Godmorgon

Låg hela natten och läste ut boken "Tusen strålande solar" och den fascinerade mig.
Fascinerande hur en människas överlevnadsförmåga kan sträcka sig så långt. Att man kan gå igenom hur mycket som helst och ändå klara av det.
Här i Sverige har vi frihet, eller iallafall en sorts frihet, vi blir inte tvingade in i något liv, vi har alltid en valmöjlighet, alltid.
Men det finns de i andra länder som inte har någon valmöjlighet, som helt enkelt får acceptera sitt liv och lever det sedan.
Ibland funderar man på vad som är bäst, självklart är det valmöjligeterna i livet som är bäst, men i vissa fall kan det vara rätt skönt att man inte har någon valmöjlighet, man får helt enkelt acceptera att livet blev som det blev, det kan tillochmed skänka lycka eller frid att "veta".
Här ha vi det inte så, här kan vi alltid handla annorlunda, gjort något annat, eller göra något annat. Det är på många sätt bra, men för många kan det bli förvirrande, för mycket och kanske tillochmed stressigt. Vi vill FÖR mycket.

Alltid är det svårt att hitta en balans. Grundregeln är väl att alltid försöka lyssna på sig själv, tänka på andra och vara lycklig


Kommentarer
Postat av: Milton

Jag uppskattar det! :) hehe.. Tackar så mycket ifrån Noell och Noa, fniss!

2008-12-29 @ 13:28:26
URL: http://miltonvestin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0