Dumpa honom, han vill ändå inte ha dig

En bok av Greg Behrendt och Liz Tuccillo.
Jag är trött på att se hur lågt man som tjej ofta kan sjunka för en kille.
Dessa ständiga förståelser, undanflykter man gör åt dem och att man hela tiden förlåter.
Så så här till lördagskvällen då många går ut för att ragga eller kanske strukar med någon satt jag och bläddrade i den boken. En bok fler borde läsa. Visst jag säger inte att man ska ta den bokstavligt, men mycket är väldigt rätt.
Varför sjunka under sin egen värdighet och självkänsla??

Här kommer alltså lite plock ur boken

•ü  Det finns en kille där ute som vill att hela världen ska veta att han är din pojkvän

•ü  Om han inte ringer är det för att han inte tänker på dig

•ü  Stanna inte hos en kille som inte gör det han säger att han ska göra

•ü  Om han bygger upp förhoppningar och sedan inte infriar dem kommer han senare att göra likadant när det gäller viktigare ting

•ü  Bättre än ingenting är inte bra nog för dig

•ü  Han vill faktiskt inte ha dig om han ligger med någon annan, det finns ingen ursäkt för otrohet

•ü  Han vill faktiskt inte ha dig om han bara vill träffa dig när han är full

•ü  Han skriver också att om en kille verkligen vill ha en, vill han gifta sig med en, detta kräver dock att förhållandet hållit ett tag, annars är hans undanflykter bara ett tecken på att han väntar på något bättre.

•ü  Han vill inte ha dig om han dumpar dig, inte ens om han sedan kommer tillbaka och menar att han inser att det var ett misstag. Hade han inte velat förlora dig och vetat att du var hans livs stora kärlek, hade han aldrig släppt dig första gången

•ü  Om han verkligen älskar dig/vill ha dig gör han allt för att göra dig lycklig, vilket innebär att han inte hackar på dig, skriker på dig, försöker irritera dig etc.

•ü  Han kommer i tid, för att visa respekt för dig, han kan knäppa av mobiltelefonen för att kunna koncentrera sig på dig, om han skulle komma för sent, försöker han få tag på dig för att meddela dig om detta.


Om han vill ha dig, hittar han dig, han ringer, han låter inte dig vänta, han visar att han vill vara med dig.

Han dricker eller röker inte så mycket så att det känns obehagligt för dig, han är inte rädd för att tala om framtiden, han dumpar inte dig, han är inte gift, han får dig att känna dig vacker och sexig.

Visst, detta kan låta gammeldags och förlegat, men helt seriöst, vi tjejer är bra på att vara alldeles för förstående och för förlåtande i fallet med killarna. Vi vill ju trotts allt ha en kille som vi känner är den rätte, och att han ska känna det.

Säger inte nu att du kan bete dig hur som helst som tjej, du ska ju också visa respekt osv, men gå inte under din egen värdighet. Vill han ha dig, bevisar han det, hela tiden. Precis som du kommer bevisa det för honom.


Kommentarer
Postat av: camilla

kloka ord alltihop... ha en skön helg.... i sommarvärmen...

2009-04-04 @ 12:54:53
Postat av: Anonym

Tack för bra ord. Har skilt mig och börjat dejta lite smått, har hängt med en kille i 2 mån men hans vankelmod gör mig förvirrad. Ovan läsning bekräftade det jag hade i magen, att dumpa honom!

2010-07-28 @ 09:34:24
URL: http://wewillsurvive.blogg.se/
Postat av: elines

Nja. Enligt våra svenska psykologer är det inte riktigt så vi fungerar.



http://varaktigrelation.se/



Den där boken gör mannen till en rätt omänsklig varelse, totalt fri från rädslor. Agerade man rakt ut utan hinder,utan kanske tidigare dåliga erfarenheter, så skulle man kanske vara extremt rak och göra allt man vill utan rädsla. Men de flesta av oss är brända och rädda och vill kanske skynda långsamt i mötet med en ny partner. Signaler som enligt den här amerikanska sörjan skall tolkas som om att han inte vill ha.



Därmed inte sagt att kvinnor överlag med rätta borde sluta ursäkta dåliga beteenden.



2010-08-10 @ 23:35:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0