Djupa tankar om forskning och kärlek

Ska krypa ner i sängen nu.
Ska slåss med folk på stan imorgon om de sista julklapparna.
Tur det inte är så många att köpa iallafall.

Blir frustrerad på människor nu för tiden, usch för mig. Tycker bara alla har problem hela tiden, eller är ytliga, eller lite allmänt förstörda.
Jorden och mänskligheten håller på att gå under, men man bryr sig inte, för det finns ju super snygga jeans att köpa istället på H&M osv.
Människan är i princip det enda djuret man skulle kunna ta bort från jorden, och planeten hade överlevt utan minsta lilla pytte problem.
Kärlek ska visst vi människor ha, men väldigt sällan man märker utav det när man läser tidningar nu för tiden.

Hörde förresten av Thess, att forskare har kommit fram till att de här riktiga kärleksfilmerna, Titanic, Romeo och Julia, osv inte är bra för dagens ungdomar, speciellt inte för tjejer, för tydligen ställer vi orealistiska krav på våra killar och dumpar dem, vi tror att kärleken ska vara som på film.
Haha, eller, riktigt långsökt nu, så kanske vi ställer realistiska krav på dem, de kan bara inte leva upp till dem, haha.

Ne men seriöst, jag tror inte det är något forskare behöver gå och filosofera vidare på, till slut hittar man någon man älskar, även fast han inte är Romeo, eller så tar man någon för att man blir desperat, till slut så.. nu tycker jag de kan slösa pengar på att göra lite annan forskning, ett exmpel vore att se hur barn utvecklas nu när de flesta går så länge på dagis och föräldrarollen inte är lika stabil som innan, som exempel kanske.

Sov så underbart gott alla människor. Imorgon är det en ny dag, och den kan vi alltid förändra till det bättre:)

Kommentarer
Postat av: Elena

Tack :)

2008-12-22 @ 00:36:20
URL: http://mackanochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0