Kinamat och bastu. Sedan blir det sängen

Så, jag och kära syster åt Kinamat för några timmar sedan. Åkte till en reasturang och åt där, för att få de lite mysigt för oss själva. Sedan har vi badat bastu och svettats som små grisar, haha. Inte så sexigt, inte speciellt skönt heller, men tydligen ska det vara nyttigt.
Har varit rätt nyttig idag faktiskt, har sprungit 2,4 engelska miles, vet inte hur långt det är, men 20 min i alla fall. Sedan gymmat lite, inte speciellt mycket, men lite armar och mage, boxades typ 2 minuter också och David stod och höll samtidigt som han försökte trigga mig, men jag skrattade mest, haha.
Är faktiskt rtt stolt att konditionen är så pass bra som den är.

Jag gillar verkligen David, vi har så kul ihop, eller jag har i alla fall riktigt kul med honom. Vi kan verkligen skratta och prata och flumma. Han är rätt livlig, och han verkar verkligen bry sig om mycket, vilket är bra.
David, I´m glad I met you too:)

Engelskan förbättras, vilket är bra, men det är inte 100, och man pratar ju med sin svenska dialekt, men så länge han förstår 75% av det jag säger är jag nöjd. Otroligt hur bra vi Svenskar förstår engelska ändå, synd bara att vi är lite sämre på att prata det, men det är ju så, vi ser på engelska filmer och hör det hela tiden, men vi pratar sällan det, även fast vi har mycket smygengelska ord i vårt vardagliga språk.

Vill göra klart för alla som kanske kan missuppfatta det här med att vara stolt Svensk. Jag är verkligen inte rasist, och jag har verkligen inget emot invandrare här i Sverige, men vi i Sverige måste börja visa fram oss lite mer, bli stoltare över vilka vi är och över vårt land.

Tydligen slutar Blondinbella blogga för en period nu. Kanske kan vara bra för henne, då hon säkert behöver pausen, och hon behöver verkligen en lugn period för att kunna hitta sig själv. Har inte läst mycket om henne, bara följt bloggen någon månad, men jag har fattat rätt mycket på den månaden, och detta behövs nog verkligen.

Vill så gärna ha 4 saker just nu.
En macbook, '
En resa till Usa, en över jul en vecka mig och emmah och David, och en i Februari bara jag och David.
En resa till Irland med David 4 dagar.
Och mer pengar. (som vanligt) *ler*

Jag och Thess på vår, ta hand om dig dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0