Rivsår som svider. - Thess

Idag sov jag till klockan 15.21 ungefär. Vaknade några gånger innan.

Jag jobbade ju natt nu i natt ju :) första gången som jag var själv. Och visst gick det bra.
Jag jobbade med nåt som heter Nattpatrullen som är hemtjänsten fast om nätterna. Vi har vissa tillsyner om nätterna, nån ska ha medecin och så är det ifall nån larmar så ska vi köra dit o titta. Det kan alltså vara ALLT som hänt. Allt från hjärtattacker som till i natt en patient som hade fått utslag i hela ansiktet eller nån som bara vill att man ska ta av dom strumporna.
Så det är rätt spännande. Men kan bli läskigt också. Vi är nämligen ensamma hos dom flesta.

Det hände inget i spökhuset inatt heller. Fast jag var så stressad när jag var därinne så jag "tänkte" inte direkt på om det hände nåt skumt. Fast det hade varit lite coolt om det hände något skrämmande när man var där. Är jag sjuk för att jag tänker så?





Nu är jag hos Rebecca. Vi sitter bredvid varandra med en varsin dator i knät. hehe riktiga datanördar ;)

Hon pratar om David. Ni vet när en tjej blir kär, då blir vi ju liksom. - Är han verkligen kär i mig? - Varför gjorde han så om han sa så?

Sånt där gnat som aldrig kommer sluta.. Men som sagt vi är ju faktiskt riktiga tjejer. Och vi kvinnor har rätt till att bli sådana :)



Ikväll ska jag träffa mitt ragg. wohoooo! :) hehe, de ska bli kul. Den jäveln har varit i turkiet hela helgen, så får höra vad han har gjort för busigheter. Jag tror faktiskt att jag kanske börjar tycka om han :)

Min katt har rivit mig. det svider som farao! När jag skulle köra iväg till Rebecca, så ville nämligen Tösen följa med. Så jag tänkte okej visst. Men det var ju en liten hund här. Och det upskattade inte Tösen alls, men hunden blev så glad som bara en hund kan bli. Så  Tösen började morra och fnysa, skälla och rivas. Och det var ju lilla jag som fick ta den stöten. Hela min arm e riven :(
Tösen uppskattade inte heller bilresan hit. hehe, det var nästan lite småroligt om man tänker efter. Hon lyckades ta sig upp på instrument brädan och satte igång både blinkers, heljus och vindrutetorkarna. haha jag säger bara!!
Håll er undan när jag kör på vägarna ikväll!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0