Hejsan

Jag tänker låtsas som ingenting, och bara fortsätta skriva :)

Idag vaknade jag kvart i 8 av att katterna rev ner en blomma.. shit vad förbannad jag blev, fast om jag ska se det hela positivt så kom jag i alla fall upp ur sängen i tid. När jag kom rusande ur sängen för att se vad det var som hände tror jag bestämt katterna fattade vad de gjort och kutade in i badrummet där de fick stanna en stund. Eller i alla fall i 10 minuter tills Emmah släppte ut dem.

De ser så gulliga ut, men de river min lägenhet värre än vad jag och Emmah gör :)



Annars idag? Well, Emmah är på dagis och jag ska till halmstad för att skriva klart mitt arbete. Kanske småhandla lite viktiga saker så som en ögonfransböjare och en nagelfil. Yes, med 900 kronor på kontot handlar det om att prioritera rätt ;) och ja, jag vet vad ni tänker, men det får ni banne mig tänka vidare på för jag behöver det.

Osminkad och med slappekläder tänker jag plugga och gå på stan. Byxor stulna från J (nej, har inget dåligt samvete för detta)
Dammsugaren har jag framme också, jämt (tänk er en 4 åring, en 24 åring och 2 katter, det är ingen ide att ställa undan den) lånad på obestämd tid, kanske för alltid av kära moder.


Info om vad som hänt under min paus från bloggen kommer senare idag. Förstår att ni sitter och biter på fingrarna (ja, menade fingrarna, inte naglarna) av spänning, men håll ut lite till kära kära bloggläsare ;)

Puss

Kommentarer
Postat av: Magnus

Jag biter på naglarna tills de blöder! Spänningen är så stor!



Ögonfransböjare och en nagelfil...?



Bra att du prioriterar rätt saker i livet! =D



2009-09-07 @ 16:06:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0