Så fruktansvärt trött

Har pluggat hela dagen, till halv 4, sedan hämtat Emmah kl 4 på dagiset (tar ju lite drygt 30 min från Halmstad till Laholm) sedan hem, och vi lagade pizza. Ville egentligen köpa, men billigare på alla sätt att göra egen, och de blev riktigt lyckade. Tog en hel plåt och kavlade ut degen, sedan halva gjorde jag med tomatsås, skinka, ost, ananas, banan och curry, andra halvan blev med grunden som ovan, ost,skinka, tomat, men med färska champinjoner. Blev riktigt gott, så är rätt nöjd. Självklart hjälpte Emmah till, och även om det samtidigt kan vara frustrerande, för den ungen hinner verkligen göra 3 saker under tiden jag hinner uppmärksamma en sak, haha. Men viljan finns verkligen hos henne och det får man ju uppmuntra. Tror det är viktigt att barnen får vara med, samt att lära dem att de är en egen person som bör visas respekt, inom gränser självklart.
För att verkligen kunna beskriva Emmah kan man nog säga att hon är en blandning mellan Lotta på bråkmakargatan och Skrållan från Tjorven filmerna.
Emmah tror att hon är stor nu, och att hon därför är lika kapabel till allt som jag är. Det jobbiga är att hon hela tiden ser mig göra saker och gör precis likadant själv. Som ikväll när hon skulle duscha, hon tvålade in sig precis som jag gör, under armarna, benen, rumpan, och fötterna sist. Haha, hon är en liten kopia av mig.

Tror jag har rätt bra koll på tentan, men ska plugga hela dagen imorgon med. Juridik är ett rätt stort ämne, speciellt översiktskursen som omfattar allt, uschjamej.

Ne, ska läsa lite Cosmopolitan nu och sedan lägga mig i tid.

Kommentarer
Postat av: miika

jaha det var ju kul att läsa lite om ditt liv .. ha det bra

2008-10-31 @ 22:42:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0