.

Så, SKOR ska shoppas så fort pengarna kommer, uppdaterar mer om detta sedan:)

Börjar bara känna mig riktigt dålig i halsen, så Rebecca ska investera i en massa apelsiner imorgon. Har förresten appropå allt och inget blivit helt föälskad i granatäpplen, lite pilligt, men SÅ gott, kan lätt äta 2,3 stycken på en kväll framför tv:n. Är förresten väldigt nyttigt med då det innehåller antoxidanter som tydligen är väldigt nyttigt, av någon anledning.

Ok, fixa saker nu, kan inte bestämma mig över om jag ska ha och göra kaffe eller inte.. Hmm, te kanke


Lindex

Va på Lindex med mamma och skulle titta runt lite med henne. Hittade tyvärr en massa snyggt med. Jag älskar det här modet, men lite engelskt country stuck, lite irlandsstuck och bohemstucket. Grejjen var bara att det var en kjol jag blev så sugen på, och hittade hur mycker som helst som hade varit så snyggt till, men kjolen passade inte, minsta storleken var 36, och jag skulle behövt en 34.
Jag säger det tjejer, det är inte lätt när man är för smal heller. Jag har jätte spinkiga ben, med breda höfter och smal midja, vilket inte är en bra kompination när man ska handla tex jeans eller kjolar. Passar det över benen och runpan kan jag nästan vara säker på att det är för litet över höfterna så att om jag överhuvudtaget lyckas knäppa, sticker allt skinn upp ovanför byxliningen, och tvärtom. Det som är lite lättare är överdelar, men man vill ju ha byxor eller kjol med ibland o inte alltid springa runt med rumoan bar. Så blev så besviken att jag inte köpte något alls. Suck, fast pengar sparade jag ju iallafall, så får ju tänka så.

Är det förresten bara jag som känner av tidsomställningen riktigt mycket? Jag är så trött (Eller beror det bara på att jag sover för lite kanske) Ne, ska sticka lite på en mössa nu som tröst.

Kram kram

En fröjdefull jul

En härlig dag idag, förutom att jag var tvungen att gå upp klockan 8 imorse då, hade hellre sovit mycket längre, plus att jag måste plugga hela hela dagen idag.
Men jag är inte jätte stressad över tentan imorgon, jag har ju hela lagboken med mig och kan utgå ifrån den.

Emmah var så underbart söt imorse, hade lockigt hår, men visar bilder imorgon för jag lånar Davids kamera, men har inte sladden så jag kan överföra allt till datorn.

Såg igår att Blondinbella är tillbaka efter sin paus. Trodde hon skulle vara borta längre. Har fattat på folk att känslorna angående henne verkligen är blandade, men en sak får man säga, hon är inte dum:) Inte många 17 åringar som har kommit så långt här i Sverige som hon gjort. Och hon vet precis vart hon är på väg verkar det som. Imponerande faktiskt

Ser ut som min resa till USA blir av, känns rätt bra mellan mig och David nu, och det kommer bli underbart kul att komma dit över Jul.
Vill så gärna ha jul nu, men adventskalendern på mornarna, adventsljus i fönstrena, julbelysning i stan, kalender till Emmah varje morgon, det är kallt och mörkt, men det har sin charm. Man får klä sig i stickat och raggsockar med härliga tröjor. Åh,, jag längtar, men försöker njuta av det sista oktober nu. Snart är det november,

Kram kram

Ny Cosmopolitan

Köpte nya Cosmopolitan idag och läste på sidan 147 om "Proffsens budgettips" En ansiktspeeling du kan röra ihop själv på grovsalt, brunt socker, citronsaft och olivolja, som tar bort döda hudceller, är suverän att använda, samt billig. Bra va! :)

Tänk på att ta hand om dina fötter med, ett tips jag fick för länge sedan var att använda grönsåpa på fötterna, det skulle verkligen hjälpa till att ta bort förhårdnader och jag lovar, fötterna blir grymt mjuka.

Det är viktigt att ta hand om dig själv, du känner dig så mycket bättre, och utsidan handlar ju egentligen om insidan.

Tänk på att dricka vatten varje dag och att äta rätt. Må bra. En viktig sak jag lärde mig utav en mycket vis människa var: att det finns inga måsten, förutom ett, och det sköter naturen själv (gissa vad han menade, haha) Istället för att tänka att jag måste, skulle jag byta ut det mot, jag skulle behöva, det skulle vara bra för mig, eller, jag vill inte.
Det viktigaste behoven är ordentligt med sömn, sov ordentligt, och ät ordentligt, och ha egen tid. Ta hand om dig. Din kropp ska hålla länge, och den gör så mycket för dig så försök ge tillbaka, genom bra kost, motion och sömn:)

Känner så grymt mycket för att basta. Känner däremot mindre för att svettas som en liten gris (undrar om grisar svettas) Behöver bara rensa ut bastun från de rena kläderna som hänger på tork, så sitter och funderar på om det är värt det eller inte. Hmmmm... får se får se.
Lider nästan alltid av beslutsångest och detta kräver eftertanke, hehe

Kram kram allihopa


Så fruktansvärt trött

Har pluggat hela dagen, till halv 4, sedan hämtat Emmah kl 4 på dagiset (tar ju lite drygt 30 min från Halmstad till Laholm) sedan hem, och vi lagade pizza. Ville egentligen köpa, men billigare på alla sätt att göra egen, och de blev riktigt lyckade. Tog en hel plåt och kavlade ut degen, sedan halva gjorde jag med tomatsås, skinka, ost, ananas, banan och curry, andra halvan blev med grunden som ovan, ost,skinka, tomat, men med färska champinjoner. Blev riktigt gott, så är rätt nöjd. Självklart hjälpte Emmah till, och även om det samtidigt kan vara frustrerande, för den ungen hinner verkligen göra 3 saker under tiden jag hinner uppmärksamma en sak, haha. Men viljan finns verkligen hos henne och det får man ju uppmuntra. Tror det är viktigt att barnen får vara med, samt att lära dem att de är en egen person som bör visas respekt, inom gränser självklart.
För att verkligen kunna beskriva Emmah kan man nog säga att hon är en blandning mellan Lotta på bråkmakargatan och Skrållan från Tjorven filmerna.
Emmah tror att hon är stor nu, och att hon därför är lika kapabel till allt som jag är. Det jobbiga är att hon hela tiden ser mig göra saker och gör precis likadant själv. Som ikväll när hon skulle duscha, hon tvålade in sig precis som jag gör, under armarna, benen, rumpan, och fötterna sist. Haha, hon är en liten kopia av mig.

Tror jag har rätt bra koll på tentan, men ska plugga hela dagen imorgon med. Juridik är ett rätt stort ämne, speciellt översiktskursen som omfattar allt, uschjamej.

Ne, ska läsa lite Cosmopolitan nu och sedan lägga mig i tid.

Billiga skönhetstips

En billig ansiktsmask istället för att köpa dyra produkter med ett bra märke, är att istället använda Filmjölk. Det är ett gammalt kärringråd som användes förr, när inte alla andra produkter fanns.
Du ska ta filmjölk och lägga ett tunt lager på ansiktet några gånger i veckan för att låta det stelna, och sedan skölja av.
Detta slätar ut hy och tillför näring.
Personligen älskar jag billiga tips där man använder naturliga produkter. Som jag nämnt tidigare så är kroppen något naturligt, och att använda naturliga produkter tror jag är ett riktigt bra tips. Samt att man verkligen kan spara pengar på det, och det är ju alltid något. *ler*
Kommer då och då skriva om mer sådana tips i bloggen.
Tänk på att försöka undvika att använda varmt vatten i ansiktet, använd ljumet vatten, kommer inte ihåg vart jag läste det, men det ska tydligen ha väldigt goda effekter, funkar på mig iallafall.


Så här såg Emmah ut imorse, hon är fortfarande lite bekymrad över sin kompis som skadade sig på busfabriken. Så söt och omtänksam hon är. Tro vad hon blir när hon blir stor?




Ska iväg till Halmstad och plugga nu med Joanna, köra hem David med. Tydligen har han drömt en massa mardrömmar inatt om att andra kysser mig osv, haha, stackaren.

Så, dålig uppdatering

Men det blir så nä man är med killen, tar hand om Emmah, stallet plus försöker plugga. En massa att göra nu några dagar, så kanske blir lite halvkasst med allting på bloggen.
Men men, ska ta igen allt sedan när megatentan är gjort:)
Just nu pussar David mig på mina fötter, tur jag precis duschat, skulle varit riktigt läskigt annars.

Här är Emmah på busfabriken:) Hon hade riktigt kul även fast hennes kille (som hon säger) skadade sig och blödde så mycket.


Sexig Söndagslock ha? :) man ehöver inte klä sig lika snyggt som Kenzas och Stiina-lee elle blondinbella jämt:)

Hår och hemmagjor på Cosmo

Tv1000 är bra att ha, älskar att kunna zappa och titta på en massa olika.
Kvällen här hos pappa har varit riktigt lyckad, och nu sover Emmah:) Jag tänkte plugga lite innan jag tvättar av mig inför natten och lägger mig.
Jag och David ska dela på en 90 säng, det är 45 cm var, det är rätt lite, men klarar vi det klarar vi mycket, haha. Ett litet test jag har, tycker ma verkligen om varandra kan man sova i den sängen en natt bara för att man vill sova med den människan.

På cosmos sida just nu kan du hitta perfekta altenativ till hårfrisyrer i höst, samt om hur du tar hand om ditt hår.
Håret är rätt viktigt då det är något som genast uppmärksamas på dig. Att håret ser bra ut är i vissa fall nästan viktigare än sminkningen. Tänk dig själv, fult hår med sminkning/snyggt hår utan sminkning. Ni ser själva bilderna framför er va?
Jag är rätt nogaa med mitt hår, försöker spara ut det nu med, och egentligen ska man klippa sig rätt ofta, men jag har inte råd med det, så jag investerar hellre i ett riktigt bra shampoo/balsam samt bra produkter. Sedan lockar jag det sällan med locktång eller plattar det, då det sliter grymt mycket. Om jag vill ha lockigt hår sover jag oftast med några knutar och sedan lite mousse i, så är det klappat och klart. Simple, ger dig alltid rätt.
Har också läst på Cosmopolitan i tidningen för ett tag sedan, att killar gillar det enkla mer också, för komplicerade uppsättningar var tydligen inte så populärt.
Läs också Cosmos "Fixa en hemmagjord hårkur"
Har fått för mig, att ju mer produkterna kommer från naturen, desto bättre är de för oss. Vi, vår hud, vårt hår osv är ju trotts allt naturligt, så det naturliga borde ju vara att använda mer natusliga produkter.
Men jag håller med, det finns ingen lyxigare känsla än att ha fina flaskor och skålar i badrummet med produkter som luktar gott och har mjuka pastellfärger, så se till att, för att få den lyxigare känslan med att till exempel använda ägg, vispa ihop det i en fin liten skål, tänd ett ljus i badrummet, genast ökar lyxkänslan, och det är så mycket billigare.
Vem gillar inte att spara in pengar? Mer shopping, en tripp över en weekend, eller en resa till Australien, det finns alltid pengar att spara, som man kan göra mycket mycket roligt med.

Nu ska jag läsa lite om succesionsrätten och sedan krypa i säng.
Sov gott allihopa.

Lång dag på busfabriken och annat

Så, åkte med Emmah på bussfabriken i morse för att fira en av hennes dagiskompisar som fyllde år. Va uppe sent igår så var lite kämpigt upp med oss i morse. Iallafall, det första som hände födelsedagsbarnet, innan alla ens hade hunnit komma, var att han trillade och slog sig så illa så att framtänderna åkte upp i tandköttet på honom (man ser inte ens tänderna längre) och hela läppen sprack, så han fick åka in direkt akut, stackaren. Han som tydligen längtat så efter denna dag så händer det.
Hans föräldrar var iallafall helt underbara, pappan tog honom till akuten och mamman lyckades le och sa åt alla andra barn att leka på, för att inte göra dem besvikna.
Underbara människor, riktigt goda och trevliga.
Så nu på eftermiddagen ha jag sovit en stund, med Emmah som var helt slut och just precis i detta ögonblick är vi hos pappa, med David och Emmah. Blev så glad för min älskade bror ät här med.
Smartot pluggar ju i Gbg, så inte alltid man träffar honom:)
Pappa har gäster och lagar samt bjuder på mat iomed han åker till Thailand imorgon i ungefär 3 månader, lyckos.
Fast, å andra sida, om det för en gångs skull kunde komma snö här nere, istället för blåst och blask, en sån där riktigt snöig kall vinter så är jag lycklig med att stanna här.
Det är ju trotts allt inte alls samma sak att fira jul utan snö, och hela December är ju en julmånad:)

Skriver mer sedan ikväll, ska nog sätta mig och sticka en stund:)

High school musical 3

Fått en massa gjort idag faktiskt. När David var och klippte sig gick jag på stan, hittade en massa:) lycklig, pengarna kom juh idag, hehe
Har precis sett High school musical, älskar filmerna, verkligen. Nicco bjöd mig, hsn är en riktigt gammal kompis, vi har varit vänner i 8 år, wow, de e länge. Ialf, 3 var inte lika bra som de andra, men jag är ändå inte besviken på den, för den var bra. Han är så söt, men ärligt, hur många killar ställer upp så mycket för en tjej, och förstår så mycket från hennes point of wiew? Inte många, ärligt.
Finns det inga killar där ute som verkligen är villiga auu uppoffra så mycket för kärlek? För uppoffrar han så mycket, så uppoffrar jag lätt lika mycket.
Hmm, aaja, jag gillar min dröm värld.

Funderar en dag på att skriva en bok, tror ni jag kan det?

Åter till min shopping, för jag är så nöjd

Jag gick in på body shop för att kolla vilka produkter som var bäst vid torr hud, och hon gav mig två alternativ, mango och shea någonting. Så köpte peeling mango, att använda ungefär 2 ggr i veckan, och prover, eller mindre förpackningar att prova den andra. Innan har jag använt jordgubb eller vanilj serien men denna ska tydligen vara bättre, så tänkte teaste de mintdre förpackningarna så man kommer övenens med doften innan man kör på de stora:)



Hittad super gulliga vanliga linnen på Cassels för bara 19 kr stycket, hur billigt som helst, plus suveräna basplagg, varför betala mer licksom?


Syns kanske inte så bra, men hittade en fin kofta på H&M för ca 250 kronor, lite längre, och två linnen för bara 69 kronor, mer som bas men super snyggt att ha under tröjor och annat då de är lite längre, och det syns inte alls bra på bilden, men hittade en tröja på rea, 98 kronor, svart tunn luvtröja som är bra att ha då jag vaknar de mornar och känner att jag vill ha slappebyxor, sköntröja, osminkad och håret uppsatt. (Väldigt många mornar e det så)


'

Köpte 2 halsdukar med, tänkte inte köpa ngn jacka än denna månad, så tänkte hålla mig varm med halsdukar:) Smart och ekonomisk::) hehe


Och ja, jag köpte och tänkte sticka raggsockar till mig och Emmah plus en halsduk var till oss:) Jag är lite gammelsags, och jag är mamma:) men jag tycker det är kul, jag gör något vettigt:)


Emmah med lockigt hår i morse, och med H&M kläder, kan inte hjälpa det, tycker POP har bra kvalite, men H&M har mycket sött, och Lindex kör med Bamse vilket Emmah älskar, priserna är bra med så de blir att man köper därifrån till henne.



Jag och Thess och självklart Emmah lagade mat till pappa och hans fru Ohm ikväll då de på söndag åker till thailand i 4 månader, gjorde en ost och skinpaj, och en paj med räkor och broccoli och saffran. Suveränt gott. Speciellt ost och skinkpajen, sen blev fruktansvärt god och fyllig, ska ge er receptet imorgon. Åt självklart sallad till det hela. Så, som sagt, en massa är medhunnet idag, och imorgon 10:30 ska Emmah på kalas på Busfabriken, så borde sova nu.


Sov gott allihopa, och jag önskar er allt det bästa, dröm bra drömmar med ok.

Hos David

Sa, hemma hos David nu, han ska duscha och sedan klippa sig, sa jag ska till stan och kopa en fodelsedagspresent till Emmahs dagiskompis som fyller ar och imorgon ska hon pa kalas. Behover en ny halsuk ocksa.

Har faktiskt inte en aning om vad jag ska skriva, sa bara babblar pa.
Min pappa aker till thailand pa sondag och ikvall ska jag och Thess laga mat till honom, sedan ikvall ska vi ivag jag och min komis och se pa High School Musical 3, ska bli sa kul, alskar de filmerna. Tank om livet var pa det sattet.

Tack igen Joanna, den bruden ar grym, ni fattar inte vilken bra kompis hon ar och hur mycket hon staller upp. Alla skulle ha en Joanna i sitt liv, hehe.

Skriver senare idag, har en del tidspress pa mig sa ska forsoka hinn aplugga snabbt innan jag sticker ivag pa min shoppingrunda. 

Puss puss

Dålig uppdatering

Hej hej allihopa, hoppas ni haft en bra dag. Min har varit upp och ner och hit o dit. Är rätt trött och slut i huvudet faktisk.
Är med David nu, så ska väl snacka igenom en del saker sedan.
Tycker om honom, det gör jag, han har sin charm han med, haha
Så, idag har jag hunnit plugga, mocka stallet, laga mat, ha Emmah tid osv. Börjar bli nervös inför min tenta bara.

Ialf, blogga på en tjej som heter 17 år och 3 barnsmamma, helgo tjej, kommer bara inte ihåg hennes blogg namn just nu, men hon skrev ett tänkvärt inlägg om ett barn till en 17 årig mamma och om barnet redan på förhand var utdömt.

Ialf, skriver mer sedan puss puss alihopa 

Så försenad

Skulle egentligen varit uppe redan klockan 7 imorse, började skolan klockan 8, men jag försov mig. Grymt mycket.

Aja, måste vidare nu..
Kram allihopa

Nej, är inte så pigg nu, tog bara bilden som motivation till att bli så pigg nu. Behöver kaffe

Hitta någon ...

Hitta någon att älska,och lev varje dag som om det vore den sista, från filmen Alfie.
Men hur stor är chansen att man faktiskt hittar någon som man älskar hela livet? Fast idag är det ständig passion och nya kickar man letar efter, inte trygghet, ömhet och vana.

Hur ska man göra i dagens samhälle. Det ska vara jämnställt och tjejer vill det. Samtidigt vill man ju att killen uupvaktar, bjuder ut, betalar. Jag kan lätt grabba notan och betala andra gången man är ute, jag kan lätt bjuda eller köpa, kan även betala för bara mig, men jag gillar systemet där han betalar ena gången, andra gången betalar jag, strunt samma om det diffar en 100 här eller där, det jämnar ut sig till slut.
Däremot gillar jag inte när killen tar notan och på kronan börjar räkna ut vad jag ska betala och vad han sedan ska betala. Det ser snålt ut, då tar jag hellre hela notan på mig och går sedan därifrån.Problemet är bara att som student med barn har jag inte alltid en massa pengar över, så den gången det hände, fick jag snällt betala på pricken mitt och sedan gick jag. Skulle vara så coolt bara om jag hade kunnat betala hela noten, le, säga "spara de pengarna till något annat kul, du verkar behöva det" skratta lite, och sedan gå.
Sitter och tittar på dokumentären "Generation fett" på 3:an. Saken är, vad jag hittills lärt mig, stämmer det. Haha, David säger att han alltid tar bilen vart han än ska, även fast McDonalds ligger 500 meter ifrån hans hus. Och han äter skräpmat hela tiden, haha. Han säger med att alla är sånna.
Vi i sverige är nig rätt nyttiga ändå.

Brukar hålla mig uppdaterad om en riktigt bra blogg på nattstad som ligger på deras topp. Den bloggen ifrågasätter verkligen Sverige och hur vi är, hur vi tänker, eller hur vi inte tänker alls. Han har så rätt säger jag bara.

Ska sova nu, är lätt irriterad idag, men febern har slagit ner igen. Suck. Aja.. God natt kära ni




Kina mat och julafton

Jag och Emmah åkte på Kina reasturang och hämtade mat innan. Mm, riktigt gott, problemet är att jag känner för att spy nu.
Har väl inte gjort så mycket annat spännande, tagit hand om Emmah, ni vet, klippt naglarna på henne, badat henne, fixat håret, (tänkte hon ska ha det lockigt imorgon) osv. Ni vet sånt oglamorust mammavardagsliv, haha.
Men det är rätt skönt det med.
Ska snart sätta min och fortsätta sticka på Emmahs tröja, så fort känslan av illamående är över. Vistt är det jobbigt när man blir så här mätt?

Funderar på julafton, vill verkligen ha en riktigt jul iår, med egna bakade peppakakor, lussebullar, julgran, julklappar och en kalender till Emmah med presenter istället för choklad. Problemet är att min mamma inte firar jul, och tomtar, julgranar, julklappar och liknande kan inte förvaras här. Pappa kommer vara i Thailand, så julfirande med honom blir det inte.
Aja, jag löser det, behöver inte gå problemen i förväg.



Nog för att hon är lite lillgammal och smart, men nej, studenten tar hon inte än på ett tag:)


Me, och Emmah i bakgrunden



Emmah är hämtat.

Så här såg hon ut idag när jag hämtade henne




Varför hade hon bara strumpbyxor? Jo, för tydligen har Emmah kissat på sig hela dagen, så nu har jag MASSOR med tvätt.
Vi har ingen torksumlare här heller så det tar evigheter att tvätta, iomed allt ska hinna toska med.
Suck, nästan bud på att ta med sig all tvätt till pappa och tvätta där.
Men jag börjar tidigt imorgon, redan klockan 6 får jag väcka ungen så att jag kan lämna henne kvart över 7 och sedan åka till skolan.
Suck, aja, en dag kanske jag har sov morgon, annars får jag väl vila när jag är pensinär, eller nej, det får jag ju inte heller, där tvingar de ju upp allihopa klockan 7, hmm.. jaja, en dag dör jag och då får jag vila.

Skriver mer sedan, ska snart laga äggröra, steka bacon och äta varma mackor till..

Underbara dag,

Så, gjorde ansiktsbehandlingen idag, underbart. Kan inte säga något annat än det, underbart. Det är ett nytt stalle som har öppnat i Halmstad och det heter ________, gå verkligen dit, passa på nu med när det är erbjudande på behandlingen.
Noppade ögonbrynen med, sa ju häromkvällen att jag skulle göra det, men glömde. Säger bara, ÅH vad skönt det är när någon annan gör det, helt perfekt, slapp jag stå där framför spegeln och strå för strå.
Är riktigt nöjd.
Gick sedan runt och kollade i stan, har kollat in en del linnen och halsdukar på H&M, och på Gina Tricot. Var inom en stickbutik med och tänkte köpa så jag kan sticka härliga ullsockar till mig och Emmah, men de tog inte kort, och jag var för lat för att ta mig till bankomaten.
Så skön dag, gick där, helt själv, och bara njöt:)

Så sällan jag gör det, så sällan jag är helt själv. Alltid någon annan där eller runt omkring mig som tar lite energi, så detta var verkligen helt underbart.
Ska unna mig mer ensam tid har jag komit fram till:)

Ska åka och hämta Emmah nu, sedan ska vi kanske äta kinamat, är så sugen på pekingsoppa och friterad. Mmmm, gott
Uppdaterar senare med lite bilder och så.

Inte Godmorgon

Önskar jag kunde säga att jag är pigg och fräsch och är nyduschad och redan har joggat 5 km, men nej. Det skulle vara en lögn.
Istället har jag snoozat i 20 minuter, medans mina monster väckar klockor har varvat av varandra. Lovar, de väckar klockorn är inte att leka med, men uppenbarligen kan jag sova mig igenom även dem.

Ska på ansiktsbehandling idag, haha. Jag är så lycklig. Ska bli så skönt att få ut allt skit som sitter i porerna. Har behövt det här länge, men inte unnat mig det innan. Tänkte nu till tentan JökenO behöver man alltis lite tid och lite uppmuntran till sig själv.
I USA är man mycket bättre på att gå och göra sådana saker mer regelbundet, ansikte, händer och naglar, fötter, massage. Egentligen borde man ta det mer regelbundet för att förebygga oreneter och rynkor, men det är ju rätt dyrt. Fast, om man första gången tog Djuprengöring, och sedan tog de billigare varianterna med mer ansiktsmassage och ansiktsmasker så kanske det inte lir så dyrt.

Varför kommer det sig, att som barn vaknar man alltid pigg på morgonen full av livslust? Önskar jag var en morgonmänniska, men tyvärr inte.

Ska tvinga min själv ta en varm morgondusch och och sedan göra oss iordning.

Vill förresten säga hej till alla läsare med, vad kul:) Hej hej, *vinkar*

Ha det bra idag så hör vi sedan
 

broderier

Fastnade framför datorn och kollade igonm broderier, vill nämligen brodera en sån här liten adventskalender till Emmah där man har ngn liten present varje dag ni vet. Men kan inte bestämma mig för vilken, så snälla hjälp. Goggla broderier och sök sedan på broderisidorna efter julmotiv. Finns hur mycker som helst.
Sedan funderar jag på vad jag ska göra till Davids föräldrar, eller köpa. David har visserligen sagt att det räcker med vanlig choklad från sverige, men vill ge något mer, så jag tänkte på, hittade att man kunde brodera julkort. Kan man inte göra det och skicka iväg? Tror inte sånt är så vanligt i USA, och sedan blir det något mer speciellt, samtidigt som det inte är för stort, och det bästa, man slipper se när de öppnar ngt, jag kan ju skicka iväg det från mig och David och Emmah någon vecka innan, typ merry christmas. Hatar när folk ska öppna paket, speciellt som man inte riktigt känner dem.
Eller? vad tror ni? Låt tipsen strömma in..


Ialf, ska lägga mig nu. Har på mig trosskydd och använder lactal från apoteket, mycket bra mycket bra.
Men måste bara påpeka, de där whiteningstripsen jag använder, de funkar:) Mina tänder är vitare, fast de är inte godkända i Sverige så jag sände efter mina från e-bay med free shipping. Visserligen ilar tänderna lite och blir rätt känsliga, men jag hoppade över en dag och tog idag, o nu känner jag inget så:)

so long, fareweel, aufwieder sein good night.. du du duududududu (från sound of music)
ps, patrick berättade för mig, han kommer ifrån österrike, att ingen i österrike gillar filmer för de stämmer licksom inte. Förstod inte helheten då han babblar med den gulligaste engelskan med kraftig österrikisk brytning, men bara så ni vet.

Så här porrig kan jag se ut när min syster väcker mig och ska ta en bild där hon tror att jag sover. Ser ungefär lika porrig ut nu.

Mc Donalds, en massa frukt, o att gå på Maxi sent på kvällen

Så, fick ett ryck och skulle äta på McDonalds, tänkte ta med Emmah och bara ta Mc Driven. Men på vägen dit kom jag på att jag kanske va sugen på färdiga revbensspjäll med färsk baguette och lite sånt. Så gick in på Maxi. Klockan va halv 8 ungefär, och det va inte mycket folk, riktigt skönt, Emmah kunde springa omkring och titta på saker, och jag kunde ta allt i mitt tempo. Blev att jag köpte en massa frukt, inlagd vitlök, och en massa tranbärsdricka samt blåbärs dricka från Jokk. Jag har helt fucked up Ph värde där nere (ni vet vart) och jag vet att det kan hjälpa med en massa vitaminer, äta bättre samt dricka en hel del nyttigt.
Plus att jag älskar de dryckerna, dyra, men så värt det, dricker oftast vatten iallafall så kan unna mig sånt då och då. O, köpte Tropicana juice med, finns det någon bättre.
Har ni förresten tänk på hur dåligt det är för naturen med kolsyrat köpevatten? Mycket bättre att dricka vatten från kranen, jag vet, inte lika gott, men ändå, det är då jag tar tillfällen i akt att unna mig saker, som tropicana juice eller Jokk drycker.
Kanske låter fjuttigt att unna sig såna saker, men jag uppskattar det så mycket mer då:) Jag begär inte allt här i världen:)
Tro det eller ej haha

Iallafall, sedan ville Emmah fortfarande ha McDonalds, och jag hade ju faktiskt lovat, så körde inom där, (haha, o precis innan skrev jag om äta nyttigt och va rädd om naturen, usch, jag e hemsk)
Jag köpte McNuggets som jag och Emmah delade på, med coca cola, dricker väldigt sällan läsk då det blir så äckligt sockrigt och klibbigt på tänderna, men nu ville jag ha det, och Emmah fick en Happymeal med en gullig bok till.

Nu sover gullungen i min säng, hon ville så gärna sova där, och jag kunde inte säga nej.. Hon är aldeles för go den ungen. Så trodde hon att hon skruvat på locket på sin juice, och så började hon skaka på den, fast den rann ut överallt, då tittade hon på mig med sina violblå ögon och darrar med läppen och säger, oj, förlåt mig så hemskt mycket mamma, jag hämtar papper. Haha, lillgammal, man kan ju inte bli sur, vi alla spiller då och då.
Det läskiga med henne är att jag vet att hon är väldigt lik sin pappa, men jag kommer knappt ihåg hur han se ut, har inte sett honom på säkert 2 år. Hmm, känns så väldigt länge sedan allting hände mellan honom och mig. Känns som ett väldigt avlägset minne bara, knappt ett minne ens. Fast det är ju hans val att inte träffa henne, gud ska ju veta att jag gjorde allt för att de skulle ha kontakt, men vill inte han så är det inte upp till mig längre.

 
Onyttigt, fast man kan få McDonalds mat att se godare ut, da da
Nyttigt, ser så gott ut det med, hehe.. duktig jag är



Ne, plugga nu.. kram kram

Cosmopolitan.se och annat

Jag är oftast rätt smart, men det här med datorer och pinglar (eller vad det kallas) hit och dit förstår jag mig inte alltid på.
Tänker nog inte ens ta mig den tiden att försöka förstå mig på det heller.
Tänker lägga tiden på att ta hand om mig och min dotter istället, haha.
Idag måste jag noppa ögonbrynen, de kommer med säkerhet inte bli av men tanken räknas eller vad det heter.
Jag är ju faktiskt en heltidsstuderande, ensamstående mamma, lätt stressad och förvirrad tjej så att man inte alltid hinner med sina ögonbryn får vara förståeligt.

Om ni går in på Cosmopolitan.se kan ni vara med om lite olika tävlingar, tycker ändå att cosmo är bra, har i princip alla tidningar sedan de släpptes i sverige för några år sedan.
Sextipsen är bra, haha, när jag började läsa Cosmo var jag nog 17, nej 18, (ska kolla upp vilket år cosmo började i sverige sedan) och jag hade aldrig gjort något med en kille, men det anade inte killen för jag hade läst på, haha. Kanske tillochmed lite för påläst va jag.
Vann tillochmed en gång på en tävling, vann produkter från Lancome, en maskara, en rouge, en ögonskugga och läppglans. Min motivation till varför jag skulle vinna var något i stil med: Jag tycker jag är värd det. Jag vann:) Var så trött på att sitta där och lista ut någon jätte avancerat motivation med rim och allt vad det kan innehålla.

Så, nu ska jag vidare, funderar på att åka och köpa chips, eller att popa popcorn med grillkrydda. Hmm, är inte riktigt frisk så jogging blir det inte idag.
Undrar vad mitt horoskop säger idag?

Kanelbulledagen och om mysbyxor

JJajamen, hemkommer, och ja, hade mina mysbyxor idag i skolan, med en slappetröja, kom på en sak bara i skolan, jag glömde bh, haha, tur nog var det inget som syntes under min slappetröja så. :P Frös bara lite granna. När jag var ute, inne klarade jag mig, och ärligt, tror folk är rätt vana vid att jag kommer ena dagen finkläd, andra dagen slappekläd så ingen bryr sig. Hade lite maskara bara. Försökte ta kort, men det var för mörkt ute så de gick inte, och min kamera tror att blixt ska vara ett vitt sken starkt så bilden blir helt vit och inget ska synas alls.

Förresten, fick en kommentar av någon som hade en tävling om bloggdesign, så svårt bara att vara med och tävla om kommenteraren än anonym:)

Febern har lagt sig lite med, men hade rätt kul i skolan med de olika lagarna i skulle lösa. Fattar nu hur mycket skattepengar det går åt att lösa självklara fall bara för att vissa lagar kan tolkas så olika. Sverige hade kunnat vara ett rikt land, med våra skatter, men mycket går åt till att bråka om självklara saker.
Som det här, en mamma ringer till försäkringskassan på morgonen för att fråga om hon har rätt att vara hemma med sitt sjuka barn, försäkringskassan svarar ja. Under eftermiddagen ringer de upp och säger att det förresten inte alls stämmer, så hon får ingen ersättning för att vara hemma. Alltså har hon förlorat en dags arbete iomed hon från början fick beskred om att det gick.
Mamman tycker att försäkringskassan gjorde fel som sa fel från början, och begär 250 kronor i skadestånd, men Försäkringskassan vägrar, och drar igång en rättegångsprocess som varar i 4 år, kan ni fatta hur många miljoner vi snackar om här, 10 miljoner räcker inte.
Tänk vad mycket som istället kunnats göra för de pengarna, sattsa på pensinärer, sattsa på barn och ungdomar, skänka lite till mig, begär inte så mycket, 250 000 så skulle jag vara nöjd.
Ialf, ni fattar poängen, sånt gör mig så förbannad, varför detta slöseri med våra pengar på självklara saker, försäkringskassan gjorde fel, hon begärde bara 250 kronor, nog snackat, enkelt.

Jag tycker nästan att jag borde få all makt i Sverige så kan jag snabt avgöra sådana här fall i stället för att bråka i 4 år, hmm.. all makt åt Rebecca, vår befriare, haha.. okej, jag skojar bara.. lite granna iallafall.. kanske..haha

Spelade precis ballong spelet med Emmah, jag vann, hon är en jätte duktig förlorare, haha. Ne men jag e nog en rätt bra vinnare med. Haha..

Kanelbulledagen missade jag, så i helgen kanske Rebecca ska baka kanelbullar, kom inom så kan jag bjuda..mm.. skicka innan bara så jag vet vilken dag o tid ni kommer.:)

Iväg till skolan

Så, nu får jag ta och fixa till mig lite så att de i skolan känner igen mig.
Måste bara ta mig i kragen och få upp rumpan ur min aldeles härliga, underbara, mjuka och framför allt varma säng.
Funderar allvarligt på att ha slappebyxor i skolan idag, hmm, skulle vara skönt faktiskt. Snacka om att sticka ut från mängden med, tittade på folks kläder igår i skolan, alla hade jeans eller tights med stövlar till knäna i olika modeller och färger med lite olika överdelar. Okej, jag tycker de är snyggt, men de skulle vara såå kul om alla hade lite annorlunda kläder på sig.¨
Får nog sticka till Ullared och storhandla snart.
Men, hmm, spallebyxor, fast jag har ingen skön långärmad tröja, bara koftor, fast o andra sidan, när man är sjuk får man väl ha på sig lite vad man vill va?
Hatar överhuvudtaget att frysa så, önskar att på vintern hade alla på sig termosbyxor, med stora dunjackor, och under hade alla mysbyxor med långkalsonger och en hemmastickad tröja..mm, härligt.. haha (märks det lite att jag kommer ifrån norrland)
Grejjen är bara, i norrland må de vara kallt, riktigt kallt, men man kan klä sig mot det, här nere ska det jämt blåsa så förbannat, och fukten som tränger in i skelettet på en, och hur man än står är det aldrig lä, och ingen snö, bara blask blask blask..

Jaja, Rebecca är inte super positiv idag.. skyller på febern istället för att skylla på bitterhet, haha
Kram på er allihopa
Ha en riktigt underbar dag idag.. hoppas någon av er i sverige har det lite finare än vädret här nere


Regnig morgon

Suck vilket vansinigt tråkigt väder det är, helt grått och mörkt. Visserligen kan det vara mysigt ibland, men jag som bor i en källare, där vi alltid har mörkt är lite trött på mörkret.
Ligger just nu under täcket i min säng med en kaffe kopp bredvid och bloggar samt skriver lite på msn med två stycken.
Emmah är redan på dagis, och snart ska jag sätta igång att ringa och fixa en del samtal samt plugga lite. Sedan göra mig iordning för skolan, har ju seminarium mellan 13-16.
Imorgon har jag min ansiktsbehandling, det ska bli så skönt, hittade några som hade erbjudande för bara 300 kronor istället för 500 kr i Halmstad, så passa på att gå dit om ni bor i närheten.


ska ju eventuellt åka till USA över jul i 2,3 veckor, men jag har börjat få lite ångest, vill jag verkligen åka utan Emmah? Kommer sakna henne så grymt mycket, och jag vet faktiskt inte om jag klarar av det.
Vad tycker ni, ? Gör jag helt fel som är ifrån Emmah låt säga 2 veckor medans jag kan sova, vila ut, hitta på saker, när som helst och hur som helst, helt enkelt gör allting jag inte kunnat göra med henne.. Eller ska jag strunta i det, vara hemma med Emmah stället?
Om jag hade varit kille, hur hade jag då tänkt?
För på något sätt, även fast det är ganska jämnställt i samhället så ställs ju inte samma ansvar på oss, en kille har mycket mer frihet, på vissa punkter än vad vi tjejer har.
Nu skyller jag inte allting på killarna här, ärligt så är det vi tjejer som borde göra något åt det, sätta ner foten, men vi är expert på att skjuta ifrån oss det. Skylla på att vi har för mycket att göra och en familj att ta hand om. Visserligen stämmer det, men vi kan faktiskt tvinga samhället till en förändring, det är vi som uppfostrar sönerna, det är vi som låter oss bli behandlade på ett sätt.
Jaja, en dag när jag har mer enegi ska jag ta itu med det, just nu värker min tå från igår, och jag är fortfarande sjuk, sock ska de där samtalen ringas nu och saker ska bokas.

Kram på er så länge

Hittade en riktigt gammal bild, på mig gravid, ja va rätt liten hela tiden, magen alltså, men sedan föddes ju Emmah 7 veckor för tidigt med i Örebro, för vi va på genomresa där. Saknar lite att vara gravid, men inga fler än på länge, inte för att jag inte vill, utan för att jag vill ha någon att älska först:) Dela det tillsammans med, för det är rätt jobbigt att inte kunna dela det med någon som blir lika överlycklig som en själv över minsta småsak.

Väldigt fundersam

Kanske beror på att jag är sjuk.. hmm.. precis pratat med David också
Alltså, vi har det bra, vi har kul, men ofta blir det missförstånd, det är rätt jobbigt,
Han är amerikan och rätt impulsiv, van vid att prata fort och allt det där. Jag är svensk, pratar visserligen fort på svenska men inte på engelska, och ibland ger han mig inte riktigt den tiden heller.
O i svenskan har vi rätt mycket tonfall som på engelska betyder något helt annat, och vi båda är impulsiva, så, vi får verkligen kämpa, haha.
Samtidigt, suck..

Innan när jag satt i soffan somnade mitt ben utan att jag kände det, så när Emmah vaknade till och jag skulle springa och ta henne så BOOOM ramlade jag i golvet, känns nästan som om mina tår är brytna nu. klumpiga jag, inte så hemskt ovanligt att det händer.

Ialf, nu har jag lagat min kofta, Emmahs klänning, mina jeans och en annan tunika jag har. Skönt att få de överstökat, plus att dopbroderiet till min kompis son aldeles strax är färdigt. Ska med bli skönt, ska bara få reda på exakt födelsevikt och längd.

Sov gott allihopa, nu ska jag krypa i säng.
Puss puss

Jag är sjuk, och Emmah sover

Usch, hatar när man skriver ett långt inlägg och allt bara försvinner, men min dator är inte den bästa heller.
Skulle önska mig en ny, om jag kunde, haha.
Ne men idag har varit en så grymt lång dag, en massa att göra, och det kommer inte bli bättre imon:(
Vill ni se mitt underbara schema?

07:30Gå upp, fixa oss iordning
09:00Lämna emmah på dagis
09:15Göra stallet, mocka 2 boxar
10:00Köra till Apoteket och syaffären
11:00Anlända hos David i Halmstad
11:15Beställa til för ansiktsbehandling
11:30Gå till espresso house, plugga med david
12:30Köra till skolan
13-16Föreläsning
16:30Anländer hem ungefär (ta en halvtimme ungefär att köra hem)
18:00Bolibompa
19:00Emmah ska läggas
19 -- Plugga, sy, duscha, sova

Usch, det västa är att jag är sjuk, har fått feber, samt, att jag glömde mitt p-piller i morse, så nu försöker min kropp få mens vilket resulterar i riktiga ordentliga magkramper som gör ont, riktigt ont.
Somnade när Emmah tittade på bolibompa, orkade tyvärr inte riktigt vara gullig och social med henne idag. Tur nog hjälpte mamma till att natta och läsa för henne, samt hämta på dagis iomed jag slutade så sent.
Tack mamma, det är ovärderligt med hjälp när man är sjuk.
Fast, kunde varit värre, tänk på min mormor, 8 ungar, och det enda hon gjorde dagarna i ända var att tvätta vid ån, hämta vatten vid ån, elda, laga mat, byta blöjor, snyta näsor och städa, tvätta mer osv. Man ska inte klaga, här har jag tvättmaskin, diskmaskin, visserligen har inte Emmah blöjor längre, men innan hade hon engångsblöjor som slängdes efter bruk och jag har damsugare, plus p-piller (som visserligen krånglar till min kropp, men jag har ialf inte 8 barn så..:)

Ne, nu ska jag sy och laga några av våra kläder, samt göra morgondagens schema. Kanske skulle röka en cigg med, hmm, skulle vara gott.

Kram kram på er


Tuff


Mamma älskar dig

Hittade en blogg om en 17 åring 3 barns mamma som verkade hur go som helst:)
Och hon verkade så positiv med.
Jag var 20 år gammal när jag fick Emmah, eller snarare 19, Emmah är född den 16/5, jag är född den 20/5 så.
Från början var jag ensam med henne. eller inte riktigt från början, men pappan stack rätt snabbt. Även fast han var den mer positiva till barnet än jag var, det var ju verkligen inget jag planerat, men jag är halvt om halvt emot abort så.
Iallafall, en Emmah kom till jorden, och jag älskar henne, mer än allt annat. Jag vill ge henne allt och lite till och all den där kärleken nästan alla mammor har till sina barn.
Men ibland känner man sig så fast, kommer jag på klockan 9 på kvällen att jag behöver köpa mjölk, sitter jag där. Vill jag ha en sovmorgon, får jag iallafall gå upp. Är det världens superfest sitter jag och stickar hemma (ja, jag kan sticka:) och nu när jag försöker plugga till monstertentan, får jag ta dagis tiden och kvälltiden, vilket egentligen inte är tillräckligt iomed jag egentligen behöver duscha, jogga lite, sortera papper, städa, tvätta, förbereda hennes morgon osv, så, jag sitter uppe på nätterna med, och sover aldrig (tack för den underbara drycken kaffe, något som vi människor blev välsignade med)
Jag stressar jämt, och tyvärr har jag aldeles för sällan tid med henne.

Men nu, egentligen, allt är värt det, allt. Till och med att jag är ensam med henne har sina fördelar, jag menar, nu kan jag iallafall flytta vart jag vill utan att behöva tänka på en pappa som har henne varannan helg eller så.
Hon blir så stor nu, större och större och jag märker mer och mer vilken underbar klok liten människa hon är, kan ni fatta att min kropp gjorde henne? Kan ni fatta att hon kom ut ur mig? hmm
Iallafall, ska verkligen försöka bli mer positiv Emmah, du är värd det, du är värd allt.
Mamma älskar dig okej!! Alltid, glöm aldrig det, och vad som än händer, vad du än gör, kommer jag alltid finnas där.






Its photo time !



jag o syster i onsdags innan vi stack ut på kåren :)




Jag hittade ett gammalt foto på min kärar bror och syster när dom åker balder på Liseberg. Han flintisen är min styvpappa Morgan ( Moggis). Min bror är han den roliga filuren som ser ut som nån slags guru :P




Im to sexy for my jeans, to sexy for my body. Nej nej bara skojja :D




Och så självklart den lilla kalaspinglan Emmah !




Marabou, systerkärlek och mig själv

Är så fruktansvärt grymt sugen på choklad, ni vet med nötter, sweitchernöt (jag vet, stavningen är kass) och den med frukt och mandel, (den som innehåller russin och nötter, men de låter ju klart bättre med frukt och mandel)
Måste nog faktiskt tvinga min kära syster och låna mig pengar till choklad, då mitt konto är väldigt tomt, och barnbidraget kommer imon, eller snarare nu efter 12.
Fast, kan inte vänta tills dess, för den lilla staden jag bo i nu, här stänger allt klockan 6, utom shell macken som har öppet till prick 24:00.
Preem har öppet till 23:00.
Älskar min kära syster, en stor hyllning till syskonkärlek. Utan henne skulle jag nog inte vara den jag är idag, och hon är min bästa vän, i allt. Det bästa är också, att hon kan mig nästan utantill, vet mitt humör, eller mina negativa sidor (jepp gott folk, inte ens jag är perfekt, haha, skoja) men hon älskar mig ändå.
Skulle inte kunna leva utan henne en längre period, så flyttar jag, flyttar hon med, haha.
Ne men det är verkligen något speciellt med syskonkärlek. Jag hoppas ni allihopa verkligen försöker värna om era familjer, för vänner kan komma och gå, vissa växer man ifrån, vissa finns där tills man dör, vissa bråkar man med, andra gör fel, eller så gör du fel, men syskon kommer finnas där, alltid till och med ifall du verkligen råkat göra något fel, typ sitter i fängelse, din familj kommer finnas där (förhoppningsvis, om din familj är bra)
Älskar min bror också, men vi träffas inte alls lika ofta då smartot pluggar i Gbg till sjukhus fysiker eller något.:)

Ska bli bättre på att ta hand om mig själv nu, känner det efter all stress som omger mig, haha. Alltid ringer telefonen, sedan Emmah, sedan David, andra vänner, Mamma, eric, klasskamrater, stall, häst, plugg, tenta osv.
Hörde en gång på Doktor Phil, att man skulle alltid sätta sig själv först i en relation eller i förhållande till allting annat, för om jag mår bra kan jag få andra att må bra, sedan skulle man sätta sin partner (om man har ngn och det är seriöst) för mår jag bra, kan jag få honom att må bra, och mår vi bra, kan vi få barnen (om det finns några) att må bra.
Make sence, alltså, jag måste må bra för att kunna få Emmah att må bra. Och Emmah är ju egentligen all anledning till att jag pluggar redan nu och kämar på, men om jag stressar och mår dåligt kan jag ju inte få henne att må bra. Ska bli bättring
skärpning Rebecca, se till att må bättre
(choklad hade verkligen gjort susen nu) haha

Emmah va så go innan idag, hon skrattade och sjöng och pratade och lagade pannkakor med blåbärssoppa till mig  (på låtsas, smakade inte så mycket) Älskar henne, hon kan verkligen charma alla den ungen. Världens blåaste ögon, och riktigt riktigt blond.
Hon är fortfarande helt överlycklig över trollfesten hon va på i fredags på dagis. Hon älskar att bli sminkad den ungen, spelar ingen roll om det är som ett troll eller lite fint med rouge, hon älskar det. Men å andra sidan bor hon med mig, Thess och mormor så det kanske förklarar allt. Hmm.. ialf, hon är bäst, (säger visserligen alla mammor om sina barn) men Emmah är riktigt bra, även fast hon föddes med lite problem och haft det lite jobbigt, hon är stark den.



Alfie, eller något

Sedan ikväll ska jag basta, äta chips, och titta på en film som heter Alfie tror jag, eller något liknande. Är kanske inte helt 100 på om jag ska basta, tycker det blir för varmt och så, man måste licksom ha humöret för det, men min hy är helt förstörd av någon anledning så kanske skulle behöva det. Hmm, får se
Fattar inte, jag är 23 år gammal med en dotter, och min hy är helt knäpp, varför? det är så jobbigt. Fast vet att mina produkter jag köpte för inte så länge sedan inte riktigt börjat hjälpa än, eller de håller på att driva ut allt gammalt.
Fast ska beställa en ansiktsbehandling snart, i veckan med porrengöring, kan behövas.

Nu har alla åkt hem, kom precis hem från att kört dem till Halmstad, fick lite gjort på min lista innan ialf, stallet är gjort, och tvätten, m, inte sängen, men nu är det för sent, nu ska jag ju snart lägga mig igen så ingen ide.

Sitter och lyssnar på låten Name med Goo Goo Dolls, den är så skön.

Ialf, nu kommer min kompis Nicco snart över på kaffe, så ska sätta igång det tänkte jag.

Ciao//




En typisk Söndag

När man vaknar runt 11 och direkt sätter på kaffebryggaren. Hann bara se 2 filmer igår så ska se den 3:dje idag. Måste låna böckerna med, men jag har en massa plugg innan tentan så får bli efter den 29 oktober.
Emmah sov också rätt länge idag tack och lov, fast hon somnade redan klockan 6 igår, stensov.

Behöver sticka och göra stallet nu, har en massa att göra idag
  • Bädda sängen och börja fixa iordning allt
  • Hänga upp tvätt
  • Slänga in en ny tvätt i maskinen (rena kläder är ju alltid gott)
  • Stallet
  • Se 3:dje filmen
  • Laga lunch
  • Laga middag
  • Ta hand om Emmah:)
  • PLUGGA!
Kanske skulle köra igång nu.
Åh vad sugen jag är bara på att sticka till Biblioteket och låna böcker, en massa böcker. Älskar att läsa, bara försvinna i min bok och inte behöva släppa den.
Men men, belönar mig själv med det efter tentan.

Så, Le och sätt igång, på med hög mucik också så går det bättre

Tacoskväll och HarryPotter filmer

Så, ska snart upp o göra Tacos, har redan hackat alla grönsaker, men köttfärsen ska stekas och skalen ska värmas. Har både hårda och mjuka skal, plus att David ska göra typ nachos med cheedar ost, köttfärs och såna tacos chips, syper gott.
Sedan ska vil kolla på alla 5 Harry Potter filmer, tillsammans med David, Thess och en kille som heter Patrick från Österrike. Från början trodde jag han kom från Australien, iomed han sa Austria på engelska, men lärde mig snabbt att det var Österrike, inte Australien, och det är stor skillnad faktiskt, haha.

Sitter och väntar på att de ska komma, aaa, så jobiigt och vänta, plus att mina ögon är röda och gråtfärdiga, för jag stod precis och hackade lök innan för fulla händer. Kanske skulle sattsa på att bli kock, fast, mm, nee.. Inte riktigt min grej kanske.

Nä, men nu får de komma, de skulle varit här för 30 minuter sedan, de kanske följer regeln, fint folk kommer sedan, eller så har de varit med om en bilolycka kanske.. hmm.. usch..

Bloggar mer sedan, nu får jag börja med maten..
Kram kram

God morgon, mysig kväll, och en full David mitt i natten

Igår ringde David vid halv 12, full som bara den, och jag åkte och hämtade honom med Emmah i bilen. Jag vet att det är oansvarigt, men hon var faktiskt fortfarande vaken då. Föresten är det inget som hämmar henne för större delen av hennes liv,
Iallafall, han somnade så fort vi kom hem och jag hoppade in i duschen, då kom Thess efter 3 minuter in i duschen och frågade vem som låg i sängen. Ni förstår, hon sover alltid bredvid mig, och nu var det mitt i natten, allt var mörkt och hon var på väg att klä av sig och lägga sig ner när hon hörde att duschen var igång, och tur var väl det, annars hade hon krypit ner bredvid min pojkvän, och han hade säkert lagt armarna om henne, för det gör han alltid i sömnen.
Undrar om Thess hade reagerat, det hade hon säkert, men frågan är om hon hade reagerat på att "jag" la armarna om henne eller på att "mina" armar helt plötsligt blivit mycket hårigare. Ja ni, djupa tankar.

Åt frallor till frukost på med tomat och skinka, mmm.. Mamma hade köpt innan hon kom hem i morse, hon jobbade natt så.
Älskar henne

Appropå något helt annat, Tack Joanna, TACK TACK TACK:)

Puss puss



Fredagkväll och mys med Emmah

Så, en lång dag idag. Först klädde jag ju iordning Emmah till trollfesten som ni vet. Har tyvärr ingen kort på henne, men hon va så söt, och i bilen på vägen dit satt hon och skrattade för hon var så lycklig över att vara ett troll.
Älskar henne så det gör ont.
Sedan var det skola till klockan 4, sedan direkt och hämta Emmah, tar en halvtimme från skolan till Emmahs dagis. Sedan var jag i stallet 2 timmar och bara pysslade om hästen.
Sedan när jag kom hem ringde min syster som bor hos pappa och sa att de hade riktigt god mat där, så stack dit, och nu är vi hemma jag och Emmah, och tittar på "Min vän Charlotte" (Charlottes Web på engelska) Tror Emmah kommer somna när som helst, långt över hennes läggtid, men ey, det är ju fredag:)
Hon kan få somna i soffan idag.

Tror faktiskt mina tänder börjar bli vitare, de där Whiteningstripsen hjälper faktiskt. Alla har börjat komentera det med så:) Det funkar, hehe
Vill ni köpa så säng till. Grejjen är att tänderna nu under blekningsperioden blir lite känsligare, men det går över sedan, så man är beredd på det.:) Kommer ha ett vackert hollywood leende snart.

Appropå allt och inget, hittade en rätt cool jacka till Emmah häromdagen på H&M för bara 98 kronor, och den verkar riktigt varm och skön. Snacka om kap, perfekt till Dagis och Vintern, speciellt som hon snart kommer att växa ut den, och den kommer slitas. Plus att den är spräcklig med en massa färger, trött på rosa och brunt som jag hade sån dille på förra vintern, så jag kan matcha med en massa olika mössot, vantar och termobyxor.

Skriver lite mer senare, nu ska jag mysa med Emmah.
Kram på er alla, och grattis Kenza som vann, jag tycker det var väldigt schysst att ge bort datorn, istället för att sälja den eller något, verkligen schysst.
Synd Stina-lee att du sjunkit från 2:dje till 3:dje plats, läser dig varje dag:)
Puss puss

En somrig bild från i somras på Emmah, hehe, lite kaxig e hon allt.


Emmah älskar sin cykelhjälm, haha


Och sina gummistövlar, ska med köpa ett par bra gummistövlar till mig i år.

Emmah är ett troll och jag är ingen plugghäst

Men jag borde vara det, jag borde sattsa mycket mer, usch vad jag slarvar. Får ta igen allt ikväll, måste. Ska sitta uppe, dricka kaffe och läsa, läsa, och läsa.

Emmah är ett troll idag, kom på precis innan jag skulle lämna henne att de skulle vara trollfest, så fick snabbt kupera håret på henne (det heter så va när man ruffsar till det?) och sminka hennes kinder och näsa röd med svarta fråknar på.
Hon älskade det, hon blev riktigt lycklig, haha, stod framför spegeln och hade jätte kul. Så stolt hon var.
Men, som vanligt var jag sen till dagis.
Usch, blir så arg och besviken på mig själv, så typiskt mig. Försöker ta mig i kragen, men jag e alltid så trött. Usch usch usch, nu får det bli någon förändring..

kram på er alla, nu ska jag börja plugga
Puss puss

ps, sätter in bild sedan på Emmah idag.

bli politiker

Man kanske borde bli det, bli något vettigt, kunna göra någon förändring här i världen, tyvärr är det ju så att hur man än vänder och vrider på sig är det alltid någon som blir lidande eller utan hjälp. Suck!
Men vad ska jag då bli, vad vill jag? Jag vill ha massa pengar och slippa jobba, bl.a. så kan jag göra vad jag vill, t.e.x. åka till Africa som vonontär och sådant.

Jag är lite förrvirrad just nu, jag håller inte riktigt koll på mig själv, eller vad jag vill, eller ens vem jag är. Jag är så mottsättningsfull, ena dagen vill jag ha massa barn, andra dagen vill jag inte ha fler barn, ensa dagen vill jag bo i en storstad, andra dagen vill jag bo på landet. Varför? kunde det inte bara vara enkelt att veta vad man egentligen vill?

Min älskade lilla emmah, vill ju ge dig det jag inte hade, vilket är mycket. Det som är jobbigast är väl att jag kanske aldrig kommer kunna erbjuda en pappa som älskar dig som sin egen. Usch, varför ska det vara svårt att leva för, många får ju kämpa varenda dag med alla vardagliga problem och för att kunna vakna nästa dag.

Ialf, nu ska jag vidare till skolan, ska bara göra oss iordning först. Jag skriver sedan idag.
Kram kram

Måste ingenting, finns inga måsten.

Så, dagen till ända. och inte mycket nyttigt man fått gjort idag.
Fast, förra terminen gick jag hos en livsförändrare och han lärde mig att det inte finns några "måsten". Man skulle aldrig tänka att man måste, utan att man borde, eller det skulle vara bra för mig, eller, jag vill inte, orkar inte. Tydligen är måste ett negativt ord, och tänker man så sliter man ut sig i längden. Så sant, därför anser jag att idag fanns inget allt för mig att göra, tog det lugnt:)
Han lärde mig mycket, grundbehoven sömn och äta ska alltid finnas på ens dagliga lista.
Som han en gång utryckte det, det finns bara ett måste här i världen, och det sköter naturen själv. (Jag hoppas ni fattar vad han menade, det gjorde nämligen inte jag från början, haha)

Så, varit med David hela dagen idag. Vi tog några roliga kort innan. Haha, macbook har ett skitroligt sådant program så det var kul. Sätter in dem till er:)

Men nu ska jag sova, imon är det föreläsningar och "annat som skulle vara bra för mig att få gjort"

Kram på er allihopa!:)

Vi tog en snabb avstickare till Grekland igår med, skulle se soluppgången men en massa tjejer stötte på honom och som ni ser gillar han det så var tvungen att dra honom därifrån. Haha, skoja


Jag, Thess,Marilyn Monroe stuk och en David som inte syns i bakgrunden förutom texten på hans tröja


Joanna, min kära klasskamrat, Jag, och Thess
'

Här är vi superhjältar eller något, ser ni min biffiga arm, haha



Trött och hängig

Så, även fast jag inte drack speciellt mycket igår, hade jag världens bakisfylla i morse, usch, fick upp o spy i Davids lyhörda badrum, och sedan lägga mig och sova igen. Sov från 12 - 15 igen, o sedan kändes allt lite bättre, så nu ar jag bara seg.
Min kropp gillar verkligen inte alkohol, den råvägrar dagen efter och gör allt för att bevisa att den inte vill. Ska lyssna bättre på den, men till mitt försvar är det ju väldigt sällan jag dricker.

Så pinsamt med, jag vet att jag snackade en massa seriöst med David igår, men jag kommer inte riktigt ihåg, plus att det var sånna frågor man kanske ska vänta lite med att fråga, haha, nästan pinsamt. Typiskt mig att prata på och fråga för mycket med, om pinsamma saker, eller lite känsliga saker.

Nu sitter jag med en whiteningstrip i munnen, och ska alldeles strax gå upp o laga mat, färsk pasta, så tänkte jag göra en pasta sås på bacon, lite kassler, creme fraishe och lite kryddor, får hoppas det blir något gott.

kram så länge


ut ikvall

Nu ar festen igang, fortfarande hos David. Allt ar val lite flummigt, men vi har inte riktigt borjat sa vi skyller pa det :) 
Joanna ar har, min kara klasskamrat som kan hur manga sprak som helst, och Thess, min syster for er som missat det, David ar har, och en hel del andra springer in pa hans rum stup i kvarten iomed han bor i ett rum i ett internationellt boende, det brukade vara alderdomshem har, hehe, det marks.

Det ar ratt tomt pa vagarna har, och han har tack o lov toa, men han har inget lock, tanker pa alla bakterier som fluger omkring i rummet sa fort han spolar. Usch, jag ar verkligen noga med det. Tank er bara, nar man gjort det "stora"  och spolar och det hela flyger omkring i luften i sma sma atomer som jag andas in och som fastnar over allt pa mig.

Ok, nu forsoker alla lasa vad jag skriver, speciellt de som inte forstar svenska, haha, jag sa att jag skrev en massa snuskigt om David.

Men nu ska jag underhalla alla lite granna..

Ska bli SAAA skont att fa sova ut imon, LANGE!!!

puss o kram allihopa, ha det kul eller riktigt avkopplande idag


Hemma hos David

Sa, nu ar jag hemma hos David, i hans lilla rum. anvander darfor inte de sista bokstaverna i alfabetet for hand dator har ju inte de bokstaverna. Han ar i skolan nu pa forelasning, men jag skippade min idag, kande helt enkelt inte for det, har sa mycket annat att tanka pa.

Ska forsoka boka biljetten till usa sedan ikvall, a vad kul de kommer bli, fast jag kommer sakna emmah som bara den, kanner det redan nu.
Forsoker dova mitt samvete med att tanka att jag ar vard det. Om pappor latt kan komma undan med att strunta i sina barn, eller genom att bara ha dem varannan helg, borde jag kunna aka ifran henne 2 veckor, jag har aldrig varit ifran henne sa lange innan bara.
Tycker det ar ganska viktigt med att vissa sina barn att man fortfarande ar en existerande individ aven fast man har barn, och att alla behover fa gora lite egna saker ibland.
Tank bara, OM det skulle funka med den har killen sa kommer Emmah fa vaxa upp i usa, inte manga barn som far den mojligheten, och jag kan ge henne ett liv som jag aldrig fick mojlighet till, plus att hon kommer fa uppleva sa mycket mer har i varlden an normalt.
Tycker om honom, fast nu ska jag vila pa hans sang tlls han kommer hem om nagra timmar. Kommer bli skont.
Ps, tank vad mycket man anvander de sista nokstaverna i alfabetet, i nastan varje ord, hmm.. haha

Puss o kram pa er, jag skickar ivag en lyckonskning till er alla och hoppas er dag kommer bli suveran. Tank pa att man oftast alltid kan forandra sitt liv, man har alltid en andra chans, och det som har hant, eller kommer handa, kanske i slutandan visar sig vara for nagot bra.

Serious talk is over

och det han ville veta var vad jag faktiskt tyckte om honom. För tydligen är (vet inte om det gäller mig eller alla svenskar) det väldigt svårt att läsa av mig, om vad jag tycket. Ibland vet han och känner att jag tycker om honom, men ibland blir han mer osäker, som när jag är tyst och tänker eller något. Men jag vet också att jag ser rätt allvarlig ut när jag tänker.
Iallafall, han tycker om mig, och jag tycker om honom. Nu är det utrett iallafall.
Sedan har vi nu bestämt hur jag ska göra med USA resan i vinter. Vi åker:) Vi struntar nog i resan i Februari, men vi åker i December, över jul. Det kommer bli så kul. Så nu ska man lyckas få ihop pengar utav sitt lilla CSN bidrag och lån som man tar.
Hm, måste få tag på en billig bra vinterjacka till både mig och Emmah. Ska nog funka.

Så, kvällen är räddad, haha, och nu är allt lugnt.

Otroligt att jag har det liv jag har ändå. Jag har haft rätt mycket tur med allting. Även fast min relation med mina föräldrar inte är den bästa, och mycket här i livet får man ta itu med själv. Att ha någon som verkligen stöttar har varit ovanligt, men jag har verkligen klarat mitt liv bra, so far. Fast, jag är bara 23 än så länge:)

Kommer blogga från USA också, men jag kommer ju inte kunna använda åäö, så läsningen kommer bli svårare för er allihopa:)

Såg att Blondinbella äntligen godkänt kommentarerna. Hon behöver vila, hitta sig själv, för nu i slutet handlade allting om olika kampanjer, shopping och allt hon hade som vi andra inte hade. Kan ju vara skönt o kunna läsa om någon annan som lyckas från botten, eller som skriver roligt och intressant. Inte om någon som haft flyt sedan den föddes.

Sov gott allihopa, imon ska jag ha kul på Kåren festen. (Kåren, för er som inte vet, är en förening som är sammankopplad med högskolan och studenterna och varje onsdag har de fester för studenterna, plus en del andra arrangemang)

Ps, jag vet att jag är jätte dålig på att stava, hehe.

Oj då, och röksugen också

Jag håller ju på att sluta röka, men just nu är det riktigt riktigt svårt, speciellt när man är van att ta till en cigg vid krissituationer, eller när man har problem som ska lösas. Usch!

Måste ringa David snart iallafall och prata, utan Cigg. Det finns Cigg i min bil, men min mamma har bilen just nu och hon kommer inte hem förrän runt 9. Om en timme alltså.
Tydligen ska jag och David ha sånt där seriöst snack med, vad tycker du egentligen om mig, är jag speciellt, men du sa ju så, eller gjorde si? Ni vet allt det där snacket som nästan alltid kommer i början på förhållanden, när man börjar känna sig tillräckligt trygga ihop för att fråga, men ändå inte tillräckligt trygga ihop för att inte tvivla på allt som sägs av den andra personen. Hmm
Visst är kärlek bra, o mysigt, med fjärilar i magen och allt det där, men det är så jobbigt, riktigt jobbigt.
Speciellt med tanke på kulturskillnaderna, för det är en enorm kultur skillnad på USA/Sverige, samt språket. Jag är ju begränsad. Jag pratar bra, men, ibland är det svårt när man verkligen vill berätta en sak, och för att kunna säga det måste man ha med varenda liten detajl, men du kan inte alla detaljer, översatt till engelska.
Skriver hur det går sedan. Tänker nämligen inte skriva mina funderingar innan jag pratat med honom, då jag vet att han ibland får folk att översätta min blogg till honom, haha

Det här kortet blev rätt roligt, med min syster i bakgrunden, haha, och lilla Emmah längst ner på spegeln i hörnet.

Så passerar ännu en dag i vårat liv

som vanligt, nästan sorgsligt.
Vad har jag nu hunnit med idag? Hmm, stallet morse och mockade till lilla hästen. Eller så liten är hon inte:) Hon är rätt stor faktiskt, svenskt halvblod, så lite storlek, temperament och muskler finns i henne. Ärligt, hon är en bitsch! But still, i love her.
Sedan var det skolan, fixade Kåren biljetter till imorgon, fick skriva på att jag tog ansvar för vad min syster gör imorgon, så får nog snacka lite vett med henne ikväll.
Sedan föreläsning, somnade nästan (inte så ovanligt) och gick tidigare från lektionen, och då stack jag snabbt inom David för att vila och diskutera USA resan. Fast det blev ingen vila innan jag skulle hämta Emmah.
Sedan har jag och Nicco precis bokat biobiljetter till High School Musical 3:) *jippie* som jag har längtat. Rebecca är så kär i de filmerna.

Fick en kommentar om Emmahs namn för några dagar sedan:) Tack! Det är fint, haha, valde det själv.
Grejjen är så, att jag hade en kompis som hette Emma som dog när jag var 18, och när hon dig sa jag till mig själv att om jag fick en dotter skulle hon hetta Emma. Sedan la jag till H för att det skulle bli lite mer speciellt. Emmah är ett namn som även funkar världen över, och det tyckte jag var viktigt:)

David ja, undrar hur länge vi träffats nu? 6 veckor, 2 månader. Sån slump alltså. Jag menar, hur stor är chansen att han från USA, Florida, kommer till Sverige och vi springer på varanndra på Kåren. Jag brukar inte ens vara på Kåren.
Snacka om att mitt liv är annorlunda och långt ifrån "Svensson" livet. Haha, fast, det är ju för nytt för att säga något än. Men resan till Usa över jul blir nog av, kommer blogga därifrån så ni vet:)

Fick reda på idag, att om man var med i ett parti, kunde man ansöka om att bli nämdeman, en sån som sitter och dömer i olika mål. Det skulle vara rätt kul, och skulle nog definitivt passa mig. Ska kolla upp det. Frågan är vilket parti jag skulle välja. Finns licksom inget som riktigt passar. Folkpartiet kanske, eller, jag gillar ju frihet, liberalism, men står de verkligen för de? Sjukt lite man vet om Sveriges partier och det demokratiska samhället. Skulle bli mer insatt så man kunde förändra en del. Vad skulle ni vilja förändra? Jag skulle vilja förändra, så att det blir lättare att jobba sig uppåt här i samhället.
Jag fick Emmah när jag var 19, skulle bli 20, och sedan den dagen har jag fått vända på varenda krona, men jag vill verkligen göra det bättre för oss, så pluggar högskola nu. Det är skitjobbigt. Men jag vägrar sitta fast i ensammamma träsket med knaglig ekonomi jämt. Usch, det är rätt jobbigt att vara förälder, men det är värt det.

Emmah, Lisa, Victoria i sitt nattlinne:) bolibompa nu ju



om en timme


ska jag lämna Emmah på dagis. Just nu sitter vi och äter frukost i soffan.
Hon framför morgonbarnprogram och jag framför datorn.
Längtar tills Julkalendern börjar.
Fast jag kanske åket tull USA över jul, och om jag åker, måste jag åka utan Emmah. Det om något är besutsångest.
Jag menar, ska jag vara utan Emmah över jul?

Vi i vår Familj firade aldrig jul när vi var små. Mina föräldrar var Jehovas vittnen, och pappa gick ur det hela när jag var 14 år ungefär. Men vi har ändå aldrig firat en riktigt jul iomed alla i släkten är Jehovas vittnen och varken jag eller pappa nåfonsin firat det innan. Så det har blivit ungefär 2 paket var, lite mat, Kalle Anka och sedan inget mer. Jag, min syster, min bror och min pappa, och de senaste 3 åren Emmah. Fast de senaste 3 åren har pappa varit i Thailand så det har blivit, jag, Emmah, syster och bror.
För min kan julen vara lite överskattad, jag menar, hon är 3 år och jag kan fira den innan eller efter med henne.
Men samtidigt vill jag ju ge Emmah det jag själv inte hade, och fira jul är ju en av de sakerna. Fast de blir ju aldrig något riktigt firande iallafall. Jag vet helt enkelt inte riktigt hur man gör, haha.
Tål att tänkas på, vad tycker ni. Helst skulle jag ju vilja ta med Emmah till USA, men det har jag helt omöjligt råd med, min biljett blir ju i princip betalt utav dem, det är därför jag har råd. Hmm

Jag joggade igår, en kvart, lite stolt, men jag får faktiskt säga, igår märktes det när jag joggade att jag hade rökt under dagen. Ska försöka att inte röka idag, iomed jag håller på med tandblekning. I 10 dagar ska jag göra det, så får se resultatet sedan:)
Hoppas:) Vet inte om det finns någon som säljer sådana i Sverige, men ska kolla upp det. Rätt mycket billigare än o gå till tandläkaren och göra det.

Ne, nu ska man väl börja sminka sig och sånt, sedan klä Emmah. Undrar vad hon ska ha på sig idag.
Kram allihopa, ha en helt underbar dag idag







Lilla jag i skolan :)


Usa, trött och en massa mail

Ja ni, då var snart denna dagen till ända med. Hoppas ni haft det bra allihopa idag. Min dag har faktiskt varit helt okej.
Har en del planering att genomföra och ekonomi att kolla igenom. Funderar på om man skulle ut och springa sedan, men har inte bestämt mig. Klockan börjar bli rätt mycket med, fast det är skönt att springa, eller om sanningen ska fram så joggar jag nog snarare i slowmotion, men ej, konditionen och snabbheten kommer nog en dag:)

Pratade med David idag, han verkar ha haft världens otur, haha, först krånglade hans bankdosa, men banköverföring. Han försökte köpa en ny Kamera för klumpedunsen tappade den när han var i Gbg. Så tydligen nu tror de, att iomed han försöker överföra pengar från Sverige, från ett konto i Usa, att han är en hacker och snott identiteten med kort och bankdosenummer.
Medans han sitter och försöker lösa detta problem häller han upp apelsinjuice i ett plastglas samtidigt som han är vrålhungrig och ska äta pommes. Av någon anledning är det en spricka i muggen, och all apelsinjuice spills ut på all pommes.
När han sedan häller upp ett nytt glas i ilskan, och sväljer, börjar han hosta, rakt på sin nya macbook.
Jag säger då det, en olycka följa alltid av talet 3. Händer något dåligt, kommer det hända 3 gånger sammanlagt.
Detta är faktiskt en teori jag tror på, då den nästan alltid visar sig vara sann. Har ni tänkt på det?

Köpte nya gummiband till Emmahs hår idag. Hon börjar ju få så långt hår, och jag måste alltid ha det uppsatt på henne. Funderar på att klippa det, men samtidigt, det e så fint med långt hår med på henne:) Jag har alltid beslutsångest vad gäller allting, så typiskt mig. Köpte med nya bomullsrondeller till mig, behövs alltid, till det mesta, så, bra köp.
Ibland kan jag, lyckades tillochmed titta på kläder på både HM och Indiska utan att köpa något, fast fick slå till mig själv hårt 2 gånger innan jag fick mig att gå ut därifrån. Fast, alltid något, det finns ju så grymt mycket fint.
Fast man behöver inte allt, fy vad onödigt mycket vi slösar på kläder och annat, speciellt med tanke på hur andra mindre lyckligt lottade har det. Hmm, nu blev jag visst djup igen. Och med de avslutsorden ska jag tvinga mig själv ur soffan och ut i mörkret.
-Upp med rumpan Rebecca
-Vill inte
-Jo, upp med den nu, nyttigt för dig
-Nej, trött, mörkt
-Nu pallrar du din rumpa upp och ut, fatta!!!
-Hmm, men, kanske imon, snälla
-NEJ, NU! KOM IGEN, IMON KOMMER DU INTE GÖRA DET SÅ UT NU
-suck, okej då..

Whitestrips

Nu har de kommit, mina Whitestrpis som jag och David beställde från E-bay. Det ska vara plåster som jag sätter på tänderna, morgon och kväll i 30 min, 2 ggr om dagen, så ska tänderna bli vita:) Kostade bara 230 kronor, och om det funkar är det ju lätt värt det.
Så får se om det funkar, men jag har hört att det verkligen ska göra det så. Måste sluta röka med så inte tänderna blir gula sedan igen, och kaffe med sugrör, haha.

Satt på Espressohouse hela förmiddag eftermiddagen och försökte plugga. Mellan 12-13 gick det riktigt bra, sedan var det alldeles för mycket liv runt omkring mig, plus att jag var okoncentrerad. Men lite fick jag gjort iallafall. Det är huvudsaken.

David kom med ett förslag idag, om jag har råd att betala 25% på flygbiljett till USA över jul så betalar han och hans föräldrar resten. Åh vad kul det skulle vara:) Men jag måste ha råd att åka i Februari med. Shit vilka i-land problem. Finns så mycket man vill.

Men nu ska jag snart prova ett sånt där strips, så får vi se om det funkar:) Hör av mig sedan.

Mardrömmar och att stressklä Emmah

Idag är en dålig dag. Skit stressad, så man är på dåligt humör, kaffe och röksugen till tusen, och man stressklär Emmah. Nu tittar hon på Tv, barnprogram, och vi ska aldeles strax dra oss till dagis för lämning.
Hatar såna här dagar.
Speciellt som man hamnade i en diskution med mamma också,

När jag var liten drömde jag mardrömmar, om att jag var fast i ett mörkt rum, som började krympa och krympa, för att bli mindre och mindre, jag visste att rummet till slut skulle klämma ihjäl mig.
En massa röster höll på att skrika till mig med i rummet, ingen jag såg, bara röster som skrek, ta dig ut, ta dig ut, spring och skynda, skynda dig.
Det fanns ingen väg ut, jag skrek på dem att hjälpa mig, vart är vägen ut, men rummet krympte och jag sprang runt runt runt i rummet tills allt gick fortare och fortare, tills jag till slut vakande med kaos i mitt huvud.
Jag förstod aldrig de drömmarna när jag var liten. De säger att drömmar betyder något, men när man är liten, varför drömmer man sånna drömmar då?
Nu tror jag att jag vet, de är precis så jag känner mig nu, i mitt liv och i samhället.
Du är fast, du kommer ingenstans, och du kan inte jobba dig därifrån heller. Spelar ingen roll vad lilla du gör, du är ändå fast, och en människa av alla, vad kan vi göra.
Man försöker, röster skyndar på dig, och du springer hit och dit för att hitta en lösning på allt, men du är ändå fast i ditt lilla rum, i ditt liv.
Skumt, men nog ska jag hitta den där förbannade vägen till slut, det måste ju alltid finnas en lösning på allt.
Jag tänker inte vara en sån som nöjjer mig, bara för att allt är som det är. Jag nöjer mig inte.

Ialf, nu ska jag till Espressohouse och plugga ett tag, hela dagen. Ska banne mig klara den här tentan.

Haha, jag har världens träningsvärk i magen idag, fick rulla ur sängen istället för att resa mig ur den. Vissa tycker de är skönt med träningsvärk, frågan är om man verkligen kan tycke de är skönt och vara mer eller mindre rörlingsförlamad.
Ok, visst är det skönt med träningsvärk på ngt sätt, men jag kan ju inte röra mig 100% o det är mindre skönt, usch. Haha

Ha det bäst allihopa idag. Skriver mer sedan. Kram kram

Nya tankar mitt i natten

men tyvärr inga seriösa, super smarta sådana tankar. Mera, min hals gör lite ont, tänk om jag blir förskyld, om jag blir förskyld kommer jag snora supermycket. Om jag nu skulle bli jätte förskyld och snora en massa, då kommer jag säkert få en massa slem i halsen och så måste jag spotta ut det. Men tänk om jag sitter inomhus och inte kan spotta då?
Mer sådana, djupa, filosofiska tankar rör sig i min hjärna nu.
Jag är nog egentligen en rätt djup människa, kanske innert inne iallafall.
Aja, en dag kanske:)
Jag ska komma på en super ide jag ska överraska er med en dag, och mig själv med. Haha

Nog om detta, undrar vad de flesta gjort idag? Jag har försökt dricka ngt som heter ngt på enchinagard, eller liknande, fast gott är det inte. Men ibland hjälper det, ibland inte. Att dricka det alltså.

Nu ska jag sova, inte bredvid David, men bredvid min syster. Hon sover alltid i min säng när hon är här. (Jag har en STOR säng, så nej vi ligger inte sked) (Hm, kanske bara ibland lite granna, ngt ben över så där) men vi har alltid pjamas på oss, nästan alltid ialf. Alltid underkläder ialf, och det är ju något.

Något annat man kan fundera på är hur man, i min situation, men barn, ska lyckas kunna klättra upp på trappan i samhällsklasserna.
Fast de tankarna är aldeles för seriösa för mig just nu. Ska mer filosofera på "kärlek är som super mario" Ja och min kompis hade en gång för några år sedan en fullständig teori på detta, ska bara komma på den, så återkommer jag kanske en vacker dag om den. Fast nu är det höst, så chansen är väl större att jag återkommer med teorin en mindre vacker dag.
Natti natt

Kinamat och bastu. Sedan blir det sängen

Så, jag och kära syster åt Kinamat för några timmar sedan. Åkte till en reasturang och åt där, för att få de lite mysigt för oss själva. Sedan har vi badat bastu och svettats som små grisar, haha. Inte så sexigt, inte speciellt skönt heller, men tydligen ska det vara nyttigt.
Har varit rätt nyttig idag faktiskt, har sprungit 2,4 engelska miles, vet inte hur långt det är, men 20 min i alla fall. Sedan gymmat lite, inte speciellt mycket, men lite armar och mage, boxades typ 2 minuter också och David stod och höll samtidigt som han försökte trigga mig, men jag skrattade mest, haha.
Är faktiskt rtt stolt att konditionen är så pass bra som den är.

Jag gillar verkligen David, vi har så kul ihop, eller jag har i alla fall riktigt kul med honom. Vi kan verkligen skratta och prata och flumma. Han är rätt livlig, och han verkar verkligen bry sig om mycket, vilket är bra.
David, I´m glad I met you too:)

Engelskan förbättras, vilket är bra, men det är inte 100, och man pratar ju med sin svenska dialekt, men så länge han förstår 75% av det jag säger är jag nöjd. Otroligt hur bra vi Svenskar förstår engelska ändå, synd bara att vi är lite sämre på att prata det, men det är ju så, vi ser på engelska filmer och hör det hela tiden, men vi pratar sällan det, även fast vi har mycket smygengelska ord i vårt vardagliga språk.

Vill göra klart för alla som kanske kan missuppfatta det här med att vara stolt Svensk. Jag är verkligen inte rasist, och jag har verkligen inget emot invandrare här i Sverige, men vi i Sverige måste börja visa fram oss lite mer, bli stoltare över vilka vi är och över vårt land.

Tydligen slutar Blondinbella blogga för en period nu. Kanske kan vara bra för henne, då hon säkert behöver pausen, och hon behöver verkligen en lugn period för att kunna hitta sig själv. Har inte läst mycket om henne, bara följt bloggen någon månad, men jag har fattat rätt mycket på den månaden, och detta behövs nog verkligen.

Vill så gärna ha 4 saker just nu.
En macbook, '
En resa till Usa, en över jul en vecka mig och emmah och David, och en i Februari bara jag och David.
En resa till Irland med David 4 dagar.
Och mer pengar. (som vanligt) *ler*

Jag och Thess på vår, ta hand om dig dag.

Mitt i natten. Vad är kärlek, trygghet och passion

Varför dras man till kärlek? Varför vill man känna det till någon annan, den där längtan och förhoppningen om ett evigt passionerat för alltit?
Chansen kommer ju alltid vara större att det inte håller, och på något sätt, ju mer man blir sårad, desto svårare har man att släppa in någon, äve´n fast man är på det ingen.
Det viktigaste för mig i ett förhållande är att man har kul ihop, man ska kunna skratta och känna sig trygga ihop, men samtidigt får det inte bli FÖR vänskapligt, passionen måste finnas där. Samtidigt är trygghet en vansinigt stor del med, att jag vet att jag kan vara en bitch, eller gråta, eller bara vara liten, för tryggheten när det händer något finns där.
Varför är man då på kärlek hela tiden? Det kan ju inte bara handla om sex. Ofta är det ju bara EN man tittar efter också, alltså söker man oftast en.
Beror detta på massmediernas syn på kärlek? Att man romantiserar kärlek.
Är det Religionen kanske?  Att religionen bestämde att det skulle vara en man och en kvinna från början.
Är kärlek kanske bara ett tillfälligt lyckorus som man hoppas ska stanna kvar för evigt.
Tror jag att man kan få kärlek att vara? Ja, jag tror att kärlek är något mellan två stycken, detta bevisat iomed när du är riktigt kär, är du bara kär i en. Du tittar inte på andra.
Jaag tror med att hollywood filmerna är en aning romantiserade, men, någonstans ifrån kommer ju faktiskt uppkomsten av filmerna, bland annat från egna upplevelser och så vidare. Du kan aldrig spela riktigt kär, om du aldrig varit det.

Fast jag tror med, att den där passionerade lyckorus känslan försvinner efter ett tag i ett förhållande, och att tillitien växer fram, samt trygheten. Att passionen kanske blir mer en känsla av tillhörighet. Det viktigaste är dock att man forfarande respekterar varanndra, försvinner respekten, försvinner allt. Samt att man forfarande kan prata.
Läste en gång en berättelse om ett gammalt par, som efter 70 år fortfarande älskade varanndra, och nyckelorden var, respekt, och att kunna prata. För efter ett tag hänger allt på kommunikationen, och på hur bra man är på att lyssna på varanndra. Tror detta stämmer.
Tyvärr i dagens samhälle är vi ute efter rus, snabbhet och passion. När den tar slut tror vi kärleken är slut o börjar titta på annat håll, efter ny passion. Eller så börjar livet bli jobbigt, och för att liva upp det måste det hända något.
Människan är en skum varelse, om hon bara lugnade ner sig lite, skulle nog världen bli en lugnare plats, så länge människan fick tid att tänka, och ta hand om varandra. Vi stressar alldeles för mycket.

Usch, börjar få riktigt ont i halsen, och jag tror det är Davids fel.. fast han fick det av min dotter Emmah så.
Han tycker nog om mig. Ligger och sover i min säng just nu. Snarkar gulligt. haha. Vi har så kul ihop- Det var länge sedan jag va med någon jag hade så kul med:)

Ska sova nu, krypa ner bredvid honom. Men vi hörs av imon. Puss o kram

Svenska, och Hallowen

Snart är det Hallowen, jag har aldrig skurit ut en pumpa, men det här året ska jag göra det, hehe.. Ska bli kul, men jag kommer nog inte kunna ha den hemma hos mamma iomed hon är ett Jehovas vittne, och de firar ju inte något.

David sitter här bredvid mig och övar på sin svenska, tror faktiskt inte han kommer hinna bli så bra på det innan han sticker hem i Februari, men som han själv säger, "jag behöver inte lära mig det flytande för det är ändå ingen merit i USA att kunna prata ett språk som bara 9 miljoner kan prata. Sverige är ju överhuvudtaget inte ett särskilt speciellt land och vi har ju inte direkt något speciellt heller att sticka ut med. Eller har vi det? Jag tycker det, jag tycker Sverige är vackert, och vi borde ha mycket att vara stolta över. Varför är vi inte det.

Usch, jag har varit på rätt dåligt humör, blir det när man känner sig stressad och instängd. Hatar känslan av att vara instängd och att man inte kan ta sig därifrån, hela min situation är ju rätt bindande och det om något får mig att sparka bakut.
Jag vill så gärna kunna flytta, men jag får ingen passande lägenhet som är billig nog för mitt CSN lån.
Jag vill kunna börja extrajobba, men då måste jag ha barnvakt, och det har jag inte råd med, även om jag jobbar, jag menar, kännar jag 100 kr i timmen och sedan ska betala en barnvakt 60 kronor i timmen blir det ju ingen vinst.
Sedan vill jag kunna spara pengar, men CSN är ju så precis uträknat så det går inte.
Blir ingen Irlandsresa:( Min bil igår kostade för mycket. hmm.. skulle behöva en ny dator också då denna börjar gå sönder, hänga sig och allt.
Håller på att sluta röka med, de går faktiskt bättre än jag trodde, men det påverkar ju tyvärr humöret det med, fast David har gett mig en biljett med, rätt att under en månad vara en bitch. Haha

Ne, ska väcka den ickestuderande utav det svenska språket nu, för att själv kunna lägga mig bekvämt, och sedan vidare till stallet.
Kram så länge

Myskväll med Corona och Lime, världsekonomin går ner

Okej, riktigt lång dag idag, så nu ska jag unna  mig några öl, corona med Lime. Det var Davids ide iomed min dag har varit så stressig.
Vill verkligen åka till Usa i Februari med honom, och sedan om vi fortfarande är tillsammans, bo där över sommaren, men vi får ju se hur det går med världsekonomin. Tydligen är de verkligen stressade nere i USA, folk vet inte alls hur det kommer gå med sina pengar, och en mångd har verkligen förlorat hur mycket som helst på börsen.
Här i Sverige märker vi ju inte speciellt mycket, än, men vi får se om det kommer något.
Som Davids pappa sa igår, går USA ner, går resten av världen ner. Hmm....

Usch, var med om en pinsam sak igår, men jag kan inte berätta det, det är alldeles för privat.. usch, haha

Ne, ska mysa mer nu o snart lägga Emmah.. kram på er alla


syskonkärlek :)

Tur att jag har min syster :)
Vi har väldigt roligt ihop. Vi leker med Emmah, vi hjälper varandra så gott vi kan ( när vi kan ) , vi ställer upp för varandra. Det är väldans tur att vi föddes i samma familj :)

oss

Jag och syster Therese.

Idag har jag skola från 13-16.
Idag är det fredag! Hoppas ni får en rolig helg!

Emmah som inte somnar och polisutbildning

För något år sedan funderade jag på att bli polis. Jag ville helst bli ridande polis, för det skulle vara riktigt intressant, men den ena dagen olik den andra. Men jag la de planerna på hyllan, då poliser inte gör så mycket mer än griper folk, eller tar fast folk för fortkörning. Jag vill hellre verkligen hjälpa folk.
Nu helt plötsligt fick David världens ide om att jag skulle åka till USA och bli polis, hmm, den får verkligen funderas på. Får faktiskt se hur det går överhuvudtaget med honom först. Har ju faktiskt inte kännt honom så speciellt länge.

Emmah vägrar att somna, hon är så trött, så hon blir övertrött och därmed pigg, på något konstigt sätt.
Försöker förklara för henne att passa på och sov nu när du är liten, för du kommer aldrig mer kunna sova så mycket senare i livet. Aldeles för mycket som ska göras senare i livet.

Eldar så det blir lite varmare här i källaren där jag bor. Usch! vill så gärna ha eget, det är rätt mörkt och rått att bo här. Med rått menar jag fuktigt.
Men livet kunde varit värre.

En helt vanlig dag i mitt liv, i mitt pyttebadrum, efter att Emmah är duschad. Här minsan är det ingen glamor med spännande resor, pengar, shopping, haha. Här lever vi ensammamma vardagsliv, haha


Skolan

Tydligen är skolan mycket hårdare i USA, jag vet att den är hårdare i andra länder med.
Vi i Sverige borde vara tacksamma för vår skola och att den är gratis.
Fast jag tycker att skolan borde bli hårdare, speciellt gymnasiumet.

Jag har varit duktig idag, vi joggade ungefär 2 kilometer, jag trodde inte jag skulle orka, och att David skulle orka mycket mer än mig, men vi är nog på samma nivå där, tack och lov, så det var bra.

Emmah somnade i bilen på väg hem från dagis, hon var nog riktigt trött, men det är skönt, kan jag ha lite mer paus, kanske kan vila en liten stund själv.

Min bil är på lagning, funderar på hur jag ska ha råd att lösa ut den, trodde det var löst, men fick precis reda på att det inte var det så..hmm.. har problem

David kan verkligen äta på McDonalds, han äter där nästan varje dag, fattar inte hur han kan, men tydligen är hamburagrna här mycket godare än i USA så.

Vill så gärna till Irland, det är verkligen en dröm och det skulle vara SÅ kul. Ni anar inte:)

Kram kram

Hatar pengar!

Jag hatar pengar så fruktansvärt mycket.
Jag hatar att vara student och ha precis så att det går runt varje månad, och går det inte runt hamnar man alltid lite lite back. Jag hatar det, och att fixa ett extra jobb är inte det lättaste heller bara så där.
Jag vill ha råd med nya skor till mig, jag behöver lite kläder, en jacka, och så vill jag åka till Irland, och till USA i februari.
Min bil är på lagning nu och det kostar 2000, det är inte överdrivet dyrt, "men" det är pengar som jag inte har:(
Åh, vad ledsen och arg jag är.
Jag lever på lånade pengar från CSN, och det känns inte heller överdrivet roligt.

Suck, men jag är med David nu iallafall, åh, jag älskar att sova bredvid honom. Även fast han snarkar, jag snarkar, och tydligen vaknar han lätt, men det gör inte jag, så vissa saker jag gör i sömnen vet han om, fast jag bryr mig inte:)

Jag och David hade precis en diskution om varför man inte kan stämma folk i Sverige lika lätt som man kan i USA, tror det finns för och nackdelar med båda systemen.
I USA kan du ju i princip stämma någon för minsta lilla, men i Sverige är det riktigt svårt att överhuvudtaget stämma någon. Vilket betyder att om du i Sverige råkar spilla kaffe på någon kan du inte bli bankrutt, vilket du kan bli i USA, å andra sidan, ibland kanske det verkligen skulle finnas en anledning till att stämma någon men du kan inte, för det finns 100 olika skyddslagar runt omkring allting.
Ingen ska ha det riktigt dåligt i Sverige, vilket är bra, men ingen ska ha det riktigt bra heller, och föds du i en samhällsklass, så stannar du där, för det är riktigt svårt att klättra dig därifrån.

Ska lära David mer Svenska nu.
Hörs, kram kram

Dublin

Så, vi funderar på att boka en biljett till Dublin, det skulle vara så kul. Med vi menar jag, David och jag.
Dublin ligger ju i irland (fast det visste ju alla redan) och det skulle vara så kul att gå.
Men å andra sidan, hur ska jag ha råd med biljetten till USA i februari då. Måste kolla när tentan ska vara med, men vi funderar på att gå i November, och är rätt säker på att tentan på JökenO är i oktober.
Åh vad spännande, vilket härligt liv jag har just nu.

Blev lite chokad, heh, för tydligen har David kunnat läsa min blogg, och det visste jag inte, eller vissa ord förstod han och sedan tvingade han en norska att översätta någorlunda så han förstod.
Tydligen hade han inte fattat att jag faktiskt började bli kär i honom så han blev nog glad när han läste det, hehe.

Iallafall, fattar ni hur roligt det skulle vara att åka till Irland, oj vilket vackert land det måste vara, iallafall som jag tror det är.
Sverige är ju ett av Europast dyraste länder med iomed all moms vi har på allt, så om man tänker svenska priser att överleva där så klarar man sig nog.
Varför är Sverige så dyrt? Jag blir chokad när jag hör att allt är mycket billigare i USA, det trodde jag inte. Hmm

Iallafall, ska krypa ner i sängen nu med David och försöka klura på lite penga problem.
Sov gott allihopa!

En tysk, en svensk (jag) och skola

Idag var det faktiskt en riktigt intressant dag.
Skolan var lång, men på lunchen satte sig en Tyska bredvid oss, och vi började prata. Hon pratade flytande svenska men med den där gulligt tyska brytningen, och hon var väl i ungefär 40 års åldern.
På något sätt började vi prata om Svenskar, kommer dock inte riktigt ihåg hur vi började prata om det, men det var något om att Sverige har så många regler så det blir svårt för den enskilda individen att kunna göra något åt det, och då blev jag irriterad (igen) på samhället, men påpekade också, att den enskilda individen i samhället samtidigt får skylla sig själv för att det ser ut som det gör med metropoler, höga taxer, momser ochsåvidare, och där pekade hon på mig och höll med,
Precis så är det här i Sverige sa hon, ni är aldeles för konflikträdda och alldeles för passiva, och hon menade på att hon själv växte upp under förutsättning att alltid ifrågasätta allting, här i Sverige bara accepterar vi allting.
Sedan pratade vi på om att den enskilda individen faktiskt kan göra någonting, men man får räkna med en hel del motvind, och att man många gånger kommer känna sig som en studsboll som studsar in i väggar, och fram och tillbaka mellan instutioner, kommuner och lagar, men ALLTING går bara man vill.
Snacka om motiverande att prata med henne, och vilket skjuts jag fick framåt att tänka, jag kan, jag vill och jag ska. (ska bara komma på vad det är jag ska) men mycket handlar om att tänka positivt.
Varför känner inte fler så, att det måste finnas något bättre än så som samhället ser ut nu, att vi kan göra samhället och Sverige mycket bättre än vad det är nu, där människan kan vara mer fri, och ha fler möjligheter.?

Vi måste nog börja ifrågasätta mer, och sluta svälja allt, det räcker inte längre med att rösta vart 4:år, Sverige behöver förändring, mycket förändring, och nu snackar jag främst om att få ut Sverige på marknaden, vi bör i ett väldigt vackert land, vi har det rent, ovanligt rent, och vi är rätt bra på sophantering osv, men vi måste göra Svensken friare, och Sverige friare.

Vi började också prata om mig, eller vad jag skulle kunna jobba med sedan, jag blir ju med min utbildning en typ av Beteendevetare, med fokusering på hur människan i samhället mår, och hur jag skulle kunna få människan i samhället att må bättre.
Samt att jag är rätt intresserad utav hälsa, för mycket av den psykiska hälsan, hänger på din tränin och din kost.
Vilken underbar kombination. Det bästa är att denna kombination fungerar i alla länder, för detta är ju verkligen ett stort problem i de flesta i länder, den fysiska och psykiska hälsan.
Vilken ide.

Dagen har fortsatt positiv, min syster Thess hämtade Emmah så jag kunde hämta David på skolan.
Hans pappa hade skickat över ett packet från Usa, fylld med mat från Usa, som till exempel deras speciella barbecuesås till revben, äkta sirap till pannkakor, flingor som smakar enbart socker, makaroner och cheese i microugnsformat, och lite annat. Mycket av allt är gott, men oj vad med socker det är i ALLT. Haha, tur han tränar så mycket, annars skulle han vara en liten tjockis, hehe.

Ne men nu ska jag mysa lite med killen (fattar fortfarande inte att jag har pojkvän)  hehe, och sedan lägga emmah.
Skriver sedan så puss o hej!

Irriterad på en dröm

Vaknade en timme senare än vad jag skulle gjort, även fast mina 2 väckarklockar stått och ringt ett tag, men ingen skada skedd, börjar inte förrän 9:15 så.

Va så arg inatt så jag nästan grät, usch, tänker på Sverige och på att vara Svensk.
Jag drömde att Svenskarna på något sätt blev förföljda, och alla blev jätte rädda, och sedan blev vi hånade utav hela världen. Kanske inte låter jätte irriterande men, sanning, iblans skäms man för att vara Svensk, och ändå tycker jag Sverige har väldigt mycket på kartan och i historian att vara stolt övet.
Jag menar, för väldigt väldigt länge sedan fanns Vikingar, Vikingar härjade, plundrade och skrämde slag på många andra länder, och de var burdusa, råa och framåt.
Vad ser vi av Svensken idag? Inte mycket, vi bor i ett rätt stort land med 9 miljoner människor, och vi är rätt tysta, tillbakadragna och sticker inte ut speciellt mycket alls här i världen.
Vad hände? Jag menar, Svensken om något borde väl vara stolt? Vi har överlevt vintrarna här i norden, vi har överlevt en fattigdom som fanns för bara lite mer än 100 år sedan, vi har överlevt trotts en del dåliga sommrar. Vi borde vara ett starkt folk, vi borde vara ett stolt folkslag, som vet vad vi vill och som sätter ner foten.

Varför är vi inte det?
Usch, jag blir så arg, för Sverige har så mycket att ge, och så mycket vi skulle kunna göra, istället..
Jag kanske skäms mest för att andra människor från andra kulturer verkligen påpekar detta, att Svensken är en lite skygg person, om man inte räknar med när den driker då.
Skäms också kanske för att folk brukar säga till mig, att jag inte verkar så "svensk" till sättet, men jag är så mycket svensk man kan bli, från rätt långt tillbaka.
Bara för att jag är rätt öppen, framåt, inte så rädd för att göra bort mig, och alltid hjälper till om jag kan utan att försöka lämpa över problemet på någon annan (tänker nu på om någon kommer och ber om hjälp på gatan tex)

Men nej, nu ska jag göra mig iordning för skolan, ska på föreläsning om lite mer lagar i Sverige. Ibland förstår jag bara inte varför vi är så mycket lagar om allting, och många går nästan emot varanndra.
Varför kan man inte köra på mycket sunt förnuft? Eller måste människan ha en regelbok som säger exakt vad som inte får göras och visse versa? Jag gillar sunt förnuft, men men

KRam kram

Good night och farväl, ses mer imon

Så, klockan är egentligen aldeles för mycket för mig, men vad gör man när man är tillsammans med en pratglad tjejkompis, hehe. Hon är för go den lilla gumman. Fick en hel del pratat jag med så det gick på 50/50 ut.
En annan killkompis kom också förbi, skulle gentligen gått ut och gått ikväll, men det är riktigt kallt, men riktigt stjärnklart och fint också.

Funderar på hur man snabbt ska kunna få ihop pengar, en massa utgifter nu fram till jul ser jag framför mig, samt att jag vill kunna åka till USA, Florida i Februari, och sedan över hela sommarlovet, om det nu kan funka.

Jag bor ju för tillfället hemma hos min mamma i en liten by som heter Ysby, ungefär 5 km ifrån en liten stad som heter Laholm, Laholm ska tydligen vara en av hallands äldsta städer, vilket är lite kul och det har sin lilla charm lilla Laholm.
Det som däremot är jobbigt med Laholm är att det är småstads snack överallt, samt att alla på något sätt hit eller dit känner eller vet vem den eller den är.
I Laholm, eller i vilken annan mindre stad som helst är det svårt att vara anonym, och det kan gå en hel del skitsnack om en, som sitter i tills man dör, speciellt om man stannar här.

Min livsdröm är verkligen inte att stanna kvar här, jag får kalla kårar längst hela kroppen bara jag funderar på att stanna här i näheten.
Jag har kompisar som är unga, i min ålder, som har pojkvän, sambo, och som nu letar hur här, det känns som att om man är född här ska man dö här. (Tur för mig att jag inte är född här då, föddes i norrland någon dag på 80-talet)
Hur kan man vilja detta? Umgås med samma människor, se samma saker, umgås med samma människor, låta sina barn göra samma saker som man själv gjorde när man var liten osv.
Världen är så stor, varför inte utforska den?
Jag vet att man blir bunden av att ha barn, jag har själv barn, men det behöver verkligen inte hindra en.

Så, hopp i bädd, ska bara kolla upp tågbiljetter och hur mycket det skulle kosta till Tyskland, och sedan hur sjukvården fungerar för David här i Sverige, han behöver hjälp med det. Inte så lät när man inte kan språket eller kulturen, plus att många svenskar (även om vi kan engelska) har svårt för att prata det.
Enligt Davids lilla handbok om Sverige står det att Svenskar är ett stelt folk, som är väldigt rädda för att göra bort sig (prata engelska osv) samt gärna håller sig för sig själva och det sitt. Kan nog stämma, men det finns alltid undantag (mig tillexempel, haha)

Kram och Puss på er allihopa. Ses imon

Skola, liv, kärlek, inget speciellt

Jaha, kl är snart 6, alltså bolibompa och en stunds vilopaus innan sängdags för Emmah. Va i skolan idag från 12 - 16. Innan dess var jag inom David snabbt och pussade lite på honom, fast han är snorförskyld stackaren, haha, näs spray på engelska heter (skriver nu som det utalas, inte som det ska stavas) "nässelspray". Lite rolig information att veta, eller kanske inte.

Var en lång dag idag, fast jag lyckades med att inte somna på föreläsningen som handlade om sektretess lagar och annat, vi bländrade en massa i lagboken fram och tillbaka mellan Sekretesslagarna och Tryckfrihetsförordningen som tillhör en av Sveriges grundlagar.
Jag somnade inte mycket på grund av att läraren hotade med att den som somnade skulle få öppna fönstrena, genats började jag titta runt och ser fönstrena i taket, och viskar till min väninna, hur i h- e får jag upp dem? Då ser jag att han tittar på mig och flinar.
Känns ju bra att han uppmärksamat mig ialf utav 70 personer, jag syns, alltså finns jag.

Det är så kul, mitt liv, känns faktiskt som om det har fått ett ordenltigt lyft.
När jag började i skolan igen denna terminen, gick jag på o pratade om att jag ville flytta till USA ett tag, och att jag verkligen ville göra något annorlunda, än att hamna i "Svenssonlivet" eller hur man nu ska uttrycka det, ni vet, 2 barn, båda jobbar heltid, stressar jämt, en hund och vila, 5 veckors semester, och så vidare.
2  veckor efter skolan startade gick jag och min kompis på Kåren, förväntningarna var väl inte så höga, men dansa är ju alltid kul.
Där träffar vi på en Amerikanare som började babbla med oss, och av någon anledning strulade vi under kvällen.
Såg verkligen inte det hela som något mer, men nu, gissa vem som är tillsammans med honom? Jepp, rätt, jag.
Snacka om skillnad på kultur, och det är rätt jobbigt att prata engelska hela hela tiden, men det går, och vi har så fruktansvärt roligt ihop. Visst blir där missförstånd, men livet är riktigt kul och spännande.
Jag ser verkligen inte detta som ett livslångt projekt, (än) jag är smartare än så, och jag tänker verkligen inte att han är mitt Green Card till USA heller, men jag tycker om honom, och ja, jag börjar faktiskt bli kär.
Han bjöd mig på min livs första dejt *ler stort* en riktigt dejt, ni vet med mat, bio, popcorn, hålla hand osv. Jag var så nervös så jag drack stora starka ölar till maten, (jag är inte ens speciellt förstjust u öl) medans han satt och drack vatten, och jag tror inte jag sa mycket heller för den delen, haha, känns som igår, oc h som evigheter sedan.
Måste vara minst en månad sedan.

Men REBECCA HAR EN POJKVÄN *LER
*


God morgon

Idag är jag grymt trött. Jag och Thess var uppe till kl 1 på natten och beställde saker från Modeakuten.se, jag beställde två tröjor, och tillsammans beställde vi en massa navelsmycken som var jätte fina.
Thess beställde ett par jeans som var super snygga, blev så arg när de inte fanns i min storlek, men har man spinkiga små ben som jag så är det svårt ibland med byxor. Hon beställde också ett par svarta lowcut byxor som fanns i min storlek, men jag hade inte råd. Hör ni, jag var ekonomisk, haha.

Åh, jag behöver en ny bil, denna gamla Saab 9000 från 1989 kommer explodera vilken dag nu, hoppas det är utan mig i den.
Ne, men ska lämna in den på reperation imorgon, eller de ska se hur mycket e eventuell reperation skulle kosta, och sedan se om det är värt det. Max 1500 kr får det kosta, bilen är inte värd mer än så.

Måste börja jogga igen, måste verkligen.
Tvinga mig sedan ok, påminn mig och låt mig inte slingra mig undan.

Ne, vidare till stress och vardag, idag ska jag pyssla om sjuka David på morgonen efter Emmah är lämnad, sedan hjälpa Carina lite i skolan, och sedan föreläsning från 13.15 - 16.00. Är så sugen på Espresso house mocha latte och bara sitta där och läsa, plugga.
Kram kram

Emmah idag, allt från H&M, älskar Hello Kitty, och den tröjan, så skön!

En dag i livet, mitt liv

Så, sitter här med syster yster och går igenom bilderna på facebook:) Riktigt kul och titta på en del bilder, men jag blir ALDRIG bra på bild, aldrig, jag får röda ögon som ser ut som en alien, inte som det brukar se ut när blixten gör ögon röda, utan verkligen ögon som en alien.
Ska visa bild på det senare.

Idag tog  jag en runda och köpte två par skor till Emmah, min syster thess betalade för det ena paret som kostade 198 kr, och jag betalade för det andra paret som gick på ungefär 350 kr. Köpte impregnering också, som är bra att ha till just skor då vätan inte lika lätt kommer igenom.

Till mig själv åkte jag till Helsingborg och köpte Exuviance, som är en rengöringsserie till ansiktet. Älskar den serien då den verkligen fungerar och min hy blir bättre. Kan ni förstå, jag är 23 år, och borde vara rätt så förbi finnstadiet, men nej, jämt jämt jämt, tur det finns smink. Men nu äntligen pallrade jag mig iväg och köpte dessa produkter igen som jag inte använt på 1 år, 1300 kr betalade jag ungefär för rengöring, ansiktsvatten och dag - och natt kram.
Varför tog det mig ett år att köpa dessa produkter igen?

Skolan gick riktigt bra idag, lite pinsamt då min lärare, som jag knappt känner iomed han är en föreläsare och vi är en klass på 70 pers, sa åt mig att inte sova på föreläsningarna, utan istället säga åt honom då det började bli långtråkigt. Alla tittade på mig, haha, men han är trevlig, han skrattade samtidigt som han sa det så tog inte jätte illa åt mig.

Skorna som jag köpte till Emmah för 350 kr, på Din Sko, Laholm




Skorna som Thess köpte till Emmah för 198 kr på Din sko, köpte dessa i en större storlek så hon kan få plats med raggsockar till vintern med.



Så här fin var Emmah idag till dagis, hon älskar den där tröjan som mormor köpt till henne, och jeansen kommer från H&M för 198 kr. Hon är helt inne i tv:n som visar morgon program bolibompa.


Tog ett kort på mig själv i morse, men då jag har mina mjukisjeans på mig (jag har mens) och de sitter superlångt ner, och jag hade ett linne som gled upp över magen blev kortet inte så bra, plus att Emmah inte var riktigt bra på att ta kort:) Får lära henne ordentligt sedan.

Exuviance serien jag köpte, för ungefär 1300 kronor. Den är riktigt bra då den förebygger orenheter, påskyndar hudens cellförnyelse och utan att innehålla peelingkulor peelar huden. Dagcremen innehåller även solskyddsfaktor 15 vilket är super då den skyddar mot solens ultravioletta strålar och huden kan istället koncentrera sig på återuppbyggnad. Denna funkar även som antiage och jag älskar den. Finns att köpa bland annat i Helsingborg på Electra.



Så, funderar på om jag ska gå en runda eller bara gå upp för trappen och hämta choklad, jag har ju trotts allt mens, hmm
Återkommer

God morgon på er, Måndag!

Nu är kl 09.19. Jag är redan för senad, men den är jag alltid, halv förrvirrad som man är. Just precis nu står Emmah och tjatar på choklad, men som den duktiga mor man är säger man nej, och menar på att det äter man inte till frukost.

Skolan snart, ska göra lite övningsuppgifter inom juridiken, äktenskap och arb, testamente. Visste ni, att det än idag står i lagboken, att äktenskap är mellan en man och en kvinna? Vi lever på 2000-talet, och det står fortfarande på detta sätt i vår lagbok.

Efter skolan som slutar 12 idag ska jag inom stallet och hälsa på hästen lite, får väl ta mockningen med. Men ha en trevlig förmiddag så bloggar jag senare under dagen.

Kram allihopa, stressa inte så mycket idag.

spännande första dagen

Så, off to bed

Ok, nu är jag helt slut, ska lägga mig o läsa lite ur min väldigt intressanta bok, helt ärligt, så intressant är den inte.
Men jag pluggar på Högskola, något som heter Social Psykologi, men denna terminen pluggar jag Juridik, och det är en MASSA att komma ihåg.
Saken med mig är att jag alltid vill ifrågasätta, varför är det så, hur kan det vara så, och vad tänkte han som kom på att det skulle vara så? (Skriver han, för tyvärr i dagens samhälle är det faktiskt fortfarande flest män som sitter och klurar på dessa saker) Ialf, jag vill inte bara godta att något är så, för att det är så, (som matte ungefär, 1+1=2, dör det är så) och om inte jag kan hela bakgrunds filosofin till detta har jag svårare att komma ihåg det. Men, nu är det juridik jag studerar, inte politik, så får helt enkelt bara acceptera fakta tills jag kan göra något åt den, som tex när jag bli politiker. (OM jag nu blir det)

Har suttit framför datorn hela kvällen och sökt extra jobb, suttit på facebook.com, och lite granna på tjuvlyssnat.se. Blir imponerad över vilka människor det finns alltså. *ler* Ätit popcorn har jag också gjort, och druckit rödvin. Rödvin ska ju vara nyttigt mot föråldrande och hjärtat så, vi skyller på det idag.

Sov så gott allihopa ialf, så ska jag visa er en bild på min dotter och en på mig. Har inte fått bilderna från busfabriken än, så de får ni se senare.
Sov gott igen, eller som de sjunger i sound of music:  so long, farewell, aufwieder sein, goodnight (fel stavat jag vet)

Emmah, på picknick en dag i maj 2008, hon har längre hår nu.




Ok, här kom min kära syster Thess också med på en bild, jag är hon med det prickiga bondiga linnet, (okej, jag är från en liten stad på landet, haha)


 

Ok allihopa, första dagen i mitt liv nu, häng med.

Så, nu ska lite otekniska Rebecca lära sig blogga, ojoj, det här kommer bli spännande ni. Är det meningen att jag ska skriva en utförlig presentation nu kanske?
Hjälp mig allihopa, för nu är det så här, jag tror att jag skulle kunna göra den här bloggen känd, även fast,
1, jag väldigt sällan har pengar att köpa kläder för
2, även fast jag bor i en liten liten pyttestad, många av er har säkert inte ens hört talas om Laholm, men det gör inget.
3, jag är ensam med min alldeles förträffligt underbara gulliga 3 åriga trottsiga dotter, som ibland driver mig till vansinne, men tur nog älskar jag henne tillräckligt för att glömma och förlåta varenda gång, haha (ta inte allt för hårt nu allihopa, I love her)
4, jag är egentligen ingen speciell, bara mig, ingen annan, jag kommer inte ha en MASSA saker jag gör varenda dag, men jag har alltid 3003 saker i min lilla hjärna som snurrar.

Ok, det där blev ju nästan en liten presentation av mig, vad kul.
 Vet ni vad, jag ska försöka roa er, underhålla er, få er att fundera, och ibland bara skriva om allt och ingenting, fast framsta orsaken till denna blogg, är nog att detta kommer bli min nya dagbok.

Så, vad har jag då gjort en helt vanlig Söndag? Idag var jag på busfabriken med Emmah, (Emmah är min dotter) vi busade och klättrade och åkte kana i 3 timmar, och oj vad trött jag blev, hon med, så hon somnade i bilen på vägen hem. Det var första gången på länge som jag gjorde något sånt med henne och så kul vi hade. Busfabriken är för er som inte vet, en leksal kan man säga, men hur mycket olika klätter och kanor och studsmattor som helst. Riktigt kul, så det rekomenderar jag alla som har barn, det kostade bara 100 kronor för att komma in, och jag hade precis lika kul (lite träningsvärk också, så slipper jogga ikväll) som henne.
Blev lite fundersam på alla mammor som satt och tittade på sina barn när de lekte i stället för att leka med dem, och alla pappor kollade så konstigt på mig, när jag flög förbi dem i en studsmatta och kastade Emmah högre upp än de gjorde med sina små ungar. Ialf, så värt det, så kul.

Nu ska jag hämta lite popcorn och läsa lite på olika bloggar. Lovar att en uppdatering sker snart igen.
Kram allihopa

RSS 2.0