hallowen och Dejt

och annat. Haha, David hade verkligen planerat Daten helt underbart.
Först var det ju som sagt spa:) Med massage, och det var UNDERBART!! fast hon kände nog hur spända mina stakars muskler var för hon blev nästan anfådd utav att knåda dem, hehe.
Det måste jag absolut göra igen.
Sedan var det hem till David igen och göra sig iordning, för tydligen skulle vi Bowla, haha. Super kul. Grejjen är bara att tydligen är han ett slags bowlingproffs som tillochmed   hemma i USA har tävlat. Tur nog är han van vid sitt eget bowlingklot, och det fanns ju inte här, så att tag ledde jag tillochmed. (är stolt över mig själv, hehe, har inte spelat på några år och ändå gick det rätt bra) Fats han vann tillslut, fast bara med 20 poäng.
Sedan åt vi kycklingvingar på Harrys, underbar servitris hade vi, och underbart gott var det. Vi var nog tysta i en halvtimme och bara frossade. Mmm, fast idag är mina läppar helt svullna och röda, jag ser ut som angelina jolie, rätt sexigt nästan.
Sedan var det ju Hallowen fest på internationella boendet där David bor, men vi stannade bara till klockan 2, för jag var alldeles för trött.
Fick höra av hans kompisar hur han verkligen ansträngt sig för att planera allt detta, och för att verkligen veta så jag skulle tycka om det hade han ringt Thess för lite insider information.

Här kommer lite bilder

Proffset Rebecca Grönlund ska skjuta, till och med bakifrån ser man hur koncentrerad hon är

David, som visar hur det verkligen ska gå till

Cool bild ha? Blev rätt tufft. Den är kallad, Davids shaking hands

I rummet hade David tänt exakt 51 ljus, för vi har varit tillsammans i exakt 51 dagar, han hade gjort ett hjärta för att symbolisera att jag skjutit en pil genom hans hjärta.


Och R D står föra våra namn, bredvid varanndra för att symbolisera att han vill att vi ska stå så nära varanndra, och han ser en framtid mellan oss.


Jag är egentligen inte en speciellt romantisk tjej, tycker alt låter sliskigt och överdrivet när killen gör för mycket för mig, men det här var riktigt gulligt, och han fick inte det hela att framstå som något överdrivet äckligt romantiskt heller. :)
Första gången en kille verkligen gör så här mycket för mig:)

Ne nu ska jag göra blåbärspannkakor och sedan till stallet. Höres

KRam kram

Kommentarer
Postat av: JONNA

ÅH VAD GULLIGT! :D

2008-11-01 @ 17:52:25
URL: http://joonnaak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0