Varning.. låååångt inlägg

Då var det ett tag sedan ja.
Har haft mycket att göra och haft ett par riktigt bra veckor.Denna helgen som gott nu har varit underbart och super med h'rligt gäng, roliga utekvällar, fiske med killarna på dagarna och så vidare.
Igår var jag tom på date/fika. Haha.. det var något det... Ska egentligen ha en till date i veckan, men killen har en orm, som är stor nog att döda mig så jag är tveksam.. whats up with having snakes??
I alla fall. Jag lever, livet leker och allt är bra med mig. Nu har jag haft paus från livet i några dagar så imorgon kommer vardagen börja men den börjar med circus tillsammans med Emmah så det kunde varit värre :)

Hittade detta, ett gammalt blogginlägg jag skrivit. Blir förvånad över hur bra det stämmer, men ändå finns undantag.
En bok av Greg Behrendt och Liz Tuccillo.
Jag är trött på att se hur lågt man som tjej ofta kan sjunka för en kille.
Dessa ständiga förståelser, undanflykter man gör åt dem och att man hela tiden förlåter.

Varför sjunka under sin egen värdighet och självkänsla??

Här kommer alltså lite plock ur boken

•ü  Det finns en kille där ute som vill att hela världen ska veta att han är din pojkvän

•ü  Om han inte ringer eller skickar är det för att han inte tänker på dig

•ü  Stanna inte hos en kille som inte gör det han säger att han ska göra

•ü  Om han bygger upp förhoppningar och sedan inte infriar dem kommer han senare att göra likadant när det gäller viktigare ting

•ü  Bättre än ingenting är inte bra nog för dig

•ü  Han vill faktiskt inte ha dig om han ligger med någon annan, det finns ingen ursäkt för otrohet

•ü  Han vill faktiskt inte ha dig om han bara vill träffa dig när han är full

•ü  Han skriver också att om en kille verkligen vill ha en, vill han gifta sig med en, detta kräver dock att förhållandet hållit ett tag, annars är hans undanflykter bara ett tecken på att han väntar på något bättre.

•ü  Han vill inte ha dig om han dumpar dig, inte ens om han sedan kommer tillbaka och menar att han inser att det var ett misstag. Hade han inte velat förlora dig och vetat att du var hans livs stora kärlek, hade han aldrig släppt dig första gången. men samtidigt, om han förlorar dig och inser ditt misstag så kommer han göra allt för att rätta till det, så här beror det på situation.

•ü  Om han verkligen älskar dig/vill ha dig gör han allt för att göra dig lycklig, vilket innebär att han inte hackar på dig, skriker på dig, försöker irritera dig etc.

•ü  Han kommer i tid, för att visa respekt för dig, han kan knäppa av mobiltelefonen för att kunna koncentrera sig på dig, om han skulle komma för sent, försöker han få tag på dig för att meddela dig om detta.


Om han vill ha dig, hittar han dig, han ringer, han låter inte dig vänta, han visar att han vill vara med dig.

Han dricker eller röker inte så mycket så att det känns obehagligt för dig, han är inte rädd för att tala om framtiden, han dumpar inte dig, han är inte gift, han får dig att känna dig vacker och sexig.

Visst, detta kan låta gammeldags och förlegat, men helt seriöst, vi tjejer är bra på att vara alldeles för förstående och för förlåtande i fallet med killarna. Vi vill ju trotts allt ha en kille som vi känner är den rätte, och att han ska känna det.

Säger inte nu att du kan bete dig hur som helst som tjej, du ska ju också visa respekt osv, men gå inte under din egen värdighet. Vill han ha dig, bevisar han det, hela tiden. Precis som du kommer bevisa det för honom. Men tänk alltid på hur du själv hade gjort eller handlat om du haft någon du verkligen tycker om framför näsan. Visst hade du inte slarvat bort hans nummer, eller han är inte redo. Men träffar man DEN, så ser man till att hitta nummret eller att bli redo eller vilka ursäkter som nu kan t'nkas infinna sig.

Nu ska jag titta på min serie :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0