Dagens kläder

Dagens.
Jag vet att det är sent men hållt på med en massa nu :)



Nu ångrar jag att jag inte köpte den där klänningen på H&M, men det finns en butik här i närheten också så får väl ta mig en runda dit i veckan :)

Hoppas ni sover gott eller är på världens roligaste fest just nu. Jag ska mysa med J.
Puss


Min magiska ring efter IKEA besöket.

IKEA var ju det som gällde idag med Emmah, mamma och syster.



Köpte lite blommor, krukor, lampa till Emmahs rum och blev påprackad en hallmatta samt badrumsmatta.
Detta ska ni få bilder på sedan då jag inte är hemma än, utan sitter här med syster och mamma fortfarande.


Både jag och Thess har kors-halsband. Mitt köpte Thess till mig då jag annars alltid snodde hennes.
Där ser ni min ring också. Det är en magisk ring.
När man träffar den rätte, den absoluta kärleken ska man vända ringen så den pekar inått mot hjärtat. Det visar att ens hjärta är upptaget och taget.
För mig kommer det vara större att vända ringen än när jag förlovar mig, så ni inte funderar på varför den inte är vänd nu:) Jag vänder den innan jag gifter mig. Har alltid den ringen på och har haft det sedan jag var 12.
Det är inte påhittat det jag berättar om ringen heller, såg det i en film och tittade upp det. Sådana ringar är speciella och det är så man gör med dem.


IKEA, Väla och färdighandlad

Färdighandlat på IKEA och väla.

Ni ska få se senare. Nu ska jag nämligen låta min syster bjuda mig på mat innan vi kör hem.

Puss


Do you remember

Skön låt. Nu IKEA!

Bara ben på IKEA, hade det varit sommar hade ingen brytt dig?

God morgon kära blogg.
Me today so far



Kan man gå så här på IKEA?
Tänkte nämligen dit idag om några timmar :)
Be right back.


Super Mario Wii

Titta vad jag fick av J nu precis när han kom med maten =)



Behöver jag nämna att jag tycker väldigt, vädigt mycket om honom? Han fick väldigt många sexiga poäng just nu.
Gissa vad vi kommer ägna resten av kvällen åt?
Samt att jag nog blir tvungen att tacka honom ordentligt innan vi somnar inatt ;)
Ibland är livet jäkligt bra ändå. Då känns det faktiskt värt att leva :)

Ps. Maxmaten satt riktigt riktigt gott i magen också.


Hästridning och solljus

Nu är jag nyduschad och äntligen hemma. Kände att jag ville duscha mig och Emmah det första jag gjorde när jag kom hem från stallet. Riktigt kul har jag haft och det var så mysigt att få träffa Mybelle igen. Hästen jag red och hade hand om innan. Kommer bli mer att jag är med henne nu känner jag för jag saknar det. Stalllivet.

Emmah red minsann på idag som bara den. Självklart ledde vi lilla Korven med Emmah på, men hon satt där och smackade så glatt, så ett tag hade de till och med kunnat gå illa så som hon smakade.




Nu kommer jag definitivt få köpa en ponny till Emmah när hon blir större så hästgalen som hon är.
Påminner om mig när jag var mindre :)

Nu är J på väg med maten. Hoppas han skyndar sig, är vrålhungrig och en max-hamburgare skulle verkligen inte sitta fel nu.
Känns verkligen skönt att man ansträngt kroppen idag och varit ute med hästarna samt fått ljus och frisk luft.
Det skriker verkligen i magen. Nu får han skynda sig :)

Hörs när jag ätit. Puss


Sexig morgonbild

Hej och Godmorgon.


Det jag älskar är att mitt hår nästan alltid är snyggt. Till och med nu när jag duschade igår och inte borstade håret och nu precis vaknat. Ska spara ut det jätte långt har jag tänkt.

Emmah är hemma från dagis idag så vi ska strax dra till stallet och hon ska få rida lite.
Efter detta kanske mormor ska ta emmah en liten stund men jag är inte säker.

Vi hörs efter stallet!


sex, kärlek och mode, Cosmopolitan och coca cola gör kvällen.

Det här kan göra att en kväll går från 3 till 8 på en skala från 1-10.



Tog mig ett bad sedan en dusch. Jag måste alltid duscha efter att jag badat då jag annars känner mig smutsig när jag kliver upp. Man har ju badat i sin egen skit så att säga. Plus att jag inte gillar att ta schampoo och balsam i håret i badvattnet utan hellre duschar av mig det.

Smörjde sedan in mig med bodylotion över hela kroppen då jag var något så fruktansvärt torr. Fick i present av en kompis i julas apotekets bodylotion-set och det är super.
 

Brukar annars köra på bodyshops sortiment men de är dyra.
Tog ett tag med mina fötter med som också var grymt torra. Hatar känslan av torra fötter. Hatar det så mycket så jag inte gillar när andra har torra fötter. Så nu ska jag starta en kampanj mot-torra-fötter.
Ta-mer-hand-om-dina-fötter.
Med detta säger jag godnatt. Och glöm inte. Ta hand om dina fötter.
De ska bära dig igenom resten av ditt liv, oberoende av hur länge du lever.
Godnatt käraste!


Godaste fruktsalladen

Jag gjorde gulasch soppa innan, som blev riktigt god. Recept kan ni googla fram.
Till efterrätt gjorde jag fruktsallad som också blev dunder god. Har kvar så ska sitta med fruktsalladen hela kvällen tänkte jag. Tog bara en massa frukter och blandade alltså i en stor skål. Jag valde äpplen, päron, banan och apelsin men man kan självklart blanda allt möjligt.
   

 Åh tänk er nu, sommar med grillning ute och ett härligt kompisgäng. Åh.. kanske dags att ha grillning här på min tomt snart i snön ;)

Nu ligger Emmah i sin säng för natten och jag hoppas att hon kan sova snart. Inte för att jag vet vad jag ska göra riktigt, det står mellan att bada, läsa eller kolla på en film men jag kan inte riktigt bestäma mig. Får se hur det blir helt enkelt.
Imorgon tänkte jag börja med en rolig sak under några dagar här i bloggen. Jag kommer jämföra mig med olika kända bloggare, skillnader och likheter för att se vem jag är mest lik, eller olik för den delen.


Beckham/ inte Pitt

Haha. Ja, är man förvirrad så är man. Beckham ska det ju vara.
Som en kompis till mig skrev


om Brad Pitt och hans sexiga tatuering:

"äsch de klart hon vet de,,
men är man så förvirrad som vår kära Bexsi så är man,,
något alla får ta med en nypa salt för hon är KASS på namn...
Så om ni inte känner henne så lovar ja om ni träffar henne vet hon vad ni heter i ca en halv minut sen har hon spolat ner de någonstans i närheten ;P"


Jag är dålig på namn. Men jag glömmer inte med flit :) Det bara blir så. Sedan går jag runt resten av mitt liv och låtsas att jag vet vad alla heter, och på något sätt har jag ju lyckats ganska bra hittills. :) Ska erkännas dock att vissa namn bryr jag mig inte om att lägga på minnet heller.


Brad Pitt och hans sexiga tatuering



Ser ni tatueringen Brad har? Jag tycker det blev riktigt snyggt.
Så nu överväger jag om jag ska tvinga J göra en likadan. Kanske, kanske annan bild dock.
Vad tycker ni, kan man tatuera in sin tjejs eller killes ansikte eller namn?

Min syster har ett x som gjorde det, tatuerade in hennes namn då de varit tillsammans några månader och bråkade, för att bevisa sin kärlek.  Han ångrar inget idag, men erkänner att han kanske borde tänkt över det. Skulle ni kunna vara tillsammans med någon som har någon annan på sig?


Dagens outfit - Shorts idag och stolthet över smala ben

Dagens idag. Idag har jag hemmaplugg. För er som inte vet det studerar jag på Högskolan i Halmstad och idag ska jag alltså sitta och läsa en bok. En bok om psykologi. Psykologi är ju alltid intressant. Men det är inte lika kul att tvinga sig ajälv att läsa när det finns så mycket annat roligt här i världen man kan göra. Självdisciplin ska det kallas. Får införskaffa mig självdiciplin.

 
Skönt att kunna gå runt i shorts hemma. Om jag sedan går ut ska jag bara dra på mig ett par slappebyxor.
Jag vet btw att jag har smala ben. Detta är inget som behöver påpekas, och jag är glad i mina ben :) Trots att man genom sina dagar fått höra en del negativt om detta. Men jag upptäckte också att modeller och andra kända bloggare har smala ben,så jag är stolt. Avundsjuka brukar en del kalla det när andra hackar ner på en annan. Jag tror mer det handlar om att man inte har något bättre för sig än att prata om andra.
 

Idag har jag förresten riktigt ont i halsen. Börjar bli förskyld. Och jag som glömde min Echinacea hos Madde igår.
Tror stenhårt på att den hjälper när man blir sjuk.
Mer plugg nu!


Try sleeping with a broken heart?

Vi börjar morgonen idag med en skön låt. Älskar hur den börjar. Man vaknar till av den trots att man helst vill somna om när man ser att det igen, snöar där ute. God morgon förresten

Spetsbody/bustier

Ni må tro man blir irriterad då man går in på topshop för att beställa och de inte har sakerna jag vill ha i min storlek. Gaahhh!!

Jag som så väldigt gärna vill ha tag på dessa två eller liknande



Kommer bli så snyggt till våren med en oversize skjorta till, eller en kofta. Jeans-shorts ser jag framför mig också. Med bruna ben och snygga skor. (Längtar)
Vill också ha tag i en svart och vit spetsbody. Men detta verkar för tillfället vara svårt då det känns onödigt att beställa en sak från topshop.

Helgen får alltså ägnas till shopping. Får ta Helsingborg då jag ändå tänkte ta varvet om IKEA på lördag så får jag se vad jag kan hitta.

Nu, sömn för att orka morgondagen. Eller okej, jag ljög. Jag kommer inte sova nu, utan snarare fortsätta titta runt på lite allt möjligt och sedan läsa mig själv till söms. Om jag inte knäpper på en film, men det tror jag inte om mig idag.

Sov gott allihopa. Dröm fint.


Storstädat

Nu har jag tid till att blogga.
När jag kom hem efter skolan blev det till att åka inom pappas hus och ta hand om blommor innan jag sedan åkte hem och tog hand om mitt eget. Storstädning blev det, och nu känns allt riktigt bra här i hemmet. Älskar känslan av storstädning och allt luktar himla fräscht nu. Mina blommor är glada också då även de har fått vatten.

Var idag inom Madde H. en snabbis och hälsade på. Mycket trevligt blev detta och hon bjöd på mackor vilket var uppskattat då jag var hungrig som ett mindre lejon.



Idag blir det till att sova utan J. då han jobbar imorgon. Men det ska nog gå bra det också, även fast det kommer kännas tomt innan man somnar. Idag ska jag nämligen ligga och läsa ur mina böcker jag lånade häromdagen på bibblan och bara ta det lugnt.

Jag hör av mig lite senare.
Puss


24 Februari

Dagens outfit innan skolan

 
 

Riktigt seg är jag också, men vi skyller detta på J. Bara för att ha någon att skylla på.
Skönt iallafall att man slipper stressa idag.
Föreläsning sedan inom en kompis i em.
Jag skriver mer när jag har tid idag.'Puss



Visdomsord

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet.
När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall  förhålla dig till denna person.


När någon kommer in i ditt liv av en orsak, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. De har kommet för att hjälpa dig genom en utfordring, för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt.

Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de! De är där för det du behöver dom för. Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på ett till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att erat förhållande tar slut. Ibland dör dom, andra gånger lämnar dom dig.

 

Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut.
Det som är viktigt att förstå är att ditt behov är mättad, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare. Några människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, för att det är din tur att dela
med dig, att växa eller att lära. De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le!

 

Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det* Det är äkta! Men bara för en period.

 
Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv.


Jag lyckades

Jag fick hit killen att ha räkkväll med mig. Super super.
Nu väntar vi bara på att räkorna ska tina så vi kan börja äta.
Mmm, längtar....

Återkommer senare.
Puss

Räk-kväll

Äntligen hemkommen efter en dag i skolan med massa plugg samt att jag var inom stallet idag och hälsade på lite snabbt. Alltid trevligt att prata med Monica lite.

Känner mig riktigt trött idag då det inte blev så mycket sömn som skulle behövas inatt. Men det får det vara värt.
Alltid mysigt att ligga bredvid någon och sova. Nu funderar jag på hur jag ska göra ikväll. Så grymt sugen på räkor men jag vet inte om det funkar att få J hit eller om jag ska vara där kanske. Om han har tid. Får kolla upp detta och sedan uppdatera vilket det blir. Annars får jag ta en lugn mysig hemmakväll vilket också känns lite frestande då man som sagt är smått seg idag.

Jag hör av mig senare om hur jag gör.

23 februari

God morgon. Hoppas ni mår bra allihopa
Idag är det dags för skola. Vi ska ha seminarium i några timmar.
Efter detta ska jag och J äta lunch på stan tillsammans innan vi ska vidare på varsitt håll.
Just nu ligger han här bredvid mig, helt slut. Han sover så ska strax få liv i han.

Finns det någon som vet hur man bygger upp en community sida?
Bara undrar.

Vi hörs lite senare idag då jag inte kommer ta med mig dator till skolan idag :)

Puss puss

Prioriteringar, beslut och planering

Nu är min pojke på väg hit, och jag funderar på hur jag ska prioritera innan han kommer.
Jag vill hinna börja läsa min bok, ta en cigg och skulle behöva duscha men jag hinner inte allt.
Skulla också behöva vika min enorma tvätthög i sängen.
Jag får helt enkelt ta en cigg och sedan läsa min bok tills han kommer. Tvinga honom att sedan vika tvätt när jag duschar.
Yes. Sounds good. Oh, lite jobbigt är det allt med alla beslut och alla prioriteringar och planeringar man måste genomföra.

Här kommer iallafall en sista godnatt bild till er. Himlen ler mot oss. Visst är det coolt.



Hoppas ni haft en bra måndag och att ni sover gott inatt. Puss till mina söta läsare :)

Ps. Till Mange, ni kanske inte har så mycket så långt norrut, men det gör ju ännu mer att du borde flytta neråt :) Jag har en ganska bekväm soffa. Hehe..

Pippi Långstrump

Riktigt gott blev det, måste jag nämna.
Att ha på gräddfil och riktig kaviar på pannkakorna.
Blev av obestämd anledning sugen på det, och provade. Jajamen, gott blev det.

Gjorde alltså pannkakor idag, efter att ha hämtat en Emmah på dagis som såg ut så här när jag kom



Efter detta åkte vi till biblioteket för att låna upp lite böcker, så man har att göra på kvällen.
Sedan åkte vi för att handla.
När vi kommer hem inser jag, mjölk. Jag hade glömt att köpa mjölk. Jaja, det var bara att klä på oss igen och åka iväg för att införskaffa oss detta.

Hittade denna på min systers blogg. Kika in på den vetja. Och insåg hur lika jag och min syster är, listan är skriven av henne men jag tänkter likadant.

Kunna skriva lika bra blogginlägg som min syster och ha lika många läsare som blondinbella.
• Ha såna fina armband som jag köpte till ...
Kunna shoppa kläder lika ofta som Paris Hilton och åka utomlands i min privatejet hela tiden.
• Veta vad jag vill med mitt liv.
• vakna varje morgon med solsken utanför fönstret, varför skulle jag envisas med att födas i ett kall land? (Typ LA hade varit mkt bättre!) (är det varmt året om i LA, funderar jag på)
• Kunna ha sovmorgon varje morgon och endast jobba nätter.

Dagens kläder

Efter att ha suttit i mjukisbyxor och en t-shirt hela dagen så tog jag en snabb dusch och bytte om.
Det är kallt idag, men det snöar inte längre, så tog på mig varma sköna kläder.



Jag får så jäkligt torra fötter på vintern så smörje in dem ordentligt och sedan på med en massa varma strumpor på fötterna, bland annat raggisar som ni ser. Huvudsaken är ju i kylan att man är varm om fötterna fick jag lära mig som liten och det kör vi hårt på här hemma hos mig. Speciellt som att min lägenhet är ganska dragig.

Puss


Fonky fresh, Anton och Affe, Jimi Libra och Legenden

Satt och lyssnade på gamla och nya låtar som jag tycker är bra eller som betyt mycker för mig i livet. Fonky fresh är grym. Den låten är fin. En låt som absolut betytt och fortfarande är grym är Anton & Affes låt. Låten med Jimi Libra, Legenden och Affe är faktiskt också riktigt bra. För mer av dem är det bara att gå in på youtube. Vad jag har fattat för sammarbetar inte Anton&Affe längre, men alltid kul när de sammarbetar med andra också. Lyssna! :) Nu, mer städning samtidigt som musik är på på högsta volym.

22 februari 2010

God morgon bloggen!

Har ni en bra dag? Känner ni att det är måndag?
Här snöar det massor, men jag tror ändå jag ska försöka trotsa vädret och ge mig ut på en promenad idag.
Igårkväll satt jag och tittade på Funny People, eller bara slutet då jag har sett mer än en timme innan men alltid somnat, sedan såg jag Arn två och låg i sängen med den hemmagjorda vitlökssåsen och morötterna.
Snacka om att den måste vara stark, min egen sås då jag vaknar nu och känner hur jag verkligen stinker vitlök. Haha. Men riktigt gott. Det förvånande är bara att så stark som den var borde jag skrämt bort alla förskylningar inom 2 km radie, men nej minsann, jag är helt slemmig i halsen och det är inte mysigt.



Nu ska jag snart ge mig iväg och lämna Emmah på dagis. Själv ska man plugga en hel del här hemma idag.
Höres lite senare.

Mail

I brist på något att göra satt jag och tittade igenom mail jag av olika anledningar sparat. Hittade detta och tyckte det var ett fint avslut för dagens sista blogginlägg.

"Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.

Hitta en pojke eller en flicka som säger att du är vacker och inte bara att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, och som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken/flickan som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han/hon har som får vara med dig.
Vänta på den som säger till alla sina vänner: ' Det är hon/han..."

God natt mina kära bloggläsare


Malaco godissnören

Det här bestod min de lux måltid idag av:

Morötter, Gurka och gräddfil med vitlök i


Pommes med Sparris (fått dille på sparris) beasås, kött och majs


Efterrätt är snören. Jag behöver inte säga mer. Supergott


Nu är jag så mätt att jag har ont i magen. Ska nu hjälpa Emmah som spelar Wii och sedan bädda ner oss till en bra film i min säng.
Hör av mig senare. Puss och Kram


Melodifestivalen

Hejsan.
Äntligen tid till att blogga. Jag har nämligen sovit länge idag, sedan hämtat Emmah, och efter detta gjorde jag en super delux meny till mig själv för att fira, ja mig själv.

Melodifestivalen igår var riktigt bra. Till saken hör att jag inte ens är speciellt förtjust i melodifestivalen och inte följt det allt under de senaste åren. Men som sagt så var jag ju i Göteborg igår när det sändes liv och det är en helt annan sak att känna stämningen med pupliken samt se allt live. Har eller tog dock inga bilder då jag var där i jobb, men bilder behövs inte för jag kommer leva på minnet där. När pupliken tillsammans gjorde vågen eller när alla applåder aldrig ville ta slut. Att vara en del av allting är riktigt riktigt häftigt. Åk på liveprogramm mer, gör det. Fasligt dyrt är det ju faktiskt inte så varför inte göra sådant lite oftare? Nästa gång som är planerat blir bounce i Stocholm för mig.

Favoriterna jar hejjade på var faktiskt Timotej, som vann. Darin var också bra. Elin var duktig men tyvär fattades det något. Alcazar är inte alls min grej iallafall, men men.


Överlevande

Jag har överlevt en bilresa till Göteborg och från Göteborg.
Bara så ni vet.
Nu ska jag sova. Uppdatering kommer imorgon.

God natt

Mot Göteborg

Nu bär det iväg till Göteborg.
Ska bara inom mamma och lämna Emmah som får vara där tills imorgon.
Hinner tyvärr inte ge er någon bild då jag har superbråttom men vi hörs imorgon.
Ha en mycket trevlig lördag idag och gör något roligt, eller avkopplande. Vilket ni behöver mest.

Puss och Kram

Voltige

Nu har Emmah fått prova voltige. Riktigt duktig och riktigt kul tyckte hon att det var.
Hon som innan knappt vågat sitta på en häst utan att någon höll i, satt idag i trav och ville inte ha någon som höll i henne.
Jag vet att bilderna är suddiga men jag hade bara mobilkameran och de var i ständig rörelse :)

    

 

Detta är definitivt något hon kommer få fortsätta med och jag är säker på att det kommer gå riktigt bra.
Är stolt över tjejen och lite imponerad. Voltige är ju något som kombinderar mycket, sport, gymnastik, ridning och du arbetar med alla muskler i kroppen, samt att du tränar balans, muskler och smidighet. En bra träningsform.
Nu ligger Emmah i badkaret och snart ska vi göra oss iorning. Känner att jag behöver duscha innan det är dags att köra mot göteborg.


Voltige ridning

Nu bär det av på ridning/voltige med Emmah.
Vi sov en halvtimme längre än vi skulle.
Men för första gången på länge känner jag mig pigg då jag faktiskt är ivrig inför detta nu.
Det är inte ens jag som ska rida men det ska ändå blir super kul.

Så vi höres av senare allihopa. Nu ska jag ut o köra i snön.
Puss pch kram så länge.

Trafikolyckor

Hemma igen efter att ha varit lite här och där.
Emmah sover sedan ett tag tillbaka, och här sitter jag.

Jag ska också sova nu, då vi ska upp tidigt på ridning imorgon. Sedan ska jag till Göteborg och se Melodifestivalen live. Hoppas vädret tillåter körningen bara. Även fast jag vet med mig själv att jag är duktig på att köra i snö och is så litar jag inte alls på andra människor då vissa gör dumdristiga saker, och en idiot kan ta livet av flera stycken samt tillföra allvarliga skador på människor. Det räcker alltså med en idiot. Tänk på det.
Men även då man ibland tror man har full kontroll kan allting helt plötsligt släppa. Jag har en kompis som hade änglavakt en dag å motorvägen. Inte alla har den turen då jag har en annan kompis som dog på motorvägen. Han körde in i en sillastående bil som antagligen var stulen och stod mitt på E6 och när han tog sig ur sin egen bil kom en annan och körde på honom. Det gäller att ha respekt för livet.



Nog om detta. Nu kallar sängen på mig. Hoppas ni har en mycket trevlig fredagskväll, så hörs vi av det första jag gör imorgon innan ridningen. Ridningen imorgon påminner mig om hur mycket jag saknar Mybelle.


Sov gott sedan. Stor kram till er alla


Leggings it is

Utlovade dagens kläder.

 

Leggings och långa linnen. That´s my thing! Samt varma termostrumpor på fötterna. Är det snöstorm på väg så är det.



Så här ser mitt ansikte ut idag. Precis som igår alltså. Kommer se ut så här antagligen imorgon också.


Australien och sedan Thailand

Jag har en plan. En vision. Något jag måste göra och ska göra till hösten.

Jag planerar att söka några distanskurser till hösten och sedan bo utomlands med Emmah ett tag på några månader. Ställen jag måste till är Australien där jag stannar så länge omständigheter tillåter så som ekonomi, sällskap och hur bra vi trivs.


 

Sedan bär det av mot Thailand tänkte jag



 

Nu håller jag då på att planera resan lite, samt försöker övertala folk att följa med, så det blir lättare ekonomiskt sett. Jag har redan lyckats få med mig en. Så helt omöjligt ser det inte ut. Ingenting är omöjligt. Lika bra att passa på nu innan man glömmer vad man vill. Jag tänker inte låta någonting stoppa mig.


Göra något man måste

God morgon god morgon.
Vaken, pigga? Känner ni hur livet leker i er och att det här kommer bli en riktigt bra dag? Fredag och allt.

Nehe, nej inte jag heller riktigt så här tidigt på morgonen. Men förhoppningsvis kommer det senare.
Emmah ska vara på dagis, nu. Men vi är alltid 15 minuter sena så vi kör snart istället. Senare kommer jag med en dagens outfit och lite annat smått och gott.

Upp med er nu om ni inte redan är uppe och gör något ni måste idag, för att sedan känna känslan av hur skönt det är att ha det gjort och sedan kunna njuta mer av det roliga ni sedan vill göra. Kram.

We are the world

Hittade denna låten. Lyssna på den. Med alla kända sångare och med annoslunda twister så som rap i låten osv. Grymt. Saknar Michael Jackson. Lider med alla som just nu har det svårt världen över. När ska människan inse att det är tid för förändring?

Frågeformulär

J kom.
Visserligen trodde jag när han var en timme sen att han säkert krockat på motorvägen och dött, men tack och lov hade jag fel. Så jag bjöd på pizza, som blev god. Sedan tittade vi på när Emmah spelade Super Mario Galaxy. Sedan gjorde vi lite annat. Sedan åkte han hem, ganska nu precis. Tittade i mailen och såg jag fått en frågeformulär. Jag svarar, ni läser.
 
1. VAD HETER DU?
Anna Rebecca
2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
Har inga byxor på mig för tillfället.
3.VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
Bruset från min fläkt i köket och tryckandet på tangenterna
 4.VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?
Var med Anders och tittade mest på Tv.
 5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
Min egengjorda pizza
6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
Det snöar inte längre men de sägs det ska bli storm
7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
Hmm, Emelie var det nog
8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
Ögonen
9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG?
Men absolut, självklart
10. HUR MÅR DU IDAG?
Ganska bra, ganska bra. Min framtid är ljus och jag kommer glida fram genom livet
 11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
Beror på mjölk, saft, oboy, kaffe eller coca cola beroende på sug och tillfälle
 12. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK?
Svårt svårt, finns massa goda drinkar och bacardi breaser watermelon är super. Precis som Smirnoff ice, eller vitt vin kan vara gott. Eller en öl när det är varmt. Eller... a så fortsätter det
13. FAVORITSPORT?
Kan titta på fotboll, kan spela basket ibland, eller ridning så klart 
14. HÅRFÄRG?
Typ blond
15. ÖGONFÄRG?
Blåa, mörkblåa ibland och riktigt blåa i rätt ljus
 16. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
Jag har alltid drömt om att en dag se en soluppgång vid en sjö. Fast en solnedgång vid en varm strand har inte varit fel nu heller.
 17. SYSKON Å DERAS ÅLDER?
Thess, snart 21, Eric blir 23
18. FAVORITMÅNAD
Mars för att våren börjar, Maj för jag och Emmah är födda då, Augusti för det är sista sommarmånaden, september för J är född då (jag är så rörande puttenuttig, blir själv tårögd av min rörande gullighet) och december för jag inbillar mig alltid att jag ska fira ordentlig jul då och att lära mig åka snowbord och en dag faktiskt åka skridskor bara för att man ska det på vintern.
19. SENASTE FILMEN DU SÅG?
Zeitgeist (fler borde se den, kan dock inte säga om den är sann eller inte) och clueless (ja jag tittade faktiskt på dem båda ungefär samtidigt)
 21. FAVORITDAG PÅ VECKAN?
Tror det måste vara lördagen. Man vet man har sovmorgon, och det har man dagen efter också samt att det är helg och man har hela dagen fri från måsten
 22.FAVORITHOBBY
Hobby? Jag? Tillåt mig skratta, vart finns tid för sånt? Nej men hade jag haft tid hade jag velat träna någon kampsport, hållt på med hästar och med tex en hund och andra djur. Samt att jag hade velst gå på dans och då pratar jag inte folkdans utan om breakdance eller liknande.
 23.ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?
Njae, jag är lite ful, jag bjuder inte ut men får dem att bjuda ut till slut istället.
24. FAVORITLÅT(ar)?
Det är en fråga jag inte kan svara på, har alldeles för många
 25. SOMMAR ELLER VINTER
Just nu, definitivt sommar
 26. KRAMAR ELLER KYSSAR?
Mys, då får man båda. Eller att bara få vara nära.
27. HUR BOR DU?
Lägenhet, typ radlägenhet med liten tomt
28. VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER?
Läser en hel del olika, inte speciellt intresserad av deckare och liknande bara
29.HUR SER DIN MUSMATTA UT?
Har ingen
30. FAVORITSPEL?
Just nu Assassins
 31. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN?
Nej, inget jag tränar i heller 
32. ÄR DU ROMANTISK?
Beror på, gillar inte romantik med levande ljus och sådant och att älska långsamt samtidigt som man tittar varandra djupt i ögonen, men sedan tror jag absolut på den passionerade, absoluta kärleken där man lever lyckligt i alla sina dagar. Älskar en bra romantisk bok eller film.
 33. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
Definiera lycklig. Om jag känner efter precis just nu så ja. Om lycka är att vara en utarbetat, utbränd ensamstående mamma i en alldeles för dyr lägenhet så nej. Men det blir ändring gott folk, det blir ändring snart.
34. VAD SKA DU GÖRA IMORGON?
Hmm.. Lämna på dagis. Plugga. Eventuellt träffa en kompis. Eventuellt på en grillning och sedan somna tidigt.

God natt allihopa. Sov gott

Det där med att vänta

Nu ska jag snart hämta Emmah på dagis.
Efter detta hoppas jag på att J kommer idag.
Han sa igår att han var nästan säker på att han kunde så vi får hoppas på det.
Var ett tag sedan nu, typ i söndags tror jag så nu är det allt dags igen kan jag tycka.

Annars vet jag inte vad jag ska göra istället.
Jag gillar när det händer saker impulsivt, när man sitter och tror att man ska vara ensam men någon ringer eller dyker upp.
Gillar inte när man tror att något ska hända och ingenting händer.
Då sitter man bara och väntar och jag hatar att vänta på något.
Däremot kan jag tycka det är mysigt att vänta på tex ett tåg, eller en buss. Eller innan en lektion börjar. Sådan väntat har jag inga problem med. Men då vet man vad som komma skall. Bussen ska komma, tåget ska komma, lektionen ska börja.
Alltså inte när man väntar på att tåget kanske ska komma :)

Är det bara jag som är sådan? För ibland har jag lärt mig att vissa hatar att vänta på allt.
Vänta på bussen, vänta på livet etc.
Någon måste det ju finnas som tänker som mig.
Eller så är jag helt enkelt bara orginell.

Nej nu, hämta Emmah.


Nytt utseende

Som ni ser har jag fått en ny design.

Underbara Madde fixade det, och ni kommer till hennes blogg, hennes liv och hennes vardag genom att klicka på hennes namn :)

Därmed betyder en uppfräshning på min blogg att jag kommer blogga mer nu.
Mer, bättre, sannare, eller stryk det med sant. Ibland måste jag få ljuga eller överdriva lite också.

Ett blogginlägg kommer senare för nu ska jag fixa och dona lite med annat.
Ville bara säga till om min fina design.
Återigen, TACK madde. Snart varit vänner i 10 år räknade vi ut :)


Ny bloggdesign tack

Jag skulle behöva en ny bloggdesign.
Inget avancerat. Bara typ med annan färg, andra bilder och lite sånt.
Någon?

Ger jag mig på det kommer detta sedan resultera i att hela bloggen går sönder, jag råkar skapa ett nytt virus och hela internet kolappsar och det vill vi ju inte så, finns det någon som har hum och tid?

Puss.

i drewed you a pic but i spilled coffee all over it

Jag var i skolan idag klockan 10.
Tydligen började jag 12:30 idag. Kul, verkligen. Ajja, jag satt iallafall med några tjejkompisar från klassen och hade trevligt.

Hittade super gulliga bilder på min extra hårddisk. Ska visa dem så håll till godo :) (tillägnat min syster yster, och vissa är tillägnade en viss J.)

 



     

Puss och godnatt. Nu ska jag somna till en film.
Visserligen råkade jag sova (somnade i sittande ställning?!?!) innan och lägenheten är oigenkänslig men vet ni vad. Palla bry sig... jobbigt blir det dock imon när jag inte kommer hitta vad jag letar efter, men jag orkar inte idag.

Puss

en dag.

Godmorgon.

jag har precis lyckats tappa ut en kaffekopp över hela mitt säng bord och min säng. Livet känns väldigt bra just nu, eller inte.
Men jag är vaken iallafall. Kunde dock ha vaknat till på ett bättre sätt men..

Nu blir det att få upp Emmah. Få på henne kläder. Ge henne frukost. Bosta våra tänder. Försöka få på mig kläder. Försöka få på oss ytterkläder. Köra till dagis. Skolan. Vilket påminner mig om att jag nu måste packa med mig skolväskan.
Jag har att göra. Så vi höres av.

Kram


ingen bloggpaus

Jag tänkte ta en bloggpaus.

Men sedan tänkte jag på er alla som läser. Jag vet ungefär vilka 10 av läsarna är. Men resten?? mer än 33 läsare om dagen, kanske inte låter mkt, men för mig är det mycket.
Kanske behövs bloggen. För min del, och för er del, man vet aldrig vem som läser eller hur detta påverkar. Kanske någon känner igen sig, kanske någon förstår mer, kanske någon annan som också är ensamstående känner sig mindre ensam.
Samtidigt är det ju alltid svårt att lämna ut sig själv. Speciellt som man är rädd för allt skitsnack som lätt uppstår.

Typ: Har du hört om Rebecca, hon typ.... och så överdriver man något jag en gång sagt eller skrivit till gånger 798.

Vad är fär mycket utlämnande och vad är lagom? En fin balansgång som är svår.
Speciellt som att jag är så blandad på bloggen, ibland överdriver jag, ibland förminskar jag något, ibland driver jag om något och ibland skriver jag något som tolkas på ett helt annat sätt.
Jag vill bara klargöra att jag inte tycker synd om mig själv. Det gör jag inte. Jag vet vad jag har i mitt liv och jag har valt mycket själv. Men det är inte lätt. Verkligen inte.

Folk har sagt att jag behöver semester!?! Nej, jag behöver inte semester, vad hjälper en semester? Det sker ändå ingen förändring medans jag är borta, och vila är ingenting som hjälper mot detta.
Det jag önskar ibland bara är att jag inte alltid hade så mycket att fixa med, dona med, lösa, planera osv. Det tar aldrig slut och även småsaker blir stora, när man inte har energi. För jag får ingen ny energi. Jag vet inte hur jag ska få ny energi.
Säg nu inte redbull, för det är inte sån energi jag pratar om.

Att komma på mitt i allting, precis när man kommit hem och vet att man har det, det , det och det att göra, att man inte har mjölk hemma kan förstöra allting. Det är inte bara att sticka iväg och köpa heller. Inte när man har ett trött barn som precis fått av sig sakerna och som ställer till med liv då dennes planer förstörs mitt i en lek. Då klarar man sig utan mjölk och så ber man till Gud att ens barn inte börjar skrika om mjölk till maten. För händer det är det kört. Tyvärr är det ju så att det man ber om inte ska hända alltid händer ;)

Det är inte jobbigt att vara mamma, det är de bästa som finns. Det som är jobbigt är allt runtomkring.

_______________________________________________________________________________

Ps, jag vill inte ha någon kommentar om "att det löser sig"
Eller hur Mange, vi har haft den diskussionen ;)

Ännu en dag

Ännu en morgon och ännu en dag. En till måndag.
Tiden går vidare. Utan någon hänsyn till oss människor.
Utan hänsyn till vad som händer i världen eller beroende på hur lite eller hur mycket vi hinner med med den tiden vi har.
En människas tid kan ta slut, hon kan lämna den här världen, och människors liv kan förstöras men de lever ändå. Tiden fortsätter gå utan hänsyn till ork, kraft eller omständigheter.
Meningen med livet är att det ska levas. Men tyvärr hinner vi knappt med det. Speciellt om man måste göra mycket för att få en fungerande vardag att gå ihop. Då kan det vara svårt att hinna med det viktigaste, att leva i nuet. Att bara få vara. Att få känna. Vart gick det fel?

Jag är inte ensam om detta. Och på något sätt ger det tröst. Att i ensamheten är man inte ensam, man delar den med en mängd människor världen över, i alla länder, i alla kulturer. Alla människor känner sig ensamma, men det kan omöjligtvis vara så, att det ska vara så. Om det skulle vart så, att människan är ensam, så borde vi inte ha känslan av ensamhet och tomhet. De känslorna borde inte finnas om de skulle vart naturligt. Något som är.

Men.. hur ska man fixa det då?

blää

Ne.. det här är inge roligt alls.
Verkligen inte.
Not.
Super skit tråkigt.
Jag vill inte vara med längre.
Nu får det vara nog.
Skit.
Tråk.

Sov gott

God morgon

Det blev inte så mycket bloggande igår :)
Hade ingen bra dag alls. Dels är det jobbigt att gå runt och ha superont hela hela tiden, ovanligt ont igår hade jag.
Dels får man dagar då allt bara är skit, och så var det igår.
När man känner att alla ansträngningar man gör är färjäves då det bara kommer nya saker hela hela tiden.
Som om livet bara är en stor cirkel där allt man ska göra är att slösa hela sin energi på att kämpa och sedan dör man. Jag vet, jag låter skitbitter, men jag var det igår.
Har ni aldrig känt er riktigt, riktigt ensamma? Som om det aldrig aldrig finns någon där som ser en, på riktigt. Jag vet att det är så, vi är alla ensamma innerst inne. Man har bara sig själv. Men ibland känns det som om jag har för mycket att klara själv.

Jaja, idag är en ny dag



Igår hyrde jag en del filmer, kände för att se en massa romantiska filmer igår så hyrde tre



500 dagar med Summer var faktiskt bra. The Stone Angel var inte speciellt bra egentligen, men fin ändå på något sätt. Haha, passade mig igår där huvudkaraktären i princip kämpade sig igenom sitt liv, och sedan dog gammal.

Nu ska jag börja titta på den sista filmen. Så får se om den är något bra.


Ingen bra dag idag

Här sitter man med mensvärk idag. Inte kul alls. Verkligen inte kul.
För er som bryr er eller som undrar.

Annars blev det sovmorgon idag, som sagt, riktigt skönt.
Sedan blev det äggmacka till frukost samt lite städning med om-möblering.

Känns bra känns bra, vet dock inte annars vad jag ska göra idag då jag borde göra något för att roa Emmah, men har så ont så jag inte vet om jag orkar eller vad jag ska göra?!?

Skulle vara gott med hämtmat idag och  choklad samt en riktigt bra film, problemet är att jag måste fixa allt själv, och det blir för jobbigt.

Mitt tålamod är inte roligt idag.. men jag kämpar på. Har en massa funderingar i huvudet också som  tar energi. Jobbigt.

Puss och kram till er

Jag finns

Jag lever.
Var i skolan väldigt länge idag, sedan hämtade jag J.
Efter detta åkte vi och köpte sushi, hämtade Emmah och kom hem där jag invigde honom i Sushins värld.
Han tyckte väldigt mycket om det. Efter 10 bitar sushi åt han snällt mina hemmagjorda köttbullar också, för att smaka och han gillade dessa också :)

Nu har jag sovit i 20 minuter och J har fastnat framför Super Mario Galaxy. Snart är det dags för lite Assassins :)
Sedan ska jag bädda ner oss för nu är det på ren vilja jag håller mig vaken.

Så skönt det ska bli med sovmorgon imorgon alltså. Hoppas ni andra också får sova ut imorgon så höres vi då :)

Sommaren känns väldigt långt borta just nu, men tänk vad skönt det ska bli med sommar igen :)



Uppe, men vaken?

Nu är jag iallafall uppe, men jag vill ju inte vara den att påstå mig som pigg just nu.
Jag vet inte ens vad jag ska skriva då min hjärna fortfarande inte vaknar.

Det enda jag av någon anledning har i huvudet just nu är om den boken "speler" av Neil Strauss.
Läste en artikel igår om kurser i raggning efter bokens filosofi. Det jag tänker på är att det finns en del killar där ute som missförstått boken och går runt och säger helt fel saker som de tror är rätt och istället sårar eller puttar iväg tjejen ifrån sig. (Stod i artikeln) men varför jag tänker på just det har jag inte en aning om.

Nu ska jag snart till skolan iallafall, och ha så lagom kul. Ne men har plugg idag att fixa. Ska försöka fixa så mycket som möjligt idag så man slipper till helgen.

Höres senare kära ni

Köttbullar

Idag har jag gjort världens godaste köttbullar.
Eller iallafall de godaste köttbullarna jag själv gjort ever.
Är stolt över mig själv, och ja, inte att förglömma emmah som stod och hjälpte till med att rulla köttbullarna.
Fast hon tyckte sedan att hennes köttbullar var godare än mina, och ja kanske, de kom från samma smet men men :)

Häromdagen gjorde jag riktigt riktigt goda kakor också, chocklad kakor som smälter i munnen.
Så goda att igår när jag tittade på Sherlock Holmes film och "bara" skulle äta en, till slut låg där och mumsade i mig en massa. Vaknade imorse med en massa smulor på mig, och jag som hatar smulor i sängen.

Nuäre lite skolarbete som gäller, men först ska jag spela lite på Emmahs spel Nicke Nyfiken, haha, riktigt kul var det. Imon blire Assassins igen. Måste ju skynda mig att varva spelet då Ekka snart kommer hem och jag inte längre har ngn xbox :( får tvinga ngn vänlig själ (eller lättmanipulerad själ) att ge/låna ut sitt xbox ;)

Tänkte göra dagens inlägg lite roligare genom att nämna några saker ni inte visste om mig:

Jag gillar inte bananer längre så fort de blir lite bruna.

Jag har verkligen, verkligen fobi mot att spola med toalocket öppet, värre nu än innan. Ryser t.o.m. när jag hör andra spola utan att fälla ner det.

Jag har svårt för killar som kissar "högt" i badrummet, ni vet, som låter strålen stå rätt ner i vattnet och jag bara hör hur de skvätter upp i tak och väggar och överallt.

Det finns nog inte mycket jag inte skulle klara av, a förutom att lufta tunga saker osv, pratar mer om vad livet låter mig gå igenom. Så länge jag får klaga av mig lite ibland så klarar jag det

Jag har jätte ont i mina axlar jämt, och ju mer stressad jag blir desto ondare får jag, "not good"

Jag älskar att storhandla och skriva inköpslistor, jag skulle kunna arbeta som det alltså. Planera folks mat helt enkelt.

Jag har grym fantasi, men det tycker jag är bra. Jag har på grund av detta aldrig tråkigt, och jag ser saker som andra människor inte ens reagerar över.

Jag kanske är snäll, kanske inte beroende på vem man pratar om, men jag kan komma på mig själv med att ofta störa mig på saker hos människor.
Ta et lugnt, stör mig oftast på mig själv så menar inget illa, menar bara, jag själv är uppfostrad med sunt förnuft och bondförnuft, samt att jag har en (vad ska man säga) en tro, och även om jag förstår hur en människa tänker förstår jag sällan varför denne handlar som den gör, säger emot sig själv, eller är ologisk :) Däremot tycker jag ändå väldigt mycket om människan, och, bör poängteras, och jag tycker väldigt väldigt sällan illa om ngn, om inte personen sagt eller gjort ngt med Emmah, då banne mig bör man inte möta mig :)

Sov gott allihopa. puss och kram

alla hjärtans dag

Snart är det alla hjärtans dag. Varje år ser jag med spänning fram emot denna dag.
Varför? Jag är inte speciellt romantisk av mig, champagne och jordgubbar med bubbelbad och rosenspår som leder till sängen där den nakne killen ligger o väntar är inte min grej, då jag snarare hade brustit ut i ett elakt hånskratt om detta hände, och jag vet att den rätte inte kommer dyka upp på en vit häst och ta mig till Vegas där vi gifter oss heller.

Om sanningen ska fram har jag faktiskt aldrig firat alla hjärtans dag. Aldrig. Jag har aldrig haft en ordentlig pojkvän över alla hjärtans dag. Däremot har jag har fått en ros en gång, av en mycket kär komis till mig :)
Så varför ser jag fram emot dagen?
För att jag tycker det är kul o höra vad andra ska få, eller vad andra får, eller vad andra ska göra. Precis som med jul, jag firar det inte ordentligt själv men jag älskar att hjälpa andra planera eller lyssna på när de berättar.

Helt seriöst, vad gör man på alla hjärtans dag? Hur firar man? Har inte en aning, egentligen.

Men det gör inget, för när jag väl är gift, då banne mig ska det firas alla hjärtans dag så det smäller om det, och inte bara en gång om året, utan minst 4 ggr om året. (förutom det där onödigt romantiska med rosenblad på sängen osv) (4 ggr inräknat ihop-dagen, förlovningsdagen, bröllopsdagen och alla hjärtans dag)


Termobyxor

Nu har jag i en halv evighet letat runt efter termobyxor till Emmah på nätet, suck suck suck säger jag.

Antingen kostar de multum, är skitfula eller inte tillräckligt bra, eller, så finns de inte i den storlek jag vill ha. Att de ska vara så svårt att hitta.
Sedan att jag kanske är för kräsen är en annan sak, men jag gillar kvalite, kvalite till ett bra pris.

 Satte mig innan vid daton och pratade med J på nätet. Han funderar på att bo utomlands ett tag, men vem funderar inte på det? Jag skulle gärna bo utomlands ett tag om jag visste att jag hade ett okej boende, att det funkade med emmah och att jag hade jobb.
Men vi får helt enkelt se vad som händer efter skolan :)
Har ju också planer på att läsa 30 poäng statsvetenskap, vilket jag lärde mig idag är en bra grund att ha i alla jobb som har med kommuner eller politik att göra. Och vem har alltid haft baktanken att ta över Sverige? Jo jag, ni som känner mig vet detta ;)
Annars har jag ju också haft planer på att gifta mig med ngn med hyffsad inkomst så jag kan gå hemma med mina 4 barn, tre pojkar till vill jag ha.. Eller så vill jag ha tvillingar, en pojke och en flicka och sedan en pojke till.

Varför tvillingar? De ska jag svara på, för då får både mamman och pappan ta ut föräldraledighet samtidigt, och då kan vi bo utomlands ett tag med ungarna ;) bra plan va?!? Eller så får jag skaffa ett barn till, sedan jättefort bli gravid igen, och så tar jag inte ut föräldraledighet för första, eller andra barnet och vi lever skitfattigt tills det andra barnet kommer, då kan vi också ta ut dagar tillsammans. Jag har som alltid storslagna planer :)



Nu ska jag bestämma mig för vilka planer som ska infrias först, så vi höres imorgon


en skoldag

ÄR i skolan nu.
Åkte tidigt imorse och kommer vara här till 5 ungefär skulle jag gissa.
Men men, imon är jag ledig och kommer busa en massa med Emmah och Isabella så idag får det gå :)

Var så duktig imorse när jag klev upp, gjorde tom gröt till frukost för mig och Emmah.
Vad har hänt med mig kan man undra? Blivit en riktig husmoder, hehe

Nu sitter jag här i skolan och överkonsumerar kaffe :)
Hade ett stort glapp mellan föreläsningen som slutade för ett tag sedan, och den andra kursen jag läser börjar kvart över 3. Men men, tiden går förhoppningsvis fort :)

Puss till er så länge.

Hejsan

Jag fick någorlunda ordning på min dator innan idag, även om det tog sitt lilla tag :)
Bara att fixa internetet tog någon timme.

Efter detta gjordes det lasagne för infrysning samt piroger som nu ligger i min frys.
Känner mig som en liten gullig sak som bunkrat upp inför vintern. Synd bara man inte har samma rätt att isolera sig som de har. Tror faktiskt det egentligen strider mot den mänskliga naturen att jobba på likadant på vintern som på sommarn. Inbillar mig att vi egentligen behöver ta det lugnare över vintern, så är det för alla djur och så funkar naturen. Så var det förr med för människosläktet, man tog det lugnare på vintern och jobbade tusan med skörden på sommaren.
Men ni vet redan att jag är lite negativt inställd till hur allting är uppbyggt så ska inte gnälla mer om detta nu, ska bara skylla på en sak, läste i ett horoskop att oxar (som mitt stjärntecken är) har lite svårt för det modernare samhället då vi kan tycka att saker går för fort. Det är mitt försvar, och det är absolut ingenting negativt med detta.

Nu ska det spelas    lite xbox innan natten. Suck, kom precis på att jag behövde duscha också, jaja, får ta detta först då, sedan xbox :)

God natt allihopa.puss puss

Frustrerande

Aaaaa!!!
Sitter och pillar med datorn så att den sedan ska funka som jag vill.
Det tar tid, och det är frustrerande, ghaaa!!

Behöver plugga också
och sedan ska det lagas lasagne för att frysa in och piroger. Huslig man är alltså.
Imorgon kväll till Torsdag ska man vara barnvakt, vilket ska bli mycket roligt, till lilla Isabella :)

Skulle bara säga att jag lever iallafall, och jag hoppas att jag snart får iordning allting.

Kram

Har fyllt mitt kök

Storhandling är nu färdig:

och jag är nu 1600 kronor fattigare. Å andra sidan kan man nog inte se mat i kyl/frys/skafferi som något som gjort en fattigare. Snarare rikare :) För jag har aldrig haft så mycket mat som jag har nu sedan jag jag flyttade hit.

Å madde H. var det santa marias kryddor jag skulle köpa? för köpte de mäsket nu, har för mig du pratade om det :)

Imorgon blir det storkok så jag har färdig mat i frysen så som lasagne och piroger, samt egenrullade köttbullar.
De ni ;) imponerande va?!?

Nu blir det att titta på starwars, episod 5 och 6. Förhoppningsvis sover Emmah i sin säng nu, ska snart titta efter.

Dagen har varit lång idag, men jag har fått en hel del gjort iallafall så det känns skönt. Nu blire som sagt film. Ha en trevlig kväll allihopa!!

Massa gjort

Så, hur jag jag hunnit

-dammsuga
-ringt en del telefonsamtal för att klargöra vissa saker som tex till trygghansa
-pratat med pappa om onsdag (behövde barnhämtning)
-pratat med mamma om idag (behöver barnhämtning samt att jag kan handla när jag ändå är i Halmstad)
-fixat jobbschema
-fixat iordning mig
-slängt sopor
-tänkt lite

 

Ekka, har jag sagt det? Att puzzlet är helt 100 färdigt nu :) aldrig mer att jag lägger ett sådant puzzel :) Hoppas allt är bra i thailand :)

Idag är en sådan dag när ingenting känns riktigt bra. Ändå är allt bra. Konstigt va. Jag har liksom allt, och allting runtomkring mig är super bra, ska tillochmed storhandla idag, vilket jag älskar, ändå känns inget riktigt bra. Har väl helt enkelt vaknat på fel sida eller något. Eller?!? Jo men allt i mitt liv funkar så bra nu, jag gör roliga saker och jag trivs, men just idag känns det som om jag alltid har saker att lösa. Som om ingenting någonsin bara är, löst... Fixar man några saker kommer hela tiden nya saker att fixa, planera eller lösa. Jaja, det är bara att ta nya tag, senare idag kommer allting säkert att kännas bättre:)

Nu ska jag iväg och fixa mer saker, lämna tillbaka ett par skor jag köpte som jag visserligen älskar men känner att jag behöver de pengarna till annat, hämta ut ett paket till mamma och morgan, samt skolan innan jag handlar.

Puss och kram till er

Får pengar idag

Åh vad skönt det är att börja måndagen med sovmorgon.
Emmah ska till dagis klockan 10, och jag börjar skolan först i eftermiddag. Men innan dess har jag en ganska intressant bok om projektledning att läsa :)

Så, klockan 9 gick vi upp, och här sitter jag och Emmah, hon äter frukost och jag dricker kaffe.

Idag har jag fått pengar, så räkningar ska betalas, och sedan ska lite sparas.
Det lustiga är att jag fick en kommentar av någon som tyckte att hade man mycket pengar men sparade dem så levde man inte för nuet.
Kanske, kanske inte, men jag har alltid försökt hålla en balans mellan att leva i nuet och planera för framtiden.
Nuet skapar framtiden, och alla steg eller val jag gör nu blir framtid, precis som de val man gjorde förr påverkar ens nu. Allting blir en cirkel, och jag har alltid varit rädd för att trampa runt i samma mönster och i samma cirkel.
Visst, det mesta i framtiden blir  bra, men det kanske kunnat bli ännu bättre. För att om alla människor i slutändan ändå tycker att ens val är bra, varför finns det då så mycket stress, psykisk ohälsa samt fysisk ohälsa?

Aja, nog om detta, nu ska jag lämna barn på dagis och sedan betala mina räkningar. Älskar att ha det gjort. Då vet man att det är färdigt och man inte behöver tänka på något sådant :)

RSS 2.0