Tjohej

Så låter det när jag är på bra humör, och det är jag idag. Har varit det rätt länge nu faktiskt. Jag känner att jag mår bra.
Allt funkar liksom, och det älskar jag, när saker och ting bara flyter på. Jobb, skola, Emmah, hästen, katterna, lägenheten, katterna och livet :)

Satt precis och tittade på bilder från förra sommaren tills nu :DHär är jag ju super mörk, och nu vill jag bli blond. Som här...Min finaste Emmah, jag tror banne mig inte det finns så många så intelligenta ungar som den :) Hon kommoer kunna bli precis vad hon vill när hon blir stor. Jag ska bara se till att jag inte begränsar hennes värld, eller att någon annan inte gör det.

Chilli blir två år nu till sommaren, och där är det likadant :) Varenda gång hon ser mig kommer hon så snällt gående, glad över att se mig, och jag tror jag har gjort det mesta med henne :) Det vi ska öva på nu bara är att komma ut mer. Hörde om en unghäst hoppning vi kanske kan börja på hon och jag. Löshoppning då of course :)Finaste!


Livet

Livet håller på för fullt och jag har massor att göra.
Till skillnad från innan dock försöker jag leva livet, istället för att livet lever med mig.

Har numera 2 olika jobb, plus heltids skola. Båda jobben är riktigt roliga och intressanta, jag lär mig massor och det bästa är att jag får jobba med människor. Skolan är mer ett ont måste men jag känner varje gång jag är där att det är utvecklande och roligt det också.

Med Chilli går det framåt :) Har hängt på henne mycket och vi gör mycket HR. Så kul sist jag kom till hagen för då kom hon verkligen springande för att möta upp mig. Hjärna har hon, men ibland förstår hon inte vissa saker. Kör mycket med att hon aldrig ska stressa upp sig, ju lugnare vi tar det, desto mer lär hon sig. Allt kommer bli super med henne.Emmah tjejen :) Stor nu ju, och så fruktansvärt smart. Känner att jag ligger i lä där. Snart börjar skolan för henne. Kan inte tänka mig att det snart gått 6 år sedan hon föddes.

Livet känns helt okej och jag mår bra. Det känns som om allt som var tillkrånglat inom mig har jag lyckats trassla upp lite iallafall. Jag har en bit kvar, men vissa saker har klickat och hamnat på rätt plats. Jag skulle kunna skriva så mycket mer om detta, men nu ska jag iväg och jobba. Bara 4 timmar så det är lagom. Vi hörs av.

Stor kram

RSS 2.0