Sminktips och andra skönhetstips

Lite smarta och billiga, eller alla tips är kanske inte billiga men iallafall

En foundation som jag använder är Maybellines  "dream matte"
Det går snabbt, den är täckande men inte så det blir ett tjock täckande lager, utan lagom, och återigen, det går snabbt att sminka sig med den. En mjuk fuktad svamp och på med det.

Som rouge använder jag två olika, fast inte på samma gång. Ett puder från Clinuiqe som jag vann från Cosmopolitan via en tävling på deras hemsida, och den andra som är i creme form. Jag föredrar creme form då jag oftast har bråttom och det är lättast att få snyggt resultat då puder ibland kan bli för mycket eller hamna ojämnt med tydliga konturer.
Smink ska inte synas.
  

Ett budget alternativ till ett billigare creme rouge är absolut Maybellines
Den är bra, den är billig och den funkar för ett bra resultat.

Pratade med en hudspecialist som sa det, att så länge man har rätt rengöringsprodukter kan man använda nästan vilket smink som helst.
Men tänk på att låta huden andas ibland.
Sattsa ordentligt på ett bra rengöringsset med rengöring, ansiktsvatten och fuktcreme.
Peela 1 till 2 gånger i veckan och lägg en ansiktsmask lika ofta.

Tänk också på att dricka vatten, så ha alltid med dig en halvliters vattenflaska med vanligt kranvatten (det sparar vi in miljön på jätte mycket) och försök dricka iallafall 2 såna flaskor om dagen, det är ju inte så svårt eller hur:)?

Bra rengöring kan jag tyvärr inte än ge något bra tips på då jag inte hittat produkter som jag känner är *WAOW* men be om hjälp i butiker, och se till att du får ordentlig hjälp. De ska kunna vad de jobbar med och kan de inte de så fråga någon annan, eller gå till en annan butik.

Jag brukar ha svårt att vara bestämd om att få ordentlig hjälp, å andra sidan förtjänar jag som kund riktig experthjälp, och det borde vara deras jobb. Jag har också svårt att säga nej när de försöker få mig att köpa mer än jag är ute efter, men har blivit bättre på det nu när jag inte har de pengarna längre. Så säg nej, köp bara vad du ska ha, och håll i pengarna, och gör inte som mig, impulshandla.
Bäst hjälp med just din hud får du egentligen om du går till ett riktigt ställe där de har ansiktbehandlingar och liknande, de kan se på din hud och ge dig bäst hjälp. Visst är de dyra, men produkterna håller länge och sedan kan man bara köpa billigare smink eller spara in på något annat.

Hoppas ni har fått lite inspiration iallafall


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0