Livet

Livet håller på för fullt och jag har massor att göra.
Till skillnad från innan dock försöker jag leva livet, istället för att livet lever med mig.

Har numera 2 olika jobb, plus heltids skola. Båda jobben är riktigt roliga och intressanta, jag lär mig massor och det bästa är att jag får jobba med människor. Skolan är mer ett ont måste men jag känner varje gång jag är där att det är utvecklande och roligt det också.

Med Chilli går det framåt :) Har hängt på henne mycket och vi gör mycket HR. Så kul sist jag kom till hagen för då kom hon verkligen springande för att möta upp mig. Hjärna har hon, men ibland förstår hon inte vissa saker. Kör mycket med att hon aldrig ska stressa upp sig, ju lugnare vi tar det, desto mer lär hon sig. Allt kommer bli super med henne.Emmah tjejen :) Stor nu ju, och så fruktansvärt smart. Känner att jag ligger i lä där. Snart börjar skolan för henne. Kan inte tänka mig att det snart gått 6 år sedan hon föddes.

Livet känns helt okej och jag mår bra. Det känns som om allt som var tillkrånglat inom mig har jag lyckats trassla upp lite iallafall. Jag har en bit kvar, men vissa saker har klickat och hamnat på rätt plats. Jag skulle kunna skriva så mycket mer om detta, men nu ska jag iväg och jobba. Bara 4 timmar så det är lagom. Vi hörs av.

Stor kram

Kommentarer
Postat av: Karin

Grym design du har på din sida. Har du gjort den själv? Skitsnyggt i alla fall!

2011-07-13 @ 04:34:40
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0