Animals I wish to be

Ibland, eller rätt ofta önskar jag att jag var något annat än en människa. Vi gör alltid om samma misstag, gång efter gång, historen upprepas hela tiden, skillnaden är nog bara, att nu för tiden går vi till psykologer och skyller allt på våran hemska barndom.
Some times, or pretty often I wish I was something else than a human. We are always doing the same misstaces over and over again, history repeat it self, or se repeat history, the diffenece is, now a days we are just walking to our psychologist  and blame our tragic childhood for everything.

God natt allihopa, sov gott och var glada för att det kommer en ny dag imorgon, med en ny chans
Good night everyone and sleep well and be happy for tomorrow a new day begins, with new chansen

If I could be a fox,
 
Or a wolf
 
A bird maybe, I wish I could fly


Or a wild horse, just me and the nature, running for as fast as I can
 

A goldfish, could be worse

Kommentarer
Postat av: camilla

Ja det där med att skylla allt på sin barndom det kan jag bli riktigt trött på .... för det första är det inte det enklaste att vara en perfekt förälder å vad är en perfekt förälder för den delen å finns det??? kan man undra??? man hör folk skylla sitt missbruk te.x på barndomen visst kan det kanske vara så om det har varit riktigt för jävligt hemma men ja menar de flesta av oss växer upp i relativt normala eller b´va man nu ska kalla det familjer å lik förbaskat så är det så lätt att skylla på mamma å pappa ... för tt dom gjorde si eller så ...man ansvarar för sitt egna liv och vad man vill göra av det sen har vi naturligtvis olika förutsättningar å vissa får kämpa hårdare än andra för att uppnå det man vill .....Du lever bara en gång å den gången det e nu ,"finns bara en som vet hur du ska leva å det e du"....ha en bra dag...

2009-02-25 @ 09:01:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0