God morgon

Idag är jag grymt trött. Jag och Thess var uppe till kl 1 på natten och beställde saker från Modeakuten.se, jag beställde två tröjor, och tillsammans beställde vi en massa navelsmycken som var jätte fina.
Thess beställde ett par jeans som var super snygga, blev så arg när de inte fanns i min storlek, men har man spinkiga små ben som jag så är det svårt ibland med byxor. Hon beställde också ett par svarta lowcut byxor som fanns i min storlek, men jag hade inte råd. Hör ni, jag var ekonomisk, haha.

Åh, jag behöver en ny bil, denna gamla Saab 9000 från 1989 kommer explodera vilken dag nu, hoppas det är utan mig i den.
Ne, men ska lämna in den på reperation imorgon, eller de ska se hur mycket e eventuell reperation skulle kosta, och sedan se om det är värt det. Max 1500 kr får det kosta, bilen är inte värd mer än så.

Måste börja jogga igen, måste verkligen.
Tvinga mig sedan ok, påminn mig och låt mig inte slingra mig undan.

Ne, vidare till stress och vardag, idag ska jag pyssla om sjuka David på morgonen efter Emmah är lämnad, sedan hjälpa Carina lite i skolan, och sedan föreläsning från 13.15 - 16.00. Är så sugen på Espresso house mocha latte och bara sitta där och läsa, plugga.
Kram kram

Emmah idag, allt från H&M, älskar Hello Kitty, och den tröjan, så skön!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0