Fosterbarn!

Läste idag i skolan om fosterbarn, eller snarare om LVU-lagen.Snacka om att det faktiskt inte är så lätt som man kanske trott. Och för er information, nej, socialen kan inte komma och ta era barn ifrån er, det tar så lång tid med en så omfattande untredning, och det ska handla om ordentlig misär innan de kan ta era barn, för er som trott det innan alltså, att soc kan ta era barn för minsta lilla, nepp nepp. En viktig lag i lagboken är bla att barn ska ha rätt till sina föräldrar till mesta möjliga nivå.

Hade det där kaffet idag, jajmen, gott var det. Fast jag var en aning stressad imorse så kanske inte var super trevlig ialf, fast jag var nog rätt bra med Emmah imorse ialf:) Hon var på Nallefest på dagis idag, hade tydligen jätte kul.
Älskar hennes dagis, enda problemet jag kan se är att om jag hämtar henne så sent som 20 i 5 vilket är ett måste då jag slutar skolan klockan 4, så ör hon helt uppspelt, grinig och energisk till 110%. Det tar nästan enda till läggdags innan hon coolar ner sig, så det är lite tråkigt.
Fast jag förstår henne, och jag klandrar absolut inte henne heller. Skulle egentligen vilja bli en sån hemma mamma, med fler barn, och kanske tillochmed fosterbarn, så kan jag baka bullar och vara en sån där lite rund go mamma som serverar kall mjölk och varma bullar, eller varm choklad på vintern.
Men plugga måste man ju nästan, i dagens samhälle, så..hmm


Så här såg utsikten ut från köksfönstret imorse, fint va?:)



Kor, ifall någon missade det, och det är från dem vi får mjölk


Haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0