Jag ljög

Jag ljög för er innan. Denna månaden har jag inte alls kvar bara 1000 kronor.
Nej nej, verkligen inte.
Efter att räkningar är betalda, vilket alla är imorgon, och efter att ha handlat idag på maxi för exakt 300 kronor, kommer jag inte ha bara 1000 kronor kvar.

På maxi handlade jag så jag kan göra en massa olika soppor. Och på grund av detta kommer vi kunna äta soppa i lite mindre än 2 veckor. Kattmat har jag också så jag tror de klarar sig nu denna månaden. Toapapper har jag också, tack och lov. Och när toapapper börjar tryta kan man alltid tigga till sig en rulle här och var.

Jag kommer ha hela 400 kronor kvar denna månaden. Nej, ni läser inte fel, 400 kronor. 100 kronor i veckan alltså. En maskara kan ej köpas. Mer kattsand är bara att glömma. Rakhyvlar, schampoo och balsam eller hygienprodukter är bara att skippa. Mer mat, jag får trolla helt enkelt med sopporna, koka soppa på en spik kan man alltid göra.

Så nu ska vi tänka lite positivt här tillsammans. Schampoo och balsam, man kan i värsta fall använda tvål, och ägg. Rakhyvlar blir det värre med, men det får gå. Maskara, min är helt slut, men jag får klara mig, eller låna när jag kan av andra. ´Mens kan jag hoppa över då jag äter p-piller (sparar in pengar på binda och tampong) Kaffe kan jag klara mig utan, röker gär jag inte längre, mjölk får jag tigga av andra då och då, en tia liksom. Bröd kan bakas. Kattsand är det värre med:S men det kommer en lösning

Ja ni ser, jag kan vara positiv jag också. Nu får vi ta oss igenom den här månaden också, jag och Emmah. Det klarar vi. På något sätt måste det ju gå helt enkelt. En dag blir det bättre :)

Nu ska jag tigga kaffe av en kompis här borta :) Puss puss

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Usch, hade aldrig klarat att tänka så positivt som du :-(( Hade jag haft en massa pengar hade jag köpt allt ni behövde och kommit hem till er. Hoppas att du får lite hjälp denna månaden av dina närmsta. Kram på er!!

2009-10-27 @ 08:02:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0