Inte Godmorgon

Önskar jag kunde säga att jag är pigg och fräsch och är nyduschad och redan har joggat 5 km, men nej. Det skulle vara en lögn.
Istället har jag snoozat i 20 minuter, medans mina monster väckar klockor har varvat av varandra. Lovar, de väckar klockorn är inte att leka med, men uppenbarligen kan jag sova mig igenom även dem.

Ska på ansiktsbehandling idag, haha. Jag är så lycklig. Ska bli så skönt att få ut allt skit som sitter i porerna. Har behövt det här länge, men inte unnat mig det innan. Tänkte nu till tentan JökenO behöver man alltis lite tid och lite uppmuntran till sig själv.
I USA är man mycket bättre på att gå och göra sådana saker mer regelbundet, ansikte, händer och naglar, fötter, massage. Egentligen borde man ta det mer regelbundet för att förebygga oreneter och rynkor, men det är ju rätt dyrt. Fast, om man första gången tog Djuprengöring, och sedan tog de billigare varianterna med mer ansiktsmassage och ansiktsmasker så kanske det inte lir så dyrt.

Varför kommer det sig, att som barn vaknar man alltid pigg på morgonen full av livslust? Önskar jag var en morgonmänniska, men tyvärr inte.

Ska tvinga min själv ta en varm morgondusch och och sedan göra oss iordning.

Vill förresten säga hej till alla läsare med, vad kul:) Hej hej, *vinkar*

Ha det bra idag så hör vi sedan
 

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Lycka till i tävlingen !:) Bevaka med bloggkoll så missar du inte kommande tävlingar och glöm inte tipsa dina vänner om tävlingen ;P

2008-10-22 @ 09:37:35
URL: http://metrobloggen.se/starofusa
Postat av: queenpeach

ska också ta tag i min hud nån dag.. när man bor där jag gör, i ett tropiskt klimat, känner man verkligen hur huden täpps till..

2008-10-22 @ 14:07:58
URL: http://queenpeach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0