Så passerar ännu en dag i vårat liv

som vanligt, nästan sorgsligt.
Vad har jag nu hunnit med idag? Hmm, stallet morse och mockade till lilla hästen. Eller så liten är hon inte:) Hon är rätt stor faktiskt, svenskt halvblod, så lite storlek, temperament och muskler finns i henne. Ärligt, hon är en bitsch! But still, i love her.
Sedan var det skolan, fixade Kåren biljetter till imorgon, fick skriva på att jag tog ansvar för vad min syster gör imorgon, så får nog snacka lite vett med henne ikväll.
Sedan föreläsning, somnade nästan (inte så ovanligt) och gick tidigare från lektionen, och då stack jag snabbt inom David för att vila och diskutera USA resan. Fast det blev ingen vila innan jag skulle hämta Emmah.
Sedan har jag och Nicco precis bokat biobiljetter till High School Musical 3:) *jippie* som jag har längtat. Rebecca är så kär i de filmerna.

Fick en kommentar om Emmahs namn för några dagar sedan:) Tack! Det är fint, haha, valde det själv.
Grejjen är så, att jag hade en kompis som hette Emma som dog när jag var 18, och när hon dig sa jag till mig själv att om jag fick en dotter skulle hon hetta Emma. Sedan la jag till H för att det skulle bli lite mer speciellt. Emmah är ett namn som även funkar världen över, och det tyckte jag var viktigt:)

David ja, undrar hur länge vi träffats nu? 6 veckor, 2 månader. Sån slump alltså. Jag menar, hur stor är chansen att han från USA, Florida, kommer till Sverige och vi springer på varanndra på Kåren. Jag brukar inte ens vara på Kåren.
Snacka om att mitt liv är annorlunda och långt ifrån "Svensson" livet. Haha, fast, det är ju för nytt för att säga något än. Men resan till Usa över jul blir nog av, kommer blogga därifrån så ni vet:)

Fick reda på idag, att om man var med i ett parti, kunde man ansöka om att bli nämdeman, en sån som sitter och dömer i olika mål. Det skulle vara rätt kul, och skulle nog definitivt passa mig. Ska kolla upp det. Frågan är vilket parti jag skulle välja. Finns licksom inget som riktigt passar. Folkpartiet kanske, eller, jag gillar ju frihet, liberalism, men står de verkligen för de? Sjukt lite man vet om Sveriges partier och det demokratiska samhället. Skulle bli mer insatt så man kunde förändra en del. Vad skulle ni vilja förändra? Jag skulle vilja förändra, så att det blir lättare att jobba sig uppåt här i samhället.
Jag fick Emmah när jag var 19, skulle bli 20, och sedan den dagen har jag fått vända på varenda krona, men jag vill verkligen göra det bättre för oss, så pluggar högskola nu. Det är skitjobbigt. Men jag vägrar sitta fast i ensammamma träsket med knaglig ekonomi jämt. Usch, det är rätt jobbigt att vara förälder, men det är värt det.

Emmah, Lisa, Victoria i sitt nattlinne:) bolibompa nu ju



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0